Skocz do zawartości
IGNORED

Ustawa antyaborcyjna

Keef'98

Rekomendowane odpowiedzi

nie przeinaczaj- medycyna ma leczyć, medycyna ratunkowa -ratować . nic nie jest pierwszym celem

Leczyć, ratować ale nie zabijać. Ciąża to nie choroba.

no patrz jak ty sie znasz.A pytales zone?/

Oczywiście.

I jeszcze jedna miła wiadomość...

naprawd sadzisz ze wyrok to to sssssamo co sadzenie.Jak a was lubiem.j

Oczywiście.

to wlasciwie pozostaje wyslac wam muzulamnina.i zostawic na obserwacji.
<br />to wlasciwie pozostaje wyslac wam muzulamnina <br />

Czy ty masz jakieś problemy z logicznym myśleniem? Nie rozumiesz tego co napisałem, że gwałt jest tragedią dla kobiety? Życzyłbyś swojej tego?

to jest odlot! każ matce nosić dziecko gwałciciela. jaki bóg nakazuje takie poswięcenie?

Czyli lepiej pozwolić je zabić? W imię czego? Czemu winne jest to dziecko? Czemu sposób w jaki zostałeś poczęty miałby decydować o tym, czy wolno Ci żyć czy nie?

ale rozumiem ze po tej rozmowie poczuliscie wielka radosc ze takimi wspanialymi jestescie katolikami.Co innego matka ktora nie ma z kim porozmawiac .

I tak wam sie ta radosc i chwala utrzymuje caly czas.

I z takimi dobrymi radami TERAZ mozecie isc w swiat i ..radzic.

to moze zamknjicie sie w pokoju pogadajcie sobie i odpieprzcie sie od reszty matek.

z tym samozadowoleniem.

skoro nie byliscie zgwalceni i nie mieliscie dziecka bez muzgu.

Czemu winne jest to dziecko?

to niech ci menel zgwałci żonę, dziewczynę etc.wtedy zobaczymy twój punkt widzenia. oczywiście tego nie życzę. i jeszcze jedno- nie ma przymusu w tym katolickim kraju! czy to pojmujesz? jak kobitka chce, to niech rodzi dziecko bez mózgu, oczu, rączek i nóżek. nie ma przymusu aborcji!.

Toś mnie rozbawił... :D Dla Twojej wiadomości nikt mnie nie skierował. Prezentuję wyłącznie swoje zdanie w temacie dyskusji.

Pierwszą i podstawową zasadą, jakiej uczą na szkoleniach dla funkcjonariuszy (każdego) frontu propagandowego jest zaprzeczanie swojej rzeczywistej roli metodą wmawiania innym, że "głosi się swoje osobiste zdanie i są to tylko własne poglądy". Patrz: "Podręcznik Agitatora", wyd. 2, Książka i Wiedza, Warszawa 1952.

Tak się dziwnie składa, że owe "osobiste zdanie" oraz "własne poglądy" są zawsze identyczne z wykładnią ośrodka dyspozycji ideologicznej kierowniczej siły narodu.

Nie da się z typem gadać.

Oczywiście..

A co na twe opowieści - żona i jej znajome?

Bo nie wierzę, że z zapartym tchem słuchają.

Są tacy, co nienawidzą ludzi...

Ty do nich należysz...

I jeszcze jedna miła wiadomość

Tenże Leszek Miller powiedział kiedyś, że mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna, ale jak kończy.

Więc widzimy jak sam skończył. Żałosny pseudo-lewicowy pajac, farbowany lis, któremu zawdzięczamy brak lewicy w obecnym sejmie.

drugiej tragedii jaką jest usunięcie dziecka. Według mniej jeszcze większej.

Dowcip miesiąca.

<br />Pierwszą i podstawową zasadą, jakiej uczą na szkoleniach dla funkcjonariuszy (każdego) frontu propagandowego jest zaprzeczanie swojej rzeczywistej roli metodą wmawiania innym, że "głosi się swoje osobiste zdanie i są to tylko własne poglądy". Patrz: "Podręcznik Agitatora", wyd. 2, Książka i Wiedza, Warszawa 1952.<br />

Nie wiem na jakie szkolenia chodziłeś i z jakich książek kazali Ci się uczyć ale mało mnie to interesuje...

Nie wiem na jakie szkolenia chodziłeś i z jakich książek kazali Ci się uczyć ale mało mnie to interesuje...

To widać.

Było przeczytać ciutkę o bioligii człowieka - nie pier**liłbyś więcej o rzeczach, o których pojęcia ci brak

Czemu słowo "pier**lić" w Forum nie biega, a fuck - bez problemu?:)

Czyli lepiej pozwolić je zabić? W imię czego? Czemu winne jest to dziecko? Czemu sposób w jaki zostałeś poczęty miałby decydować o tym, czy wolno Ci żyć czy nie?

Naprawdę wydaje Ci się, że powtarzając po raz n-ty brednię o "zabijaniu" kogokolwiek przekonanasz? Tutaj zaglądają ludzie inteligentni.

Natomiast po raz kolejny dajesz dowód słuszności tego, co kiedyś napisałem, mianowicie że najskuteczniejszym argumentem w dyskusji z fanatykami są bombowce B-52 (patrz: Afganistan) i TU-95 (patrz: Syria).

Mało Cię interesuje? Jesteś doskonałym wykonawcą zaleceń i wskazówek zawartych w lekturze przeze mnie przywołanej. Wierny i pojętny uczeń tamtej propagandy.

