Skocz do zawartości
IGNORED

Ustawa antyaborcyjna

Keef'98

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Rzeczona ustawa zabrania amniopunkcję, która pomaga szybo wykryć wady i rozpocząć leczenie.

Dzieci będzie mniej, bo kobiety będą częściej rezygnować z dzieci lub będą je rodzić i żyć za granicą.

Nie napisałem ani słowa o ustawie.

@jar1

Odczłowieczone indywidua pokoju Terlikowskiego pewnie tak postąpią. Prymat ideologii nad zdrowym rozsądkiem i zwykłą przyzwoitością. Podobnymi kategoriami kierowały się wszystkie reżimy totalitarne.

Ekstremistów i fanatyków należy eliminować z życia publicznego. Wszelkimi dostępnymi środkami. Inaczej wejdą innym na głowę.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Na tym poziomie chamstwa rozmawiał nie będę, gdyż wystawił bym sobie złe świadectwo. Natomiast zgłaszam go do Moderacji.

Zgłaszaj sobie co chcesz,jesteś przewidywalny jak pory roku,za każdym razem kiedy brakuje ci argumentów starasz się zmanipulować i zamieść pod dywan stek bzdetów,które produkujesz z szybkością karabinu. Misiomor srzedł na bardziej szczegółowy poziom życia płodowego człowieka,ale ty z tego nic nie zrozumiesz,bo w tej dziedzinie jesteś po prostu niedouczony,choć to właściwie złe słowa,twoja wiedza jest z poziomu ukończenia dwóch klas podstawówki. Nie byłoby w tym nic złego,gdybyś w przestrzeni publicznej nie wypisywał wierutnych bzdur a jśli jest inaczej,czekam na merytoryczne argumenty a nie lewackie epitety rodem z "Nie"

Jak widac, lobby homoseksualno-pedofilskie w KK ma w Polsce dużą siłę przebicia. ;)

Grunt to miec duzo dzieci, którymi można się "zaopiekować".

Pojawiło się to pod moim wpisem,mam nadzieję,że to tylko głos w dyskusji a nie ocena mojej osoby?

Z chamstwem dyskutować nie mam przyjemności, gdyż najpierw sprowadzi mnie do swego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Możesz sobie to nazywać brakiem argumentów, co w Twoich ustach brzmi wielce zabawnie, jako że sam produkujesz tutaj bzdety, farmazony, głupoty i propagandowy bełkot, który kazali Ci powtarzać.

Tygodnik Nie owszem, czytam i cenię sobie. Wiem, że dla niektórych to zbyt wysoki poziom.

Jak uczy historia: przesadna pewność siebie i poczucie własnej bezkarności obracały się zawsze przeciw tym, którzy tak uważali.

Radzę Ci czasem poczytać własne posty i... popatrzeć w lustro...

Ja tam w sumie jestem za tą ustawą. Powinni jeszcze wprowadzić ostre karanie lekarzy, nadzór policyjny dla kobitek w ciąży i takie klimaty. W końcy naród wybrał sobie PiS, to niech się teraz męczy.

Jestem Europejczykiem.

epitety, chamskie ataki osobiste, obrażanie dyskutantów, knajackie bluzgi godne menela spod budki z piwem

To też jakby opis większości Twoich postów gdzie próżno dopatrywać się chociażby cienia merytorycznych argumentów.

Misiomor srzedł na bardziej szczegółowy poziom

...

twoja wiedza jest z poziomu ukończenia dwóch klas podstawówki.

Szkoda, że nie udało Ci się nawet tego poziomu wykształcenia osiągnąć. Może wtedy widziałbyś, że tam należy napisać "zszedł" Panie Wykształcony.

Przyganiał kocioł garnkowi.

W końcy naród wybrał sobie PiS, to niech się teraz męczy.

Co prawda nie głosowałem na PiS, ale to co robią jak dotąd nie napawa mnie niepokojem, w odróżnieniu od działań poprzedniej władzy.

To też jakby opis większości Twoich postów gdzie próżno dopatrywać się chociażby cienia merytorycznych argumentów.

Z głupotami i chamską propagandą nie ma potrzeby prowadzić merytorycznej dyskusji.

I on pisze o chamstwie....

Tygodnik Nie owszem, czytam i cenię sobie. Wiem, że dla niektórych to zbyt wysoki poziom.

Poziom "wysoki".......ten język jakim posługuje się Urban w filmiku doskonale ten poziom ilustruje....Bobcat jak ci się podoba to co ma ci do powiedzenia Twój idol? :)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

Co prawda nie głosowałem na PiS, ale to co robią jak dotąd nie napawa mnie niepokojem, w odróżnieniu od działań poprzedniej władzy.

Łatwo się tego domyślić, ale dzięki za te uspokajające informacje.

