Skocz do zawartości
IGNORED

AKKUS MONOLITH F2S ma ktoś?jak opinia?

Jakub Pers

Rekomendowane odpowiedzi

Masz blisko do Wejherowa AKKUS mieści się teraz przy hotelu Bliza .Wzmacniacz pod pachę i odsłuch

Tak ale pomieszczenie inne itd, byłem słuchałem f1s i się podobało, do tego kontakt jest dosyć utrudniony bo nie odpawiadają na mail a nie lubię sie narzucać:)

mail a nie lubię sie narzucać:)

Najlepiej zadzwoń i umów się na wypożyczenie. Jak masz blisko to podjedziesz wpakujesz w auto i sobie sprawdzisz jak to u Ciebie zagra.

masz naprawdę blisko. Pan Witek to miły Gość, pasjonat i sypie symbolami rożnych głośników jak z rękawa. Z pożyczeniem na testy może nie by wesoło bo wszystko schodzi od ręki. Sam też nie mogłem się doczekać, albo trafiłem na nie wygrzane albo....już zostały wysłane, ale było to pół roku temu i dziś może jest inaczej.

masz naprawdę blisko. Pan Witek to miły Gość, pasjonat i sypie symbolami rożnych głośników jak z rękawa. Z pożyczeniem na testy może nie by wesoło bo wszystko schodzi od ręki. Sam też nie mogłem się doczekać, albo trafiłem na nie wygrzane albo....już zostały wysłane, ale było to pół roku temu i dziś może jest inaczej.

Ale co kupiłeś finalnie?

Posiadam druga pare fakt ze trochę inna F1S, zaś sąsiad ma F2S i słuchałem ich nie raz, ma większy salon, moim zdaniem F2 nie schodzą tak nisko jak moje 1 ale maja ładniejsza średnice, ogólnie to kolumna na bardzo dobrym poziomie i w tej cenie próżno szukać czegoś z zachodu żeby tak zagrało. Pan Witek super facet, nie wiem czy sprzedaje detal ale na odsłuch napewno się ustawisz. Jakbyś potrzebował cene daj znaka wiem gdzie maja Akkusy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.