Skocz do zawartości

Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?  

211 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Donald Trump powinien zostać prezydentem USA?

• TAK
      103
    • NIE
      108
  2. 2. Czy zdobycie fotela prezydenta USA przez Donalda Trumpa oczyści atmosferę na linii Rosja - USA?

• TAK
      65
    • NIE
      146
  3. 3. Czy dzięki zwycięstwu Donalda Trumpa w wyborach prezydenckich w USA jest szansa na odtajnienie umowy TTIP?

• TAK
      71
    • NIE
      140
  4. 4. Czy zwycięstwo DT w wyborach w USA zmieni coś w ich polityce bliskowschodniej ?

• TAK
      124
    • NIE
      87
  5. 5. Ilu Generałów w P{entagonie pójdzie na emeryturę jak DT zostanie prezydentem USA?

• 5
      92
    • 50
      69
    • 150
      50

Rekomendowane odpowiedzi

Myślałem, że w Polsce chociaż trochę wiadomo o co w tym wszystkim chodzi, a tutaj dowiaduję się, że panuje tam czarna dziura jeżeli chodzi o przektręty klanu Bidonsów i maniakalna obława na Trumpa. Dobry materiał, czyli mniej więcej to, co wałkuję do głów od dwóch lat. Wreszcie ktoś poruszył temat. Cały program bardzo dobry - wreszcie bez ściemy. Dokładnie jest tak jak mówi Lisicki i Cejrowski.

Parker's Mood

Biden wygląda tu jakby do niego dotarło co zrobił, w czym bierze udział.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Co sądzisz o Donaldzie Trumpie, który w 2020 powiedział w Fox News, że jedną z jego pierwszych kwestii, którymi się zajmie, gdy zostanie Prezydentem USA, będzie dopilnowanie, aby zmywarki za pierwszym razem myły naczynia do czysta, a nie dopiero za dziesiątym. 🙂

Edytowane przez toptwenty
typo

O, proszę uprzejmie - oryginał tego, o czym rozmawiali Lisicki i Cejrowski. Coraz większy smród, coraz większy - dosłownie z każdej dziury klanu.

Parker's Mood

Wg mnie jedynie wiezienie może zapobiec wygranej Trumpa w następnych wyborach. Pomyliłem się całkowicie mówiąc jakiś czas temu ze był skończony. Wg mnie coś się wydarzy ale co? Biden wyglada fatalnie chyba nie dotrwa nawet do końca kadencji… Co o tym myślisz Chicago?

9 godzin temu, jackk napisał:

Wg mnie jedynie wiezienie może zapobiec wygranej Trumpa w następnych wyborach. Pomyliłem się całkowicie mówiąc jakiś czas temu ze był skończony. Wg mnie coś się wydarzy ale co? Biden wyglada fatalnie chyba nie dotrwa nawet do końca kadencji… Co o tym myślisz Chicago?

Power Deep State jest nie do przecenienia i Republikanie dobrze o tym wiedzą. Ale z drugiej strony, kompromitacja i prrzektręty Bidonsów nie mają sobie równych na przestrzeni cełaj historii Stanów. Ciężko powiedzieć co się wydarzy, w każdym razie nawet gdyby Trump wygrał, to 'damage' Stanów jest tak potężny, że chyba ciężko będzie cokolwiek naprawić. W zasadzie 'wszyscy' Amerykanie wreszcie obudzili się i zobaczyli co lewactwo narobiło, ale myślę, że jest już za póżno. Jedyną szansą była druga kadencja Trumpa od razu, ale niestety tak się nie stało. Tak czy siak, sam widzisz co wyprawiają i jak pełne pory mają Demokraci - zrobią wszystko, żeby nie dopuścić do wygranej Trumpa. Jedyna pozytywna rzecz, która napawa optymizmem, to taka, że Amerykanie mają po prostu dostęp do broni i mają fizycznie tę broń - to jest czarny sen dla wszelkiej maści rządzących lewaków i im podobnych. Po kolei: Afganistan, zamknięcie kurków z gazem, wstrzymanie projektu Keystone, otwarcie granic, damage ekonomiczyny, gospodarczy, plandemia, wojna na Ukrainie... to wszystko jest nie do naprawienia. Chaos. O to chodziło.

Parker's Mood

Mick Jagger is 80. Mitch McConnell is 81. The benefits of a life of sex, drugs, and rock-'n'-roll should not be ignored.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

10 godzin temu, toptwenty napisał:

Mick Jagger is 80. Mitch McConnell is 81. The benefits of a life of sex, drugs, and rock-'n'-roll should not be ignored.

O Yeah...!!!!

Parker's Mood

Trzymamy kciuki

Pierwszy w historii

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W dniu 23.08.2023 o 09:28, TomekL3 napisał:

Lepiej wyjaśnij dlaczego obecna administracja ,,wypaliła,, własnych obywateli na Maui.

