Skocz do zawartości
IGNORED

Yamaha R-N803D vs Dayens Ampino+Yamaha WXAD10

Andrzej_70329

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwotnie DAyens miał być do salonu, do cichego plumkania z jakimiś monitorami.

U siebie mam Yamę 803 + Audio Academy Hyperion IV.

Dziś odebrałem Dayensa, podpiąłem do Hyperionów i... mam zgryz hehe

Co by nie powiedzieć gra lepiej od 803. Pod każdym względem. I co teraz szary człowieku?????

No niestety, Dayens to dobra klasa wyżej niż amplituner Yamaha. Jeśli Ci zależy na funkcjonalności sieciowej takiej, jak ma Yamaha, dokup do Dayensa np. Yamaha WXAD-10 i masz problem z głowy.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

No niestety, Dayens to dobra klasa wyżej niż amplituner Yamaha. Jeśli Ci zależy na funkcjonalności sieciowej takiej, jak ma Yamaha, dokup do Dayensa np. Yamaha WXAD-10 i masz problem z głowy.

Tak właśnie zrobiłem. wxad10 czekał już wygrzany. gra przednio. niestety mam problem w jego współpracy z dyskiem podłączonym do routera wifi. zawiesza się nawigowanie. może słaby net...

Spróbuj zresetować router i odłączyć wszystkie inne urządzenia sieciowe od routera i sprawdzić jak wtedy wszystko działa.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

I standardowo sprawdź wersję oprogramowania WXAD-10. Czasem drobne aktualizacje sporo poprawiają.

Ogólnopolska sieć salonów audio-video Top Hi-Fi & Video Design
30 lat doświadczenia | 20 salonów na terenie Polski | Profesjonalni doradcy | Sale odsłuchowe w każdym salonie
www.tophifi.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.