Skocz do zawartości
IGNORED

Agnieszka Chylińska - Forever Child

Michal_56711

Rekomendowane odpowiedzi

to był w ogóle dość ciekawy okres w polskiej muzyce

Była jeszcze Gdańska Scena Alternatywna, na szczęście Chylińskiej tam nie było i kilka świetnych zespołów w Rzeszowie.

Dramat, żenada...... muzyka dla widzów mam talent i fanów disco polo.

"...dźwięk oceniać dostępnym osobniczo aparatem do tego stworzonym a nie logiczna połówką mózgu." Ś.P. Mamel

Dramat, żenada

A co Ty myślałeś, że nagra jakąś ambitną płytę?

Przecież chodzi o zarobienie kasy, a taka muzyka sprzedaje się najlepiej...niestety. :(

Dramat, żenada...... muzyka dla widzów mam talent i fanów disco polo.

Co ciekawe, przeważnie ta gawiedź w ogóle nie kupuje płyt :-)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Kupuje, kupuje, widziałem ten typ gawiedzi w empiku - zabrakło im tych płyt niestety.

Kolega z pracy (wyłamuje się z typowego profilu gawiedzi) też jej słucha. Jest wiernym fanem tzn. kupi zawsze cokolwiek wyda ONA.

I jak mi puszczał w pracy to mega ambitne disco polo kupując bilet na koncert (już wyprzedany) to siedział smutny, a ja patrzyłem na niego jak na kosmitę. Czego się nie robi dla kasy - pokazała kobieta klasę.

"...dźwięk oceniać dostępnym osobniczo aparatem do tego stworzonym a nie logiczna połówką mózgu." Ś.P. Mamel

Kupuje, kupuje, widziałem ten typ gawiedzi w empiku - zabrakło im tych płyt niestety.

To taki konsument co kupuje nową, solową Kozidrak, ma wtedy poczucie, że jest jakby oczko wyżej od słuchaczy disco polo, ale to ułuda.

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

Widąc ile kupionych na allegro...

Co do Chylinskiej, pojawil sie jakis kawalek z tej nowej plyty na YT. Kur... to juz chyba wole modern rocking, chociaż szmira, a tu udawanie, że to nie szmira.

?👈

• 2 tygodnie później...

Każdy ma prawo słuchać to co mu się podoba. Jednak jeśli chodzi o Chylińską to nigdy o klasę jej nawet nie podejrzewałem. Dla mnie to ktoś, kto został wykreowany w dość sztuczny sposób, a potwierdzeniem tego jest to jak sobie owa "artystka" poczyna bez pomocy muzyków z byłego zespołu Kombi ;)

Audiofilizm mnie nie interesuje, jedynie dobry sprzęt i jeszcze lepsza muzyka ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.