Jestem Europejczykiem.

Nieważne czy z sensem. ważne że coś udało się odpysknąć.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Z głupotami i chamską propagandą nie ma potrzeby prowadzić merytorycznej dyskusji.

Masz rację,dlatego MZ jesteś zwykłym niedoukiem. Napisz jeszcze parę bzdur o tym, jak to człowiek w dniu porodu nie jest człowiekiem,przekonaj nieprzekonanych,śmiało!

P.S.

Pisanie z ipada powoduje różne perturbacje językowe,ale tej wiedzy również nie masz.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Będzie mniej, jednak przyrost naturalny wyrabiany na bani i motywowany strachem przed zabiegiem jak przyjdzie co do czego chyba nie jest tym o co nam chodzi.

Znowu na wsiach w modzie będzie wydłużony sezon na kąpiele w sadzawkach. Pójdzie taka jedna z drugą częściej popływać dla poprawienia sylwetki. Nie da się ukryć... na pewno wzrośnie populacja węgorza.

I to wszystko??? Przecież prawo "naturalne" to wymysł kościoła.

Prawo naturalne to prawo nadane przez Boga. Nie bądź taki laicki. Mnie interesuje, jedno skoro prawo pochodzące od Boga, to jakim prawem kary pochodzące od człowieka?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Czyli nazwijmy rzeczy po imieniu: w imię nadrzędności kleru w stosunku do pochodzących z demokratycznego wyboru władz państwa.

Każda władza, od lewa do prawa, po 1989 roku kler w tej nadrzędności utwierdzała. Im dalej od tzw. odzyskania wolności, tym większa rola kleru w państwie. Lata 2005-2016 to ewidentny progres tej tendencji. I to bez zysków dla państwa.

Masz rację,dlatego MZ jesteś zwykłym niedoukiem.

Wolę być niedoukiem niż prostackim chamem. Poza tym poducz się najpierw ortografii zanim zaczniesz innym zarzucać nieuctwo.

Napisz jeszcze parę bzdur o tym, jak to człowiek w dniu porodu nie jest człowiekiem, przekonaj nieprzekonanych, śmiało!

Owszem, Twoim bzdurom będę dawał odpór. Czy Ci się to podoba, czy nie. Twoja zgoda nie jest mi do niczego potrzebna. Jeśli Ci się wydaje, że obrońcy życia napoczętego zawładną przestrzeń publiczną kłamstwami o rzekomym człowieczeństwie zygoty - to wyprowadzam z błędu.

Pisanie z ipada powoduje różne perturbacje językowe, ale tej wiedzy również nie masz.

Ja piszę wyłącznie ze smartfona i takich wpadek językowych nie mam. Ale to Cię przerasta.

Każda władza, od lewa do prawa, po 1989 roku kler w tej nadrzędności utwierdzała.

I to jest nieszczęście tego kraju.

Im dalej od tzw. odzyskania wolności, tym większa rola kleru w państwie. Lata 2005-2016 to ewidentny progres tej tendencji. I to bez zysków dla państwa.

Bo to nie było odzyskanie wolności, a jedynie zmiana okupanta.

Podobnie jak w 1945.

Masz rację,dlatego MZ jesteś zwykłym niedoukiem. Napisz jeszcze parę bzdur o tym, jak to człowiek w dniu porodu nie jest człowiekiem,przekonaj nieprzekonanych,śmiało!

Aborcji nie przeprowadza się chyba do dnia porodu, a może się mylę?

Jestem Europejczykiem.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Wolę być niedoukiem niż prostackim chamem. Poza tym poducz się najpierw ortografii zanim zaczniesz innym zarzucać nieuctwo.

Owszem, Twoim bzdurom będę dawał odpór. Czy Ci się to podoba, czy nie. Twoja zgoda nie jest mi do niczego potrzebna. Jeśli Ci się wydaje, że obrońcy życia napoczętego zawładną przestrzeń publiczną kłamstwami o rzekomym człowieczeństwie zygoty - to wyprowadzam z błędu.

Ja piszę wyłącznie ze smartfona i takich wpadek językowych nie mam. Ale to Cię przerasta.

I to jest nieszczęście tego kraju.

Bo to nie było odzyskanie wolności, a jedynie zmiana okupanta.

Podobnie jak w 1945.

Jaki odpór nieuku?trzeba mieć merytoryczne(wiem to dla ciebie abstrakcyjne słowo)argumenty,twoja mantra o dawaniu odporu jest żałosna. Wiesz co to jest UKG?doczytaj,potem podyskutujemy o skutkach,póki co nie jesteś partnerem nawet do ubicia muchy w kiblu,jak mawiał pewien klasyk.