W dniu 23.08.2023 o 21:51, TomekL3 napisał:

Wrzucasz jakiś z czapy wzięty temat zastępczy.
Odnieś się do eksterminacji ludności Maui bronią energetyczną.

Skąd ma to wiedzieć? On tu nie jest od przekazywania prawdziwych informacji.

Skąd ma to wiedzieć? On tu nie jest od przekazywania prawdziwych informacji.

Tak to jest z pogromcami antysemitów. Szuka się ich po całym forum a z holocaustem ( dosłownie) ludności Maui nie ma problemu.

Dzieci Trumpa są dobrze wychowane i kryształowo czyste. Memy towarzysza t20, to są najzwyklejsze pomówienia. Powinni cię wyrzucić z tego wątku na zbity pysk. Szkoda słów i energii na takie coś. 

Dowody koleś, dowody, a nie memy. Ci za shit!

Parker's Mood

4 godziny temu, Chicago napisał:

Dowody koleś, dowody, a nie memy.

Odezwał się notoryczny wklejacz prawackiego, trampkowego, kłamliwego do szpiku kości, propagandowego gówna...

Wbił ci lewacki telewizor do główki bidonowski syf, wię nie ma się co dziwić, że wierzysz w to propagandowe gówno globalsów i innych przekrętów. Przestało mnie to dziwić - na początku myślałem, że masz trochę oleju w głowie, ale myliłem się. Jak w ogóle można jeszcze wątpić i coć tam mamrotać w tej tak oczywistej kwestii...???. He he.

Parker's Mood

Santana porównał Trumpa do zwierzęcia w zoo.

Carlos Santana, który imigrował z Meksyku do Stanów Zjednoczonych, nie wahał się, kiedy napisał list otwarty, w którym podzielił się swoimi uczuciami w stosunku do byłego prezydenta Donalda Trumpa i obraźliwych komentarzy, jakie poczynił na temat imigracji (za pośrednictwem International Business Times ) . Santana napisał: „Jeśli chodzi o pana Trumpa… Pamiętam, że jako dziecko mieszkałem w Tijuanie. Często przekraczałem granicę, aby odwiedzić zoo w San Diego” – dodał – „słyszałem w oddali głośne krzyki i zamieszanie. Gdy podszedłem bliżej dźwięku, zauważyłem, że wszyscy wpatrywali się w małpę w szklanej klatce. Małpa wpatrywała się w zgromadzony tłum. Z wyrazem wściekłości i obrzydzenia małpa wypróżniła się w dłoni i rzuciła ją w stronę tłum. To właśnie słyszę, kiedy przemawia pan Trump”.

Read More:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Carlos sam chyba nie wie i nie wierzy w to co mówi. Z jednej strony oświadcza, że gender to jednak nie , bo kobieta jest kobietą, a wąż wężem, z drugiej jest za wolnością i USA, z trzeciej wyzywa i nie nienawidzi Trumpa, który jest za wolnością, za USA, za wężem i za kobietami. Z lewakami jeszcze nikt nie doszedł do jakiegokolwiek ładu. Ale pamiętam jak przyjechał Carlos do Chicago i grał koncert w Tinley Park, byłem tam - już wtedy zamiast zacząć koncert o czasie i grać, to coś pier**lił o pokoju, gołąbku i takie tam... że ze sceny aż musiały posypać się gorzkie słowa w jego stronę, typu: stop fuckin' talking shit, just play! Więc graj nam Carlosie jak najdłużej i przestań pier**lić shit, bo głowa boli o tego twojego gadania.

i na dobranoc piosenka znana, lubiana i jakże prawdziwa.

Parker's Mood

W dniu 24.08.2023 o 12:05, Chicago napisał:

Jedyna pozytywna rzecz, która napawa optymizmem, to taka, że Amerykanie mają po prostu dostęp do broni i mają fizycznie tę broń - to jest czarny sen dla wszelkiej maści rządzących lewaków i im

Wiesz jak lubię twoje jazzowe opowieści? Nawet nie wiesz, jak bardzo. Sa takie - lewackie.

Natomiast za to prdolenie każdy myślący człowiek powinien cię zgłosić  moderacji - i dobrze wiesz, czemu. A w tej zasranej Ameryce pewnie byś poszedł do pierdla na pół roku i etatu dla niektórych.

......

Strasznie upadła ta twoja wyśniona Ameryka - normalnie każdy tam jest Karen z Ohio z Trumpem w klapie marynarki znalezionej na śmietniku na Kensington. I tylko jeden Chicago - prawy i nieomylny.

Tak się to wszystko kojarzy, niestety...

Wbił ci lewacki telewizor do główki bidonowski syf, wię nie ma się co dziwić, że wierzysz w to propagandowe gówno globalsów i innych przekrętów. Przestało mnie to dziwić - na początku myślałem, że masz trochę oleju w głowie, ale myliłem się. Jak w ogóle można jeszcze wątpić i coć tam mamrotać w tej tak oczywistej kwestii...???. He he.
Ma koleś-oleś potencjał do bycia najwierniejszym z wiernych oglądaczy TVP Info .