O czym według Ciebie nie mam pojęcia? Tylko konkretnie... Oświeć mnie...

O tym co piszesz.

<br />brednię o "zabijaniu"<br />

Twierdzisz że płód jest martwy? Jeśli tak to nie ma potrzeby go zabijać a jeśli nie, to jednak mówimy o zabijaniu. Martwych płodów organizm kobiety sam się najczęściej pozbywa więc...? Wniosek jest jeden. Płód jest żywy a okres płodowy jest jednym z etapów rozwoju człowieka.

<br />Jesteś doskonałym wykonawcą zaleceń i wskazówek zawartych w lekturze przeze mnie przywołanej. Wierny i pojętny uczeń tamtej propagandy.<br />

Czuję się doceniony, gdyż mówiąc od siebie sprawiam na Tobie wrażenie jakby za mną musiał stać sztab ludzi co najmniej... Trochę jestem chyba za młody aby tak dobrze pamiętać "tamte czasy" że o pobieraniu nauk (na których sam widzę się wzorujesz) nie wspomnę.

Twierdzisz że płód jest martwy?

Jest żywy w takim sensie, jak żywa jest każda pojedyncza komórka organizmu. Idąc drogą Twojego rozumowania - wycinanie sobie skórek przy paznokciach w ramach manicure też jest "zabijaniem" i "morderstwem".

Wniosek jest jeden. Płód jest żywy a okres płodowy jest jednym z etapów rozwoju człowieka.

To jest wniosek dla inteligentnych inaczej.

o pobieraniu nauk (na których sam widzę się wzorujesz) nie wspomnę.

Wprost przeciwnie. Ty jesteś wykonawcą szkoły propagandy tow. Andreja Żdanowa w stopniu doskonałym.

Gość kennijczyk

(Konto usunięte)

Na czym zatem polega różnica? Dla mnie człowiekiem jesteśmy od poczęcia do śmierci. Stwierdzenie, że wolno zabijać blebleble

Nie chce mi się gadać z takim typem jak Ty, co porównuje cierpienie milionów ludzi do swojej wojenki o dobieranie się do macic kobiet. Na szczęście tacy jak Ty już się nie rodzą, młodzi ludzie maja kompletnie odmienne poglądy, a przynajmniej spora większość. Szkoda tylko ,ze zajmie trochę czasu zanim takie zacofane myślenie zniknie z naszej ziemi.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Manuelę skazano na 30 lat. Za aborcję. Poroniła, bo miała raka

Ukryta Zawartość

Podczas programu TVN24 Korzekwa-Kaliszuk była wyraźnie zmieszana, gdy Senyszyn uświadomiła jej, że większość zapłodnionych komórek jajowych nie zagnieżdża się w macicy i zapytała, czy w związku z tym organizuje pogrzeby tamponom i podpaskom

Senyszyn celnie ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wyświetl postUżytkownik kennijczyk dnia 19.04.2016 - 22:40 napisał

Szkoda tylko ,ze zajmie trochę czasu zanim takie zacofane myślenie zniknie z naszej ziemi.

Pranie mózgów zrobiło swoje. Żal patrzeć.

Nie jest tak źle. Dlatego też nie było nigdy w sprawach aborcyjnych u nas referendum. Nie było, bo nawet ten "kompromis antyaborcyjny" w `97 by nie przeszedł, o obecnych propozycjach purpuratów nawet nie wspominając. Społeczeństwa w sprawach aborcji nikt, nigdy nie pytał. To wyłącznie gra polityków i KK o wpływy, poparcie lub długi wyborcze.

<br />że większość zapłodnionych komórek jajowych nie zagnieżdża się w macicy<br />

Większość ludzi może też nie dożyć do starości ale tylko przypadki, gdy ktoś odbiera życie drugiej osobie są przestępstwem w odróżnieniu od śmierci z przyczyn naturalnych.

<br />Pokaż mi fragment mojego tekstu w którym twierdzę,że człowieczeństwo zaczyna się w momencie narodzin. <br />

Powiedz zatem kiedy. Czy jest jakaś granica, kiedy według Ciebie można uznać że jesteśmy człowiekiem? Dla mnie jest to połączenie się materiału genetycznego rozpoczynające nowe życie które następnie przechodzi przez kolejne etapy rozwoju: zarodkową, płodową, noworodkową, niemowlęcą, dziecięcą, młodzieńczą, dojrzałą i starczą. Czy pomiędzy tymi etapami człowiek staje się człowiekiem czy jest nim od początku? A jeśli przed którymś etapem nie jest człowiekiem to czym jest w takim razie?

Przecież napisałem o tym dość dokładnie we wcześniejszym wpisie.Chodzilo o wykształcenie się ośrodkowego układu nerwowego.

Dla mnie jest to połączenie się materiału genetycznego

Czy jest w stanie pomieścić się w Twojej głowie, że nie wszyscy tak uważają? Powiem więcej: jesteś w mniejszości.

<br />Przecież napisałem o tym dość dokładnie we wcześniejszym wpisie.Chodzilo o wykształcenie się ośrodkowego układu nerwowego<br />

Czym zatem jest wcześniej? Początki powstawania układu nerwowego przypadają na koniec pierwszego miesiąca ciąży (bez problemów można to potwierdzić w źródłach medycznych) a pełne jego wykształcenie obserwujemy u kilkuletniego dziecka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.