Skocz do zawartości
IGNORED

W jakim kolorze lubicie sprzęt

margaryna85

Melonani na pewno :) a czy esteci :)  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. W jakim kolorze wolicie klocki?(wzmacniacz , cd , inne)

2. 2. W jakim kolorze wolicie kolumny ?

• Czarne
    • Białe
    • odcienie brązowego
    • odcienie żółtego
      0
    • odcienie czerwonego
    • Heban
    • inne
  3. 3. W jakim lakierze lubicie kolumny ?

• Mat
    • Połysk
    • Mat i połysk (np przednia ściana połysk reszta mat )
  4. 4. Czy przeszkadza wam jak klocki w systemie są w różnych kolorach? (np wzmacniacz czarny cd srebrny)

5. 5. Czy skupiacie się na klockach i serii jednego producenta ?(np kupujecie wzmacniacz yamahy to cd i tuner też musi być yamaha)

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 lata później...

Jak tu się głosuje? Nie mam na ekranie nic co by mi to umożliwiło. Chciałem zmienić swój głos. Kiedyś można było. A teraz?

Obecnie oddałbym głos na klocki czarne. Tak mi się odmienił gust. Stwierdziłem, że jednak są bardziej eleganckie. Pozostałe cztery preferencje - bez zmian.

Szampan uber alles :-). Szkoda tylko, że obecnie nie jest to kolor jakoś specjalnie promowany przez producentów :-).

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

Kiedys jak mialem mleko pod nosem to tylko czarny. Zajawka była taka że zawsze jak kupowałem element X to musiałem do tego dokupić cała resztę z tej samej serii. Więc nie dość że czarny to jeszcze z tej samej serii. A. Dziś? Wybieram ten który dobrze gra! I tak mam wzmacniacz z frontem lustrzanym, strimer srebrny a DAC i CD czarny. Jeszcze brakuje jakiegoś szampana tj. złotego i będzie komplet :) 

Ankieta trochę do poprawy. Bo złoty w sumie to równa się szampański. 

?👈

54 minuty temu, rafal735r napisał:

I tak mam wzmacniacz z frontem lustrzanym, strimer srebrny a DAC i CD czarny. Jeszcze brakuje jakiegoś szampana tj. złotego i będzie komplet :) 

Ja z kolei uważam że sprzęt ma przede wszystkim cieszyć moje ucho i dobrze grać, ale również cieszyć moje oko i stanowić element wystroju wnętrza. Wymieniona przez Ciebie zbieranina kolorystyczna sprawia wrażenie chaosu i warunku zdobienia pokoju nie spełnia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.