Skocz do zawartości
IGNORED

w jakich salonach można posłuchać słuchawek/?

nikifor

Rekomendowane odpowiedzi

W jakich salonach w Warszawie można posłuchać słuchawek bez zbednego wygrzewania,zapisywania się,wydzwaniania i innych zbędnych pierduł na które nie mam czasu.

chodzi mi o coś jak w empiku gdzie słuchawki wiszą na ścianie,a apropo empiku tą słuchawki które tam są są dla mnie rewelacyjne,niestety nie są dostępne w polsce tylko na niemieckich aukcjach i to za prawie 500zł więc wole chyba do 1000zł coś z nowszych ale najpierw bym posłuchał

W wawie to chyba najlepiej w MP3store ale trzeba by przynieś ze sobą jakieś źródło i wzmaka bo z czegoś tego trzeba posłuchać jakiegoś wystawowego wzmaka to użyczą ale źródło i muzę musisz mieć swoją ale to chyba oczywista oczywistość, że suchawki kupujesz pod konkretnego wzmaka a najlepiej pod cały tor. Jedyny problem to taki, że salka odsłuchowa może być już zajęta więc albo poczekasz aż się zwolni albo się umówisz na konkretny termin chyba, że do własnego grajka je podłączysz bez podłączania klamotów.

może być do własnego grajka,wzmacniacze które mam są w wersjii diy i wszystkie obudowy maja wymiary dużej wieży 43cm nie lubie kurduplowatych obudów wzmacniaczy słuchawkowych,bo do niczego nie pasują i zajmują miejsce,a tak to stawiam w formie wieży zestawy jeden na drugim.

Wogóle to nie rozumie filozofii pakowania wzmacniaczy słuchawkowych w takie nijakie obudowy,ni to pies ni wydra,ani to mobilne,ani praktyczne,43cm to już jak zestaw do dużej wiezy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.