Skocz do zawartości
IGNORED

Trójka czy Trujka... Dobra zmiana w programie 3 PR

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, Jacchusia napisał:

Wiele rozgłośni omijało dotychczasowe przepisy, bo Disco polo 🙂 puszczali w nocy raz za razem, zeby w dzien nie było

Skłonność polityków do sterowania wszystkim, jest przerażająca.

• 2 tygodnie później...

Zbliżają się żniwa, a potem czas orki.

Podobno Ciechański dostał dłuuugi urlop na orkę.

Na żucie gumy też będzie miał dużo wolnego czasu.

Tak wróble za oknem ćwierkają.

3 godziny temu, jezz napisał:

Zbliżają się żniwa, a potem czas orki.

Podobno Ciechański dostał dłuuugi urlop na orkę.

Na żucie gumy też będzie miał dużo wolnego czasu.

Tak wróble za oknem ćwierkają.

Wywalili go?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

Cytat

Wysłali go na razie na urlop. I to chyba dość długi - mówi nam jedna z osób z Polskiego Radia. Ostatni raz Łukasz Ciechański pojawił się na antenie Trójki w niedzielę, 26 czerwca. Pożegnał się ze słuchaczami audycji "Trzy strony dźwięku",

Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/lukasz-ciechanski-znika-trojka-polskie-radio

Coś w tym jest. To byłby strzał we własną stopę. Lubiłem go 😞

Choć chyba nie, to fejk w fejk mediach 🙂

Cytat

"Zdjąłem się sam, do czego jako kierownik własnej redakcji mam prawo. (Mam na ten temat korespondencję i odpowiednie dokumenty i każdy, kto twierdzi publicznie inaczej po prostu kłamie. Rozmowę na ten temat odbyłem z dyrektorem już w trakcie festiwalu w Opolu.). Zdjąłem się z anteny, gdyż miałem do odebrania 40 dni urlopu. Urlop odbieram 'w kratkę', czyli każdy poniedziałek mam pracujący, żeby móc programować muzykę, co też czynię" - informuje Łukasz Ciechański.

Czytaj więcej na: https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/lukasz-ciechanski-oswiadczenie-facebook-trojka-urlop-niecenzuralne-slowa

33 minuty temu, Jacchusia napisał:

Coś w tym jest. To byłby strzał we własną stopę. Lubiłem go 😞

Choć chyba nie, to fejk w fejk mediach 🙂

Szkoda, że w poniedziałki też nie ma urlopu.

4 godziny temu, iro III napisał:

Jezz i Jacchusia,

kronikarzami truchła?

Zostało was dwóch, zatroskanych słuchaczy? 😁

Coś jeszcze ciekawego masz do powiedzenia, czy tylko jak zwykle?

Gość

(Konto usunięte)
6 godzin temu, iro III napisał:

Jezz i Jacchusia,

kronikarzami truchła?

Zostało was dwóch, zatroskanych słuchaczy? 😁

sorry , że zaneguję

ja słucham

One for all....all for one 🙂

7 godzin temu, iro III napisał:

kronikarzami truchła?

Wiesz ilu dziennikarzy pracuje w Trójce?

Dziesiątki, nie ma tylko kilku, niektórzy twierdzą , ze wyszło to na dobre stacji.

Pomijając Niedźwieckiego (bo jak idiota z pocztówkami latałem na pocztę, okazało się że niepotrzebnie)  i Manna kilu innych mi żal.

12 godzin temu, slawek.xm napisał:

ja słucham

Gratulacje, jestes (nomen omen) trzeci.

11 godzin temu, Jacchusia napisał:

Dziesiątki, nie ma tylko kilku, niektórzy twierdzą , ze wyszło to na dobre stacji.

Tak dziesiątki i setki, ktoś musi, dopóki w końcu tego nie zlikwidują na dobre.

Nie ma tylko "Kilku"?

Zobacz sobie ilu jest w 357 i RNŚ.

Nie licząc tych, którzy teraz są w jeszcze w innych miejscach, że wspomnę tylko o paniach, za którymi tęsknię - Kasia Stoparczyk, Ania Gacek, Agnieszka Szydłowska oraz jeden pan Piotr Metz.

Faktycznie "kilku" 🤔 

18 godzin temu, Jacchusia napisał:

niektórzy twierdzą , ze wyszło to na dobre stacji.

Nikt nie ma wątpliwości. Wystarczy spojrzeć na dynamiczny wzrost słuchalności. 1,6%, o całe 0,1 wyprzedza radio Rydzyka. Jest sukces.

6 godzin temu, iro III napisał:

Gratulacje, jestes (nomen omen) trzeci.

Tak dziesiątki i setki, ktoś musi, dopóki w końcu tego nie zlikwidują na dobre.

Nie ma tylko "Kilku"?

Nie licząc tych, którzy teraz są w jeszcze w innych miejscach, że wspomnę tylko o paniach, za którymi tęsknię - Kasia Stoparczyk, Ania Gacek, Agnieszka Szydłowska oraz jeden pan Piotr Metz.