Prawo naturalne to prawo nadane przez Boga. Nie bądź taki laicki. Mnie interesuje, jedno skoro prawo pochodzące od Boga, to jakim prawem kary pochodzące od człowieka?

Taaa...

A Bóg komunikuje swoją wolę w jakiś formalny sposób, np przesyłając pisma do Trybunału Konstytucyjnego, czy do parlamentu?

A może od razu do mózgu Skurzewskiego czy Maja, bo takie wrażenie odnoszę?

Jestem Europejczykiem.

Jaki odpór nieuku?trzeba mieć merytoryczne(wiem to dla ciebie abstrakcyjne słowo)argumenty,twoja mantra o dawaniu odporu jest żałosna. Wiesz co to jest UKG?doczytaj,potem podyskutujemy o skutkach,póki co nie jesteś partnerem nawet do ubicia muchy w kiblu,jak mawiał pewien klasyk.

Drugi w dniu dzisiejszym wykwit chamstwa zgłoszony do Moderacji. Poproszę jeszcze o trzy, uzbiera się 10 punktów i znikniesz z tego wątku, przynajmniej na 10 dni.

Owszem, będę dawał odpór. Czy Ci się to podoba czy nie. Niby-naukowe slogany Ci nie pomogą. Dla Ciebie partnerem na pewno nie jestem, gdyż tak nisko nie schodzę.

Oni mają tylko jeden argument: bo tak obwieścił Watykan. Ustami kogoś, kto sobie ubzdurał, że jest nieomylny.

Fanatyzm w postaci czystej.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Taaa...

A Bóg komunikuje swoją wolę w jakiś formalny sposób, np przesyłając pisma do Trybunału Konstytucyjnego, czy do parlamentu?

Widocznie tak, skoro dogadał się parę razy z Rzeplińskim.

Widocznie tak, skoro dogadał się parę razy z Rzeplińskim.

Tylko z Rzeplińskim, czy z kimś jeszcze? Słyszałem, że miał bardzo dobry kontakt z Zollem, z pozostałymi sędziami chyba też, sądząc po orzeczeniach. Ale teraz kontakt będzie zapewne jeszcze lepszy, bo przecież nie gorszy. Cieszy cię to?

Jestem Europejczykiem.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Drugi w dniu dzisiejszym wykwit chamstwa zgłoszony do Moderacji.

Twoje życzeniowe myślenie nikogo tu nie interesuje,skoro w przestrzeni publicznej wypisujesz zwykłe idiotyzmy,to ktoś oświeci cię co do etapu twojego rozwoju,akcja-reakcja. W tym wątku obraziłeś już chyba wszystkie grupy społeczne,no może z wyjątkiem uchodźców,więc ostrożnie z tym straszeniem moderacją,bo szybko może się okazać,że znikniesz zanim odpowiesz. Trollujesz,nie masz nic merytorycznego do przekazania a to z automatu powinno cię wysłac na długi urlop.

Prosiłem, aby mi wskazano gdzie w NT jest choć słowo o "ochronie życia nienarodzonych" (Ewangelia, werset). Nic. Cisza.

Bo nie ma ani słowa. Cała ta obecna hucpa jest więc wyłącznie dziełem ludzi.

Twoje życzeniowe myślenie nikogo tu nie interesuje,skoro w przestrzeni publicznej wypisujesz zwykłe idiotyzmy,to ktoś oświeci cię co do etapu twojego rozwoju,akcja-reakcja. W tym wątku obraziłeś już chyba wszystkie grupy społeczne,no może z wyjątkiem uchodźców,więc ostrożnie z tym straszeniem moderacją,bo szybko może się okazać,że znikniesz zanim odpowiesz. Trollujesz,nie masz nic merytorycznego do przekazania a to z automatu powinno cię wysłac na długi urlop.

Nie ja wypisuję idiotyzmy. Nie obawiaj się konkurencji z mojej strony. Nikt Tobie nie dorówna. I kto tu kogo straszy?

Definicja trollingu: pisanie rzeczy, z którymi się Paweł Skurzewski nie zgadza.

Gość Paweł Skurzewski

(Konto usunięte)

Prosiłem, aby mi wskazano gdzie w NT jest choć słowo o "ochronie życia nienarodzonych" (Ewangelia, werset). Nic. Cisza.

Bo nie ma ani słowa. Cała ta obecna hucpa jest więc wyłącznie dziełem ludzi.

Nie ja wypisuję idiotyzmy. Nie obawiaj się konkurencji z mojej strony. Nikt Tobie nie dorówna. I kto tu kogo straszy?

Definicja trollingu: pisanie rzeczy, z którymi się Paweł Skurzewski nie zgadza.

Słabe jak i cały twój wywód.

Może na temat KTG coś?może choć odrobinkę?nic?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.