Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie telewizory się teraz kupuje?

micwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem przed decyzją zakupu nowego tv i wczoraj miałem okazję doświadczyć oglądania w tv led 65” w domu, w salonie o wym. ok 4x 6 m.

Powiem tak, o jakimkolwiek oglądaniu, zwłaszcza programów przyrodniczych można mówić dopiero od tego rozmiaru ekranu. Nie ma powrotu do 50 czy 55 cali.

Gdy ktoś ogląda z już z 2-3 metrów niech się poważnie zastanowi nad wyborem 65”. Fakt, w małym pomieszczeniu może przytłaczać, chociaż może nie gdy jest zawieszony na ścianie.

..o kurczaki to HD Ready.... :) :)
Zmieniłem tą plazmę nieco na siłę na panasonic 47 -650e czy jakos tak. Szczęśliwie, ten nowy, wszystkomający fullHD lcd zawisł w jasnym salonie, a plazma trafila do sypialni i ogladana jest tylko wieczorami. Uklad idealny.

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Zmieniłem tą plazmę nieco na siłę na panasonic 47 -650e czy jakos tak. Szczęśliwie, ten nowy, wszystkomający fullHD lcd zawisł w jasnym salonie, a plazma trafila do sypialni i ogladana jest tylko wieczorami. Uklad idealny.

ten 650 to IPS... chyba... kontrast "marzenie" ... ;) :)
ten 650 to IPS... chyba... kontrast "marzenie" ... ;) :)
Tragedia. Dlatego doceniam plazme hdready po pierwsze. A po drugie ten ips wisi w jasnym salonie i obsługuje w większości canal plis i piłkę nożną, to go ratuje. Plazma rządzi. Nawet taka bidna jak moja.

Mam plazmę panasonic 50vt20 juz 7 lat i nadal działa. Tak z ciekawości jak sprawdzić w tym modelu ile ma godzin wyswietlona?
Tylko menu serwisowe... aby to wywołać trzeba określoną kombinacje przycisków wykonać.... skorzystaj z Google tam wszystko jest...no może prawie... :)
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.