Skocz do zawartości
IGNORED

Audio mity

Rekomendowane odpowiedzi

Błędne dane.

A jeżeli to nie tajemnica, to jakiej branży handlem się zajmujesz?

Edytowane przez BeatX

PC (Spotify, AIMP4) | ODAC revB+O2 | ADAM A7X | Sennheiser HD600

Nie miałbym nic przeciwko zajmowaniu się branżą RTV i AGD ale nie widzę w tym możliwości zysku małej skali działania. Z wielkimi sieciami nie masz szans. Branża fajna ale niestety tylko dla wielkich graczy.

Znowu o klonach mowa;) To jakaś obsesja. Nie używam teraz żadnych innych kont. Nie potrzebuję ich. Piszę tylko z pierwotnego!

To na 99% vittorio.

A jeżeli to nie tajemnica, to jakiej branży handlem się zajmujesz?

Przez wiele lat branżą odzieżową, nieruchomościami i inwestycjami.

Nigdy nie zajmowałem się sprzedażą sprzętu RTV ani AGD. To jakaś bzdura.

Ktoś zapewne zrobił Ci kolego sly30 na złość i w Twoim imieniu robi Ci reklamę na zumi.pl. Ja na Twoim miejscu z miejsca podał bym pozew do sądu przeciwko zumi.pl o odszkodowanie za ujawnienie danych osobowych i publikowanie niezgodnych z rzeczywistością informacji o Tobie. Ale powiem Ci coś, mnie te Twoje wykręty zupełnie nie przekonują.

Edytowane przez trouvere

trouvère - czyt. truwer : średniowieczny artysta (poeta, muzyk, ballady, ronda, virelai, śpiewogra)

Truwerzy tak jak i lampy elektronowe to relikty przeszłości.

A może to Slaj gada sam ze sobą? :)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

trouvere

Użytkownicy

28 postów

Chwile gadasz z bumem a za moment się pojawia z innego nicka. Skąd wiemy ze to on? Ano stąd ze ma obsesje sly jak nikt inny.

I kto mi powie ze ten koleś nie rozwala forum? Pare ładnych zdań napisał i dalej robi z nas wszystkich idiotów.

A może to Slaj gada sam ze sobą? :)

e-e sekunde po twoim poscie bum polubil Twoj post, siedzi na dwoch kontach naraz i ma ubaw.

Jasne, ma setki kont-klonów, ma nawet konto samego Papierza - ludzie, bądźcie poważni....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Jasne, ma setki kont-klonów, ma nawet konto samego Papierza - ludzie, bądźcie poważni....

Te kolony nigdy nie zaprzeczyly, nie reagowaly na komentarze ze sa klonami buma. przemilczane. ta sama rekcja zawsze. z paru dobrych nickow. sam testowalem.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Odnośnie Sylwestra, to w mieście takim jak Poznań będzie kilku gości o takim samym imieniu i nazwisku, trzeba sprawdzić książkę telefoniczną. A podawanie niesprawdzonych informacji celem zdyskredytowania oponenta mówiąc bardzo łagodnie do dobrego tonu nie należy.

mówiąc bardzo łagodnie do dobrego tonu nie należy.

Pokaż mi jakikolwiek wątek na tym forum, gdzie panuje atmosfera pojednania, przyjaźni i zjednoczenia przy jednym hobby :)

PC (Spotify, AIMP4) | ODAC revB+O2 | ADAM A7X | Sennheiser HD600

Jest 4, jednego nawet znam. Ale nie o to chodzi. W Zumi są błędne dane, pomieszane dane kilku firm i nie wiem skąd info o RTV i AGD. Ktoś tam pewnie pisze z szablonu. W necie pojawi się jakaś błędna informacja i potem latami wisi. W sumie to jest ciekawe.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Odnośnie Sylwestra, to w mieście takim jak Poznań będzie kilku gości o takim samym imieniu i nazwisku, trzeba sprawdzić książkę telefoniczną. A podawanie niesprawdzonych informacji celem zdyskredytowania oponenta mówiąc bardzo łagodnie do dobrego tonu nie należy.

A ktoś tu pare stron wcześniej pisał żeby nie dyskredytować użytkowników, a teraz wspiera takie zachowania...

Te kolony nigdy nie zaprzeczyly, nie reagowaly na komentarze ze sa klonami buma. przemilczane. ta sama rekcja zawsze. z paru dobrych nickow. sam testowalem.

Jasne, teorie spiskowe, która już część?

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Jasne, teorie spiskowe, która już część?

Jak się trochę myśli i zwraca uwagę na male szczegóły, to bardzo łatwo poznać klona buma.

Teorie spiskowe są dla ludzi z ograniczonym światopoglądem przy jednoczesnym uwielbieniu do tanich sensacji.

Jak się trochę myśli i zwraca uwagę na male szczegóły, to bardzo łatwo poznać klona buma.

Teorie spiskowe są dla ludzi z ograniczonym światopoglądem przy jednoczesnym uwielbieniu do tanich sensacji.

To bardzo łatwo sprawdzić. Napisz do moderacji i zapytaj, czy używam teraz jakichkolwiek innych kont. A potem mnie przeproś.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

To bardzo łatwo sprawdzić. Napisz do moderacji i zapytaj, czy używam teraz jakichkolwiek innych kont. A potem mnie przeproś.