Faktycznie "kilku" 🤔 

W porównaniu z tymi co zostali to kilku. A roli takiej Pani Szydłowskiej bym nie przeceniał. Muzycznie Trójka jets moim zdaniem lepsza niż była wczesniej, bo wtedy były serwowane utarte schematy obecne w tej rozgłosni od lat. Osobiście w sobotę i niedzielę, nie miałem czego słuchac. Ludzie nie słuchaja trójki bo jest kojarzona z PiS-em, nie dlatego, ze graja gorzej niż NŚ albo 357. W obu tych rozgłosniach mam może z 4-5 audycji moim zdanie wartych posłuchania (autorskich)

35 minut temu, seniortelefono napisał:

Nikt nie ma wątpliwości. Wystarczy spojrzeć na dynamiczny wzrost słuchalności. 1,6%, o całe 0,1 wyprzedza radio Rydzyka. Jest sukces.

RMF ma znacznie więcej...

46 minut temu, Jacchusia napisał:

Ludzie nie słuchaja trójki bo jest kojarzona z PiS-em, nie dlatego, ze graja gorzej niż NŚ albo 357.

Nie. Ci ludzie nie słuchają Trójki, bo dla nich radio to prowadzący + muzyka, a nie odwrotnie.

16 godzin temu, seniortelefono napisał:

Nie. Ci ludzie nie słuchają Trójki, bo dla nich radio to prowadzący + muzyka, a nie odwrotnie.

Nie wspominając o BONUSIE w postaci braku goowna reklamowego.

W dniu 22.07.2022 o 08:07, iro III napisał:

Gratulacje, jestes (nomen omen) trzeci

Ale ty masz problemy.

W dniu 22.07.2022 o 08:07, iro III napisał:

Faktycznie "kilku" 🤔 

W tylu miejscach?.

Ależ ta trójkowa rodzina była zżyta.

20 godzin temu, seniortelefono napisał:

Radio elitarne.

2 godziny temu, iro III napisał:

Nie wspominając o BONUSIE w postaci braku goowna reklamowego.

A teraz proszę państwa, przedstawimy polski top, przygotowany przez pracowników Lexus Polska.

To była chyba najdłuższa reklama lexusa, jaką w życiu słyszałem.

Program sponsoruje mazda.

Zero reklamy 

Edytowane przez jezz
24 minuty temu, jezz napisał:

Program sponsoruje mazda.

Zero reklamy 

Ile razy w ciągu godziny słyszysz to w tym radiu?

Polski top od Lexusa był bardzo ciekawy, nie znajdyję w nim NAJMNIEJSZEGO podobieństwa do bloków reklamowych w ...innych radiach, najmniejszego.

Porporcji Mocium Panie, tego Waści w waśni ze mną brakuje, proporcji, dystansu, obiektywizmu i wyjścia poza światek własnych, starych "demonów radiowych".

24 minuty temu, jezz napisał:

Ale ty masz problemy.

Ależ skąd, nawet jeśli (już?) czterech, to nadal żaden problem.

Ale...OK, umówmy się, jak będzie ok. piętnastu, to mi to zgłoś a rozważę, czy to już (mój) problem.

Edytowane przez iro III
13 godzin temu, iro III napisał:

Ile razy w ciągu godziny słyszysz to w tym radiu?

Nie słucham tego radia godzinami.

Sorry.

13 godzin temu, iro III napisał:

Ależ skąd, nawet jeśli (już?) czterech, to nadal żaden problem.

Ale...OK, umówmy się, jak będzie ok. piętnastu, to mi to zgłoś a rozważę, czy to już (mój) problem.

Fajne te posty w temacie o trójce i jej pokrewieństwach.

9 godzin temu, jezz napisał:

Nie słucham tego radia godzinami.

Sorry.

...i mimo tego słyszysz ciągłe reklamy Mazdy?

Top pracowników Leksusa...od tamtej pory zero wspomnień o tej firmie w ogóle. Cóż więc Ci ciągle doskwiera? Czyżby żółć z powodu, że obydwa radia radzą sobie bez dotacji z budżetu? 

Może gdyby to była Dacia...no, wtedy to można by nawet sobie zakpić, co więc wzbudza L. ? Czyżby zwykłą, bezinteresowną zawiść?

To nie "atak ad. personam",

zwykła ciekawość - skąd Ci sie to bierze, żeby teraz po pół roku "wypominać" tego L.?

23 godziny temu, jezz napisał:

Ależ ta trójkowa rodzina była zżyta.

Ponownie:

Sarkazm łamany przez zawiść?

Godzinę temu, iro III napisał:

Cóż więc Ci ciągle doskwiera? Czyżby żółć z powodu, że obydwa radia radzą sobie bez dotacji z budżetu? 

Czyżby zwykłą, bezinteresowną zawiść?

Sarkazm łamany przez zawiść?

Moc twoich argumentów, w dyskusji o stacjach radiowych, jest porażająca.

