Skocz do zawartości
IGNORED

Klub L.K.S Audio

Rekomendowane odpowiedzi

@MArcin_Sz,

coś więcej? miałem Brooklyna I cieżko mu cokolwiek zarzucić. Z Krellem wciąga obrzydliwie, scena jak stadion, wszystko pięknie słychać. To zestaw z którym chce się żyć I słuchać muzyki I można zapomnieć o reszcie.

LKS nie miałem okazji słuchać niestety.

Matowa góra strasznie bezbarwna- to minus Brooklyna. Scena jednak płaska. Posłuchaj LKS004 - Chińczykom coś się udało. Napisze coś więcej za tydzień

Edytowane przez Marcin_Sz

Sprzedam VITUS RI100

Jak będę miał okazję to chętnie skonfrontuję z moim aktualnym DAC :)

Mytek potrzebuje dobrego wzmacniacza żeby grać, jak go podłaczysz do kupy to wyjdzie kupa niestety. Chociaż nie bardzo chce mi się wierzyć że z Vitusem nie gra. A tego że bezbarwny to nie powiem. Z Caspianem M2 brzmi wszystko tak samo. Kiedy zamienilem wzmacniacz na KAV300i to pojawiły się kolory, barwa, piękne zróżnicowanie, instrumenty zaczęły być obecne w pokoju I brzmieć jak powinny. On jest taki troche do przodu, jednym to pasuje, innym nie. referencyjne studyjne DAC wciąż kosztują 2-3 razy więcej niż Brooklyn, więc nie oszukujmy się, bez wad nie będzie.

Edytowane przez kapelli

Uwierz jest przeciętnie. Dopiero przy LKS doszło do otwarcia góry - konfrontowalem to zarówno z Vitusem jak i Amplifonem SET42sE i przy Mytek było szarzej i znacząco gorzej. Teraz dopiero słychać co potrafi Morel Elitte

Edytowane przez Marcin_Sz

Sprzedam VITUS RI100

Nie no spoko kłocić się nie będę o coś, czego nie słyszałem :)

Być może uda mi się z kimś z okolicy umówić w wakacje i porównać Exogala z LKS.

Poza tym, Mytek nie ma być wyrafinowany tylko prawdziwy. Swoja drogą podpięlibyście z ciekawości u siebie jakiś topowy przetwornika Avid, Dangerous czy Antelope dla porównania :)

Edytowane przez kapelli

Nie no spoko kłocić się nie będę o coś, czego nie słyszałem :)

Być może uda mi się z kimś z okolicy umówić w wakacje i porównać Exogala z LKS.

Wpadnij z nim to porównamy. Sam jestem ciekaw co wymyślili inżynierowie Wadii.

Ponoć to ciekawe urządzenie tylko droższe od LKSa. Jaka jest obecna cena w PL?

Edytowane przez Szymon1

Chetnie, ale dopiero w sierpniu będę miał czas gdzieś dłużej podjechać, w okolicy domu mogę się wyrwać w każdej chwili.

Kupiłem uzywany z UK, nowe tam chodzą po 3k GBP, w Polsce 12-15k, zależnie czy z zasilaczem czy bez. Ja mam wersję z zasilaczem.

Edytowane przez kapelli

Czy testował ktoś poszczególne wejścia cyfrowe? (oczywiście wersje upgrade usb edition)

Z której dziurki LKS 004 odtwarza najlepiej?

Czy wszystkie wejścia obsługują DSD?

"Kiedy wszystko się zmienia, muzyka piękną zawsze pozostaje."

• 3 tygodnie później...
Gość aqs

(Konto usunięte)

LKS 004 od sierpnia sprzedawany jest w poprawionej wersji, mianowicie chodzi o problem mocnego nagrzewania, triody które były tego powodem, zostały przełożone w inne miejsce, podobno też coś poprawili z USB

To info od shenzhenaudio

Czytałem właśnie kilka dni temu tutaj.

Przeczytali uwagi użytkowników i poprawili, teraz jednak Ci pierwsi są niejako pokrzywdzeni, a przyszli klienci będą się zastanawiać który kupują:) ciekawe jak to się dalej rozwinie.

• 2 tygodnie później...
Gość aqs

(Konto usunięte)

Dołożyli wentylację górnej pokrywy?

Wentylacja jest od spodu i od góry, przenieśli jakieś triody w inne miejsce.

Ile kosztowało acie cło itd?

Cena nie mała, ale warto, Ty go słuchałeś zdaje się, to wiesz, gdzieś czytałem że wygrzewa się około 300h, i muszę powiedzieć że słychać to z każdą godziną, jak nabiera barwy przestrzeni....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.