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

1 hour ago, Bezlitosna Niusia said:

Strasznie upadła ta twoja wyśniona Ameryka - normalnie każdy tam jest Karen z Ohio z Trumpem w klapie marynarki znalezionej na śmietniku na Kensington. I tylko jeden Chicago - prawy i nieomylny

Ty się lepiej zajmij ta swoją Francja i Paryzewem. Większej kloaki w EU nigdzie nie ma. Ostrożnie z osadami bo śmiesznie to wychodzi.

Wy, chłopcyi lewaccy moje drogie, i Niusie też, to chyba już naprawdę nie tylko w lewo chodzicie, ale nawet czas w lewo odmierzacie, a niestety powiedziały planety, że czas idzie w prawą stronę, a jak nie wierzycie, to spójrzcie na te swoje zegarki szwajcarskie i zobacz jeden z drugim w którą stronę pomykają wskazówki. A więc idą w prawo, jak porządni ludzie - praworządność, prawda i prawo - nie leworządność, kłamstwa i lewość. Nawet jak sobie jeden z drugim skrzyżowanie dróg równorzędnych wyobrazisz, to w prawo zawsze łatwiej i bezpieczniej skręcić, niż w lewo.  Rozumita, czy nie rozumita...??? Pytam po japońsku., bo widzę, że po ziemiańsku nie dociera.

A Carlos, to niech lepiej gra, a nie pieprzy trzy po trzy, bo albo mu się od pieniędzy w główce poprzekręcało, albo jest niczego nieświadomy jak większość lewusów i platwusów, i Francuzów też. Już Mel Gibson ukazał, co oznacza i kim w większości jest całe Hollywood - siedzą w tych swoich pałacach i zamkach, słuchają Ofry i bidonsów z clintonsami i o bożym świecie nie wiedzą. Co za naród! Wstyd mi za was wasza lewackość. A jeszcze nie tak dawno jeden z drugim kamieniami w komunę rzucaliście, a teraz pacz pan jakie towarzystwo! Z powrotem zapisuje się do komitetów i czeka na legitymację, co prawda zieloną, ale to ten sam kwas co kiedyś czerwona. Jazzusie, dlaczego pokarałeś świat taką durnotą i nieświadomością...??? Przecież wystarczy przetrzeć szmatką te wasze zaparowane okulary i od razu wszystko widać - nawet myśleć za bardzo nie trzeba. Więc przetrzyjcie, bo inaczej utoniecie w tym oszustwie i kłamstwie.

Wysłane telefonem i telegrafem amerykańskim.

2 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Natomiast za to prdolenie każdy myślący człowiek powinien cię zgłosić  moderacji - i dobrze wiesz, czemu. A w tej zasranej Ameryce pewnie byś poszedł do pierdla na pół roku i etatu dla niektórych.

......

Strasznie upadła ta twoja wyśniona Ameryka - normalnie każdy tam jest Karen z Ohio z Trumpem w klapie marynarki znalezionej na śmietniku na Kensington. I tylko jeden Chicago - prawy i nieomylny.

Tak jak ci jackk napisał - nic dodać nic ująć. Ale uznaję twą lepszość i debeściarskość chłopie złoty, naprawdę uznaję. Wklep sobie medal w garnitur i w piżamę - będziesz jeszcze ważniejszy, i wyższy. Tak to jest, jak lewackość, CNNy, TVNy i inne koszmarki wtłuką do łba jedynie słuszną ideologię i chociaż obrazy rzeczywistości jak i samo życie ukazuje zupełnie co innego, to owce nadal biegną jak zaczadzone. Nic, a nic się nie dziwię. owcom. A moderacją i pierdlem w Stanach, to sobie strasz najbliższych i swoich przychlastów, droga Niusiu pusiu, bo mnie, to wiesz co możesz zrobić...??? Możesz mnie pocałować w rękę jak ci pozwolę. I tyle.

Parker's Mood

... i ostatni hit z czoła listy przebojów na dobry początek dnia moje drogie dzieci.

... i pozycja druga z listy przebojów. Też ładniutka.

Parker's Mood

Trump zarobił już ponad 7 mln dol. na gadżetach ze swoim zdjęciem z aresztu

Cały akt oskarżenia, będący owocem blisko dwuletniej pracy prokuratorki Fani Willis, liczy 41 punktów, a oprócz Trumpa na ławie oskarżonych zasiądzie 18 innych osób, m.in. jego były szef gabinetu Mark Meadows oraz szereg osób z zespołu prawników pracujących na rzecz Trumpa podczas wyborów, wśród nich były burmistrz Nowego Jorku Rudy Guliani.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.