Skocz do zawartości
IGNORED

Sprzęt z Wielkiej Brytanii, Pomogę w Kupnie i Wysyłce..

darek89

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jako że mieszkam w UK mogę odpłatnie pomóc w kupnie oraz wysyłce sprzętu Audio do Polski. Nie obiecuje że pomogę w każdej sytuacji. Sprzęt tu jest niejednokrotnie tańszy ale Anglicy nie zawsze chcą wysłać poza granice swojego państwa a czasem wogule nie chcą wysyłać tylko preferują odbiór osobisty. Pisać w razie pytań.

Pozdrawiam

Darek

Gość numik

(Konto usunięte)

fajna sprawa

ale oni chcą wysyłać na oficjalny adres zwycięzcy aukcji coraz częściej więc w takim układzie nie ma jak skorzystać z Twojej pomocy niestety

Nie koniecznie zawsze, często można się dogadać, lub jak jest blisko w miarę odebrać osobiście. Mimo to w wileu przypadkach można zaradzić więc zapraszam chętnych. Często też sprzęt kup teraz jest w dobrej cenie.

Pare razy sprowadziłem coś pod zamówienie. I faktycznie różnie to jest.

Też coraz trudniej u nich o lepsze ceny.

U nich oficjalnie mozna mieć po prostu to samo co u nas ale dopiero po kontakcie ze sklepem.

Piotrek

Witam, jako że mieszkam w UK

Też mieszkam w UK,sprzętu audio sprzedałem trochę już tutaj na forum.

Numikowi nawet Knight4 sprzedałem ale swoje.

Czasami nie warto biegać za kilka funtami,Piotr dobrze pisze gdyż kilka lat wstecz lepsze ceny były na wyspach.

Rok temu jak planowalem zakup marantz 7010 to w Richer Sounds cena o prawie 1500zl nizsza wiec okazje sa. Tylko diably nie chca wysylac do Polski. Cena na tannoy tez byla znaczaca w poprownaniu do PL

A juz zeby wyslali bez Vatu na export, gdy kupuje na firme to juz zapomnij calkowicie. Dziwny ten narod anglikow. U niemca nie ma z tym zadnego problemu a Anglicy: Ritcjer Sound, czy BK, Czy Peter Tyson maja z tym problemy...

Macie rację, ja też się z niektórymi naużerałem, żeby wysłali sprzęt, którym byłem zainteresowany, chociaż do innego kraju , gdzie mam znajomych, jeżeli nie chcą do Polski...

Dziwni ludzie

wątek handlowy niezgodny z zasadami tego forum

od tego jest dział ogłoszeń

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.