Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Academy super kolumny ;)

Tamtam10

Rekomendowane odpowiedzi

Ponawiam pytanie i uniżenie cię proszę o odpowiedź.

Napisałem to co napisałem.

A co sobie o tym myślisz ty i twoi podręczni - guzik mnie obchodzi.

Wyjechałeś do mnie jak pies na armatę z pozwami to rozsądek mówi aby nie dawać ci do ręki jakiegokolwiek argumentu.

I to niezależnie ile razy jeszcze zostanę obrażony.

Tylko sobie wystawiasz laurkę, którą ewentualni kupcy wezmą pod uwagę przy zakupie nowych kolumn.

Kto chciałby kupić sprzęt od człowieka, który swoich rozmówców publicznie nazywa tak czy inaczej?

Miłego wieczoru życzę.

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Gość DORAMAT

(Konto usunięte)

DORAMAT

Teraz mam do ciebie pytanie. Po co to robisz?

Odpiszę po raz enty bo zaczyna mnie to męczyć: Masz swój fanklub, swoje kółko różańcowe i bezinteresownych "wielbicieli" to wykazujcie się tam - nazywa się "klub miłośników audio-academy" paniał?????

dobranoc Państwu

Doramat widze ze konkretow nie bedzie. Rochu czesto tak piszesz bo piszesz? My Ciebie nie obrazamy sam tracisz twarz .

Doramat jeszcze raz, nie AA rozpoczal ta dyskusje, panial?

Odpiszę po raz enty bo zaczyna mnie to męczyć: Masz swój fanklub, swoje kółko różańcowe i bezinteresownych "wielbicieli" to wykazujcie się tam - nazywa się "klub miłośników audio-academy" paniał?????

dobranoc Państwu

To nie jest odpowiedź na moje pytanie. Pytam więc jeszcze raz. Po co to robisz?

Odpiszę po raz enty bo zaczyna mnie to męczyć:

Mówiłem, żebyś się nie forsował.

Ale OK, merytorycznie teraz, no bo ile się można napieprzać bez sensu. Której wersji Hyperionów słuchałeś i dlaczego na jej podstawie uważasz, że cała obecna oferta AA, to jak uważasz chłam?

A oglądnijcie sobie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

głośniki do 3-way na Scan Speak kosztują ok5tys.

resztę sobie dopowiedz.

po co mi kolumny AA?

Triode. To nie jest odpowiedź. Jakość dźwięku kolumny nie zależy od ilości dróg i chyba się z tym zgodzisz.

AA wyłożył się na dwóch Illuminatorach a co tu mówić o trzech?

w czasach gdy jeszcze rozmawialiśmy -zresztą nie będę wracał do tamtych spraw.

Sami prowokujecie takie pyskówki.

Topowe Scany a te wasze Rhea to przepaść ,tylko ty jeszcze tego nie wiesz.

To jest myślenie schematyczne. Stawiasz tezy, bez sprawdzenia. Na zasadzie teoretycznej wszechwiedzy.

Z twojej strony to tylko sofistyka.....i zaklinanie rzeczywistości.

Zapomniałem-ja te 3 way mam.

AA wyłożył się na dwóch Illuminatorach a co tu mówić o trzech?

w czasach gdy jeszcze rozmawialiśmy -zresztą nie będę wracał do tamtych spraw.

Sami prowokujecie takie pyskówki.

Topowe Scany a te wasze Rhea to przepaść ,tylko ty jeszcze tego nie wiesz.

Ale ja jeszcze nic nie zrobiłem na Illuminatorach :) Co ty mi tu antycypujesz? :)

Topowe Scany również potrzebują zwrotnicy Triode.

>>>>>>>>Triode

Sofistyka, to posługiwanie się nieuczciwą argumentacją, w celu udowodnienia fałszywej tezy. Gdzie w sugerowaniu, by sprawdzić pewne sprawy empirycznie, widzisz takie moje działanie?

Ale ja jeszcze nic nie zrobiłem na Illuminatorach :) Co ty mi tu antycypujesz? :)

Topowe Scany również potrzebują zwrotnicy Triode.

