Skocz do zawartości
IGNORED

Audio mity

Rekomendowane odpowiedzi

To może ktoś by wkleił ten referencyjny system, na którym to w każdym teście wychodzi, że wszystko gra tak samo. No, wiecie który... ;)

Można byłoby porównać. Może i nauczyć się czegoś.

Jeżeli już, to z wielkiej litery :D

Jak dla mnie, to wystarczy z dużej, Jestem postępowy.

jar, Ty wklej ten tv na którym obraz polepszył się po zmianie stolika.

Chyba się ci coś pop..ło, bo ja nie zmieniałem żadnego stolika. Więcej, nie miałem i nie mam.

A obraz mi się poprawił, jak sobie zzerowałm gniazdo sieciowe, do którego podłączałem telewizor.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Faktycznie, pomyliłem się. przepraszam. pomyliłem Cie z drugim bajkopisarzem "sir.jax" Sorki!

Ty się w sumie z wszystkim mylisz, także więcej powinieneś 'sorkować' ;]

Akurat przypadek zachowania użytkownika kennijczyk na tym forum jest dosyć prosty do podsumowania: agresja w połączeniu ze złośliwością i niepohamowaną potrzebą do przekonania innych o swojej racji.

Jeszcze nie widziałem, żeby kennijczyk napisał cokolwiek co by komukolwiek pomogło, jakaś cenna uwaga, informacja, bądź koncepcja myślowa do własnych rozważań.

Atakuje każdego, kto się z nim nie zgadza (właściwie to obraża)

Moderacja oczywiście nie reaguje, bo nie będzie punktować słyszącego :)

I tak oto zamiast rozmawiać w miarę na poziomie, to znajdą się prowokanci do typowo polskiego "dyskutowania", czyli koniec końcem trzeba dać sobie po mordzie skoro argumenty słowne odpadają ;)

PC (Spotify, AIMP4) | ODAC revB+O2 | ADAM A7X | Sennheiser HD600

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

kolego kennijczyk, 99% Twoich postów to są właśnie takie bzdety. Nie masz nic ciekawego do powiedzenia w konkretnym wątku i z nudów się popisujesz. Naprawdę źle się Ciebie czyta, ale czy Ty się tym przejmujesz? Nie sądzę.

Ja tu robię kawał dobrej roboty myślę, tak samo jak pare innych osób. Nie możemy pozwolić żeby brak wiedzy i ignorancja szerzyła się na forum.

Nie możemy pozwolić żeby brak wiedzy i ignorancja szerzyła się na forum.

Tak. Z tym sie zgadzam. I popieram.

Obawiam się jednak, że twoje rozumienie braku wiedzy i ignorancji jest odrobinkę inne i przesuwa sie raczej w kierunku wierzeń niż realnej i rzetelnej wiedzy, podbudowanej solidnym eksperymentem.

Gość

(Konto usunięte)

Ja tu robię kawał dobrej roboty myślę, tak samo jak pare innych osób. Nie możemy pozwolić żeby brak wiedzy i ignorancja szerzyła się na forum.

Kenny...ja słyszę nawet majtki na suszarce...serioooo...ale tym wpisem to mnie rozbawiłeś do łez :-))))))))

Tack.

Lutek jest dla nas tym, kim dla was jest Pacuła :)

(żartowałem oczywiście, jakby ktoś nie zajarzył..)

PC (Spotify, AIMP4) | ODAC revB+O2 | ADAM A7X | Sennheiser HD600

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Tak. Z tym sie zgadzam. I popieram.

Kiedy my tu z takimi jak Ty walczymy wiec Twoje poparcie zakrawa hipokryzją :)

Obawiam się jednak, że twoje rozumienie braku wiedzy i ignorancji jest odrobinkę inne i przesuwa sie raczej w kierunku wierzeń niż realnej i rzetelnej wiedzy, podbudowanej solidnym eksperymentem.

Ty się nie obawiaj tylko zapytaj. Wszystko co tutaj piszę podparte jest eksperymentem na moim systemie :)

To co ty piszesz natomiast można jedynie wytłumaczyć twoim starszym wiekiem. Z biegiem lat traci się słuch i lepiej byłoby to zrozumieć i zaakceptować niż zakładać ,że wszyscy inni tak niedosłyszą jak Ty.

Ty się nie obawiaj tylko zapytaj. Wszystko co tutaj piszę podparte jest eksperymentem na moim systemie :)

To może ja poproszę o wyszczególnienie systemu i o zdjęcia pomieszczenia.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Kenny...ja słyszę nawet majtki na suszarce...serioooo...ale tym wpisem to mnie rozbawiłeś do łez :-))))))))

zitko w końcu cos napisałeś o sobie i swoim doświadczeniu, bo reszta twoich postów to sa wyrażenia typu: ''dokładnie'' ,''popieram'' ,''zgadzam się'' ,''nie zgadzam się'', ''racja''... itd itp

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Może cos robisz, ale to pod siebie. Czy Ty naprawdę nie widzisz że jesteś dobrym pośmiewiskiem? Dzięki takim jak Ty to te fora istnieją. Wypisujesz głupoty o grających sieciówkach, bezpiecznikach, podstawkach i jest temat do dyskusji.

Jak coś piszesz to nie kłam. Nigdy nie pisałem o tych rzeczach. Jedynie o kablach sygnałowych i głośnikowych.

Pośmiewiskiem to ty klonie jesteś. Czemu nie piszesz ze swojego oryginalnego nicka? :)

jak takie zachowanie można nazwać?

Może cos robisz, ale to pod siebie. Czy Ty naprawdę nie widzisz że jesteś dobrym pośmiewiskiem? Dzięki takim jak Ty to te fora istnieją. Wypisujesz głupoty o grających sieciówkach, bezpiecznikach, podstawkach i jest temat do dyskusji.

hey,młodzieńcze,jesteś niezbyt długo na forum i wypisujesz różne rzeczy,może najpierw się przedstaw,napisz np:dobry wieczór,jestem Franek,mam spore doświadczenie z urządzeniami audio i chcę się nim podzielić lub alternatywnie:cześć wszystkim,zarejestrowałem się tu ponieważ składam swój pierwszy system-oczekuję pomocy od bardziej doświadczonych.

l'enfant sauvage

Kiedy my tu z takimi jak Ty walczymy wiec Twoje poparcie zakrawa hipokryzją :)

Kim są ci my? To jakaś grupa, czy też tylko pluralis maiestatis?

bardziej doświadczonych.

Tzn. od kogo?

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Prosiłem tylko o jasne przedstawienie tej grupy. To jakaś tajemnica?

Głupie pytanie, głupia odpowiedz.

Dobrze wiesz mniej więcej, a jest jeszcze sporo takich o których nie masz pojęcia, i ja również.

hehe, jasne, żeby mnie wkręcili od razu w kabelki itp. dziękuj handlarzom . Mam swój słuch i wiem co słychać a co nie.

Jesteś z tych co dają się wkręcać?To faktycznie strzeż się,bądź czujny...etc.

Na czym grasz?

GTW :)

Patrick,czy to nie Ty czasem 2-3 lata temu wrzuciłeś fotkę swojego pokoju z ekstremalnie potraktowanym tematem akustyki?

l'enfant sauvage

My, wy ...

O co tu chodzi?

Chodzi o to,że MY-uczestnicy tego forum jesteśmy tu bo lubimy to hobby,kochamy muzykę a Ty i Tobie podobni...sam nie wiem po co tu jesteście.

l'enfant sauvage

• Pokaż nowe odpowiedzi