Skocz do zawartości
IGNORED

sicret servis

fox733

Rekomendowane odpowiedzi

A Pan ma szafeczke pode wzmakiem rozchwierutano.

:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie wydaje mi się :)

Ukryta Zawartość

Gość Piwo Jasne

(Konto usunięte)

No jakoś nigdy nie byłem miłośnikiem jaboli, raczej czerwone wytrawne typu Cabernet :)

Dużo traciłeś. J23 to miód w gębie . Jak 40 lat temu przyjechali do mnie znajomi z Francji to tylko J23 im smakował z win sprzedawanych wtedy w Polsce . Do obiadku i po parę flaszeczek zacnego J23 żeśmy obalali.

Kiedyś waliliśmy sztafetę z kolegami gdzieś na klatce i nagle jeden zaczął zwracać do butelki zawartość, którą wypił. Po prostu miał cały czas przechyloną butelkę i w pewnym momencie poziom w niej zaczął się podnosić...

Reszta już zrezygnowała ze swojej kolejki :)

Byli też "specjalisci", jak ten:

Dużo traciłeś. J23 to miód w gębie . Jak 40 lat temu przyjechali do mnie znajomi z Francji to tylko J23 im smakował z win sprzedawanych wtedy w Polsce . Do obiadku i po parę flaszeczek zacnego J23 żeśmy obalali.

A to ja chyba jednak nieco za stary jestem. Ale spoko, patykiem pisane znam - głównie z Lumumbowa :)

Z tym, że ja jednak wtedy wódeczkę preferowałem. Pod dzwoneczek się chodziło.

Kiedyś waliliśmy sztafetę z kolegami gdzieś na klatce i nagle jeden zaczął zwracać do butelki zawartość, którą wypił. Po prostu miał cały czas przechyloną butelkę i w pewnym momencie poziom w niej zaczął się podnosić...

Reszta już zrezygnowała ze swojej kolejki :)

Koledze trawka z Żubrówki uwięzła między zębami - akurat jechaliśmy windą w dół. Dopił, flaszkę przekazał, pochwalił się trawką :)

Jakoś tak szczęśliwie się złożyło, że w tych trudnych czasach nikt nie psuł tego dobra.

Fox.

Pijaki Ci wontek rozpieprzyły...

Grzegorz, no! ;)

Ja tam wtedy tylko takie:

Ukryta Zawartość

Mój pierwszy raz - alpaga w ośmiu... :)

Tu na forum, kilka lat temu, też był podobny temat. Single Malt 0.7 w kilka osób - z kobitkami licząc.

O mało, że w drzwi trafili przy wyjściu :D

Ukryta Zawartość

Gość Piwo Jasne

(Konto usunięte)

Jak tak ostro no to ja dorzucę trochę węgla do pieca żeby się lepiej fajczyło.

Pojechaliśmy z kumplem pod namiot do Białego Boru nad jeziorko . Obok nas rozbiło się jeszcze 10 namiotów . Stwierdziliśmy że te 10 namiotów to jest jak dla nas za duży tłok . A że mieliśmy denaturat "inaczej rum na kościach poza wstrętnym zapachem i jagodowo fioletowym kolorem można było zaryzykować" postanowiliśmy go wypić. Dobra postawiliśmy flaszkę rumu na kościach na stoliku i dwie musztardówy zaczęliśmy się tym raczyć. Wciągu pół godziny wszystkie 10 namiotów zniknęło . Słowem towarzystwo się zmyło. Dopięliśmy swego , zostaliśmy sami , a dookoła błoga cisza las i jezioro . Co prawda okupiliśmy na drugi dzień całodzienną podróżą do Rygi , ale warto było. Jednak nikomu nie polecam tego trunku.

No i wia

Dobra postawiliśmy flaszkę rumu na kościach na stoliku i dwie musztardówy zaczęliśmy się tym raczyć.

domo co ci musg wyżarło.No to w głowie go nie szukaj............za późno.
Jak to mawiał nieodżałowanej pamięci Dziadek Jacek Poszepszyński:

- Gdyśmy w pamiętnym roku 1904 chcieli się tego napić - już przy otwieraniu cały nasz oddział poszedł w rozsypkę. Szast prast i po wszystkim!

:)

Ale sama rybka jest super. Smakowo rewelacja - zwłaszcza jak ktoś słone lubi.

Ja muszę jednak przepłukać wodą dość solidnie - ale i powtarzam, smak genialny dla mnie.

Jakoś tak szczęśliwie się złożyło, że w tych trudnych czasach nikt nie psuł tego dobra.

Autentycznie, jak powiedział kolega, upuścić alpagę i stłuc, to się czuję jakby mamusię w twarz uderzyć :)

Teraz każdy będzie mógł sprawdziść jędrność

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.