..przypominam co kiedyś napisałeś-daruj nie wskażę dokładnie bo nie chce mi się szukać.

to i tak zostaje tysiak z okładem na poczet skrzynki.

Moja rada: skończcie tą jałową gadaninę-nikomu to nie służy.

Zamiast dolewać oliwy do ognia-dajcie sobie po hamulcach.!

Ubawiłem się Panowie. To jak świetny serial: jest dramat, sensacja i miłość.

A tak na poważnie. Przypomina mi się historia z mojej młodości, gdzie mając 18 - 19 lat byłem zapalony akwarystą i hodowałem paletki. W pewnym momencie tak się nakręciłem, że chciałem je rozmnożyć. Doktoryzowałem się z tego tematu dość długo, w końcu stwierdziłem, że jestem alfą i omegą w wąskiej dziedzinie chowu w/w gatunku ryb i dumnie przystąpić do dzieła. Zamówiłem akwaria w nich stworzyłem idealny biotop dorzecza Amazonki, wybrałem najpiękniejsze ryby (a długo ich szukałem) do tego pełna filtracja, CO, odpowiednie oświetlenie itp. Eksperyment się powiódł. Moje dyskowce zabrały się do dzieła, a później wychowywania swoich maleństw. Jako ich przysłowiowy ojciec uważałem, że są najpiękniejsze na świecie i drugich tak wspaniałych nie ma. Chciałem z tym związać swoją przyszłość i sprzedawać moje CUDEŃKA! z płetwami, konkurować z dużymi lub też uznanymi hodowcami - byłem pewien, że wygram (bo moje są najładniejsze, wychuchane, chowane w idealnych warunkach).

I co?

Uznani hodowcy dalej sprzedają swoje rybki, a moje Symphysodon discus zdechły.

Słucham tylko muzyki.

..przypominam co kiedyś napisałeś-daruj nie wskażę dokładnie bo nie chce mi się szukać.

to i tak zostaje tysiak z okładem na poczet skrzynki.

Moja rada: skończcie tą jałową gadaninę-nikomu to nie służy.

Zamiast dolewać oliwy do ognia-dajcie sobie po hamulcach.!

Rada doskonała, tylko w takim razie po co sam tu wlazłeś. Piszesz o prowokacji a tym czasem sam ją wywołałeś :)

A już mieliśmy dać po hamulcach...

Rada doskonała, tylko w takim razie po co sam tu wlazłeś. Piszesz o prowokacji a tym czasem sam ją wywołałeś :)

A już mieliśmy dać po hamulcach...

w moich stronach mówi się :wszedłeś!

..po to jest forum aby wyrażać opinię.

i dokładnie to zrobiłem/ :)

Opinię można dodać w wątku, gdzie normalnie się rozmawia a ty po prostu dolałeś oliwy do ognia, jak to wyżej powiedziałeś.

Swoją drogą, to chciałbym poznać moderatora cwaniaczka, który dał mi 2 punkty karne. Czy będzie miał odwagę, aby się ujawnić? Mam jedną sprawę i chciałbym ją obgadać.

??? Nie wiem co masz na myśli. Klubem faktycznie steruje się ręcznie. Steruje nim ten, kto go założył i on może też kogoś zbanować.

Najpierw się żalisz, że nie możesz u mnie pisać a kiedy chcę ci to udostępnić, to otrzymuję sarkastyczną odpowiedź.

Triode, czy ja coś źle powiedziałem?

Dwoch rodzimych producentów produkujących dobre kolumny. Fajna alternatywa dla zagranicznych produktow. No i największe burdy klubowe na forum. Jakie to polskie..... :(

Chłopy wyluzujcie troche!

"To co teraz, ha?"

Jak wielkim trzeba być kretynem moderatorem, aby przyznawać punkty karne w wątku, który sam w sobie łamie regulamin forum.

Byłbyś łaskaw wskazać, który konkretnie punkt regulaminu został złamany?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

CXN v2 // Roksan K3 // KEF R3

Nie mam pojęcia, nie zapisałem tego.

Źle mnie zrozumiałeś.

Chodziło mi o to który zapis regulaminu łamie niniejszy wątek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.