Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw stereo do 12 tyś używany

Iras09

Rekomendowane odpowiedzi

Dajcie spokój z tymi Heglami, porażka na całej linii, miałem przez miesiąc, tego się nie da słuchać, no może przez pierwsze 5 minut po zakupie H200 teraz za 2k bym nie kupił, chyba że na handel, bo chętnych nie brakuje

Ja także obstawiał bym wymianę kolumn na początek.

Resztę masz na prawdę dobrą. a jeśli 12k to na całość to kupisz po prostu system inny a nie koniecznie lepszy :)

Mamy ekspozycyjną sztukę Studio 16 HZ Minas Anor Special Edition z czarnymi membranami. Nie proponuję Ci jej do zakupu w ciemno. Ale weź ją do siebie na odsłuch. Podepnij w to samo miejsce gdzie stały Klipsche i ten sam sprzęt, sprawdź.

Będziesz miał na prawdę dobre rozeznanie.

Zapraszam

Ja także obstawiał bym wymianę kolumn na początek.

Resztę masz na prawdę dobrą. a jeśli 12k to na całość to kupisz po prostu system inny a nie koniecznie lepszy :)

Mamy ekspozycyjną sztukę Studio 16 HZ Minas Anor Special Edition z czarnymi membranami. Nie proponuję Ci jej do zakupu w ciemno. Ale weź ją do siebie na odsłuch. Podepnij w to samo miejsce gdzie stały Klipsche i ten sam sprzęt, sprawdź.

Będziesz miał na prawdę dobre rozeznanie.

Zapraszam

Czytałem trochę ostatnio o tych kolumnach i też o nich myślałem. Jestem skłonny ku Twej propozycji i wziął bym je na odsłuch. Czarne membrany to te z początku produkcji??Daj znać jak by to wyglądało.

A wzmacniacz już wymieniłem na Vincent SV-237MK i powiem że Klipsche nawet mnie zaskoczyły. Zaczęły grać mniej agresywnie z pokorą, większą stereofonią. Ale nadal to nie te skrzynki.

Nie, To model Special. Z końca produkcji :) modelu IIIs, wstęp do modelu IV

Napisz do nas maila o wypożyczenie tych kolumn. Powołaj się koniecznie na forum Audiostereo.

Sprawdzisz u siebie. Nie będą Ci leżeć, nie ma problemu bez problemu je nam oddasz a będziemy dalej szukać.

Chodź myślę że jednak się spodobają :)

Iras09 jak jest taka propozycja wypożyczenia to skorzystaj. Jak nie podejdą to odeślesz i tyle, a zawsze nowe doświadczenie. To dobre kolumny może akurat trafią w Twój gust.

Dajcie spokój z tymi Heglami, porażka na całej linii, miałem przez miesiąc, tego się nie da słuchać, no może przez pierwsze 5 minut po zakupie H200 teraz za 2k bym nie kupił, chyba że na handel, bo chętnych nie brakuje

Przesadzasz!!

Hegel to świetny sprzęt - zwłaszcza biorąc pod uwagę jego cenę. Na rynku wtórnym. raczej nie ma konkurencji!!

Miałem H80, H300 i H360. Bardzo te wzmacniacze dobrze oceniam. Polecam.

Gość

(Konto usunięte)

Słuchamy dlaczego...z czym grał ten nieszczęsny Hegel?

Przesadzasz!!

Hegel to świetny sprzęt - zwłaszcza biorąc pod uwagę jego cenę. Na rynku wtórnym. raczej nie ma konkurencji!!

Wydaje mi się, że jednak Hegel nie jest tak mocnym zawodnikiem jak uważasz kolego. Miałem H 100, H 80 i ten drugi dla mnie średniak bez rewelacji. H 100 myślałem że to gra ale jak podłączyłem pod system Cayin A88t to H 100 poszedł. Kolega miał H 80 przywiozłem A88T i jak myślisz...kupił Cayin:) Przepraszam, ale długo też myślałem że Hegel to wyjątkowo dobry wzmacniacz i nie mówię że zły, ale okazuje się że na rynku wtórym w rozsądnych pieniądzach można lepiej.

Cayin a88T MK I, Diapason Adamantes III, Questyle CMA 600i

• 2 tygodnie później...

Hegel grał z Dali Grand i kilkoma innymi duzo droższymi jak i tańszymi konstrukcjami, kupiłem wzmacniacz BAT VK 300x

Jolida Hybrydowa 1501 była duzo lepsza od Hegla

Gość

(Konto usunięte)

Ma się rozumieć :)))

:-))) Ach ta moja Jola

Hegel grał z Dali Grand i kilkoma innymi duzo droższymi jak i tańszymi konstrukcjami, kupiłem wzmacniacz BAT VK 300x

Jolida Hybrydowa 1501 była duzo lepsza od Hegla

Jolida grała też z Dali Grand?

Pytanie troche z innej beczki. Gdzie najlepiej kupic nowy zestaw kolumny i wzmak do 10 000?. Kolumny to dali zensor 7 a wzmak ciagle szukam. Chodzi glownie mi o rekomendacje dobrych sklepow gdzie mozna uzyskac sensowny rabat. pzdr.

Przesadzasz!!

To dlaczego jest tego tyle na rynku wtórnym? To dlaczego sprzedałeś?

Pytanie troche z innej beczki. Gdzie najlepiej kupic nowy zestaw kolumny i wzmak do 10 000?. Kolumny to dali zensor 7 a wzmak ciagle szukam. Chodzi glownie mi o rekomendacje dobrych sklepow gdzie mozna uzyskac sensowny rabat. pzdr.

Możesz np kupić 2 miesięczne Dali Zensor 5Ax za 3300 zł to dużo mniej jak przeznaczasz a możesz być całkiem zaskoczony .

Tak, Jolida też grała z dali Grand, co do Hegla 360 to była konfrontacja mojego BAT 300VX gość chciał się zamienic, to naprawde nie gra, nie mówiąc o H200 do BATa zakupiłem teraz NOSy Mullarda i to już jest poezja, piękny dźwięk.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.