A niby jak to moderacja moze wiedziec? Ja mam 3 komputery w domu, każdy inny adres ip i inny adres mac karty sieciowej. A to oznacza inna tożsamość. Telefon następny adres, niepodłączony do sieci domowej nawet. Oni nie są w stanie tego kontrolować.

e-e sekunde po twoim poscie bum polubil Twoj post, siedzi na dwoch kontach naraz i ma ubaw.

Rewelacja, długo nad tym myślałeś ? Teorie spiskowe to Twoja specjalność ?

Edytowane przez trouvere

trouvère - czyt. truwer : średniowieczny artysta (poeta, muzyk, ballady, ronda, virelai, śpiewogra)

Niech sprawdzą adresy IP Twój i podejrzanego nicka i już jest rozwiązanie...

Kto tutaj ma problem?

Nie sądzisz, że odnośnie prawdziwości danych to należałoby się zwrócić do zumi.pl ? A sprawdzania danych to zauważyłeś jakiś protest ze strony sly30 ? Jeśli ktoś jest bardzo zainteresowany to drążąc temat owego Pana może znaleźć znacznie więcej informacji łącznie z adresem i telefonem domowym a także pięknymi fotografiami jego połówki bliźniaka i reklamami firm którym wynajmuje lokale. Adres i nazwa firmy "S... M..." są również do znalezienia na stronach biznesowych m.Poznań.

Edytowane przez trouvere

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Rewelacja, długo nad tym myślałeś ? Teorie spiskowe to Twoja specjalność ?

W sumie nie, samo sie nasuwa :) Kazdy klon, tak jak ty, mial przebieg kilkudziesieciu postow, tydzien dwa, czy trzy od zalozenia ,a pozniej wskakiwal tutaj i celowal w sly, jakby znal go od lat. Mi nawet nie chodzi o obrone sly, po prostu denerwuje mnie takie niskie zachowanie i dlatego nie bedziecie mieli ze mna latwo. Jak sie nie podoba to do moderacji na skarge.

Niech sprawdzą adresy IP Twój i podejrzanego nicka i już jest rozwiązanie...

to nie takie proste. Pisalem wyzej, pare urządzeń w domu - inne adres ip, mac adresy. telefony nie sa polaczone z siecia domowa w ogole...

Kto tutaj ma problem?

A ty skad sie tu wziales? Przyleciales do tego watku jak ktos zaczal wtykac cos sly. Nic nie komentowales a teraz cos probujesz ugrac. Tutaj od 200 stron jest walka z tymi klonami. Poczytaj sobie.

Edytowane przez kennijczyk
Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Nie sądzisz, że odnośnie prawdziwości danych to należałoby się zwrócić do zumi.pl ? A sprawdzania danych to zauważyłeś jakiś protest ze strony sly30 ? Jeśli ktoś jest bardzo zainteresowany to drążąc temat owego Pana może znaleźć znacznie więcej informacji łącznie z adresem i telefonem domowym a także pięknymi fotografiami jego połówki bliźniaka i reklamami firm którym wynajmuje lokale. Adres i nazwa firmy "S... M..." są również do znalezienia na stronach biznesowych m.Poznań.

Przecież Ci jasno napisał, że chodzi o inną osobę. Nie wierzysz publicznej deklaracji?

Edytowane przez tomkly

Forum jest chore, dyskusja dotyczy nie sprzętów i muzyki a innych userów.

Zwłaszcza jeśli dyskusje są sterowane przez cichych naganiaczy i właścicieli firm zajmujących się handlem oraz współpracujących z producentami sprzętów. W takim przypadku jest oczywiste, że trzeba niszczyć wszelkimi dostępnymi środkami oponentów, podważać ich wiarygodność i wprost ośmieszać.

Przecież Ci jasno napisał, że chodzi o inną osobę. Nie wierzysz publicznej deklaracji?

Gdzie tak napisał ? Nie sądzisz, że się cokolwiek zagalopowałeś ?

Edytowane przez trouvere

A niby jak to moderacja moze wiedziec? Ja mam 3 komputery w domu, każdy inny adres ip i inny adres mac karty sieciowej. A to oznacza inna tożsamość. Telefon następny adres, niepodłączony do sieci domowej nawet. Oni nie są w stanie tego kontrolować.

Mało jeszcze wiesz o sieciach. Ale może to i dobrze.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Gdzie napisał, nie sądzisz, że się cokolwiek zagalopowałeś ?

Napisał wyraźnie, że to nie o niego chodzi i że jego firma nie zajmuje i nie zajmowała się nigdy systemami audio. Proszę o dowody że jest inaczej.

Pokaż mi jakikolwiek wątek na tym forum, gdzie panuje atmosfera pojednania, przyjaźni i zjednoczenia przy jednym hobby :)

Myślę, ze tu prawie tak było.... do tej pory.

Nie nazywam się Discomaniac. Nigdy nie rozmawiałem sam z sobą. Słaby z ciebie detektyw. Musisz sie jeszcze sporo nauczyć.

to nie takie proste. Pisalem wyzej, pare urzadzen w domu - inne adres ip, mac adresy. telefony nie sa polaczone z siedzia domowa w ogole...

czy kazde z tych urzadzen ma osobne polaczenie z internetem?

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

• Pokaż nowe odpowiedzi