Reasumując Trójka w tym momencie to jeden wielki chłam - muzyka programowana przez Pana od muzyki (Ciechański tak się określa) to jedna wielka powtórka 50 ciągle tych samych kawałków zapętlona losowo. Po prostu porażka. Ta stacja nie istnieje. A jak słyszę dżingle wciąż te same od 10 lat to mam dosyć...

w końcu kompletny system:)             Geodezja - Geologia - Górnictwo

40 minut temu, iro III napisał:

Świetnie, na Ciebie widać styknie.

Czuj się porażony.

No właśnie.

To jest według ciebie dyskusja o radio.

Dla mnie, w dyskusjach, nie tylko tu,prezentujesz mentalność zatwardziałego kibola, a z takimi rozmowa traci sens.

41 minut temu, slaaawek napisał:

Reasumując Trójka w tym momencie to jeden wielki chłam

Słuchałem wczoraj trochę Departamentu Rytmu, muzyka była bardzo dobra.

W dniu 22.07.2022 o 15:39, seniortelefono napisał:

Bywa, ze w zasadzie tylko prowadzący.

Godzinę temu, slaaawek napisał:

to jedna wielka powtórka 50 ciągle tych samych kawałków zapętlona losowo.

No popatrz. to ja ma coś z pamięcią. Pamiętam za to piątkowe spotkania z Mannem w trójce...

35 minut temu, jezz napisał:

Słuchałem wczoraj trochę Departamentu Rytmu, muzyka była bardzo dobra.

Dokładnie. Przed zmianą w sobotę i niedzielę nie puszczałem radia.

36 minut temu, Jacchusia napisał:

Pamiętam za to piątkowe spotkania z Mannem w trójce...

No i ... puszczał w kółko 50 kawałków? 🤣🤣🤣🤣

Zaiste Twa "pamięć" porażającą jest.

Ja tam nie muszę do pamięci siegać, w tej chwili (jak zwykle w niedzielę ok. południa) słucham Pana Wojtka i świetną muzyke gra (nadal).

36 minut temu, Jacchusia napisał:

w sobotę i niedzielę nie puszczałem radia.

...może po prostu nie lubisz americany, bluesa, blues-rocka, country-rocka, rock'n'rolla, NWBHM, RIO, reggae, punka, hard heavy rocka, metalu, alternatywy, psychodelic, soulu, funku, jazz rocka, art. rocka, beatu Bryt. lat 50/60 i..."paru" innych? 🤔

To nie grzech, możesz...tylko nie "rozmazuj" po internetach takich bzdur jak dzisiaj, bo zawsze trafisz ba kogoś, kto takie bzdety wyprostuje.

Edytowane przez iro III
22 minuty temu, iro III napisał:

No i ... puszczał w kółko 50 kawałków? 🤣🤣🤣🤣

nie, dwa 

24 minuty temu, iro III napisał:

.może po prostu nie lubisz

Nic nie lubie, nawet siebie.

24 minuty temu, iro III napisał:

To nie grzech, możesz...tylko nie "rozmazuj" po internetach takich bzdur jak dzisiaj, bo zawsze trafisz ba kogoś, kto takie bzdety wyprostuje.

Jesteś jak prostownica.

Dej se spokuj synek...z tom jałową gadką.

Nie dyskutuj z nim @iro III, to pisowski beton. Obrzuci Cię gównem, a potem poleci z donosem do moderacji.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Obecnie na Trójkę nie ma pomysłu, nowozatrudnieni nie wprowadzili powiewu świeżości stacji. Muzyka, która jest sednem Trójki jest monotonna, oparta na ciężkich jazgotliwych dźwiękach. Tam już dobrego jazzu, bluesa nie uświadczysz.

Kompletna lipa i to jest fakt. Ktoś kto broni obecnego stanu Programu Trzeciego lub Trójki (do tej pory jest to bezsensowny dualizm) to robi to celowo, z zawiści i nieznajomości sytuacji

w końcu kompletny system:)             Geodezja - Geologia - Górnictwo

24 minuty temu, d-t-x napisał:

Nie dyskutuj z nim @iro III, to pisowski beton. Obrzuci Cię gównem, a potem poleci z donosem do moderacji.

Wiem, znam typa, właśnie zakończyłem.

37 minut temu, d-t-x napisał:

Następny "dyskutant".

Niezly "oszołom show" w temacie.

23 minuty temu, slaaawek napisał:

Obecnie na Trójkę nie ma pomysłu, nowozatrudnieni nie wprowadzili powiewu świeżości stacji. Muzyka, która jest sednem Trójki jest monotonna, oparta na ciężkich jazgotliwych dźwiękach. Tam już dobrego jazzu, bluesa nie uświadczysz.

Kompletna lipa i to jest fakt. Ktoś kto broni obecnego stanu Programu Trzeciego lub Trójki (do tej pory jest to bezsensowny dualizm) to robi to celowo, z zawiści i nieznajomości sytuacji

A nie przychodzi ci do glowy, ze komus moze sie taka muzyka, po prostu podobać?

Edytowane przez jezz
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.