Skocz do zawartości
IGNORED

Używany amplituner z wejściem cyfrowym

Ttnk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Poszukuje amplitunera stereo do 300-350zł. Za tą cenę nie oczekuje cudów, ale nie chce kupić złomu. Do tej pory znalazłem Yamahe RX-497 lub R-S300. Niestety obydwa nie posiadają wejść cyfrowych, a amplituner będzie podłączony na razie do pc. Jest coś jeszcze godnego polecenia w tej cenie? Jeśli nie to kupie po prostu DAC'a i któregoś z tej dwójki, chyba że też macie jakieś swoje lepsze propopzycje?

Dokładnie jak kolega z branży. Kup jakiś topowy model z przed lat. (amplitunera k.d.) Amplitunery 5.1, czy nawet 5.2 dostaniesz za 500-600 zł. Np. Sony QS 930. Kiedyś kosztował ponad 4 tys. zł. W strereo gra b. przyzwoicie. A i w k.d. radzi sobie świetnie - minus ma tylko 5.2.

Kupiłeś najgorsze guano jakie mogłeś. To nawet nie atrapa amplitunera. To atrapa atrapy.

Było spytać. Jeśli dałeś za to coś więcej niż 20 zł, to przepłaciłeś o 10 zł....

Ehhhh ludzie, ludzie.....

P.S. Dla innych: NIGDY NIE KUPUJEMY NICZEGO SONY CO MA DRUGĄ LITERKĘ E (W NAZWIE) NP. Se, De. Wyjątkiem są najwyższe modele w serii, Np. tuner cyfrowy Sony ST- SE700. Ale trzeba znać produkty Sony z tamtych lat, żeby nie wejść na minę. Bo nie jest to żelazna reguła !!!

Pogrzebałem więcej i zauważyłem że stereo z dig nie dostanę. Na razie kupiłem po taniości Sony STR-DE197, potem pójdzie w inne miejsce a ja kupie już normalnie wzmacniacz. Dzięki za odpowiedzi, temat do zamknięcia :)

Chciałeś podpiąć tv? Trzeba było do czegokolwiek stereo kupić prosty i tani dac- ceny od 30zł za no-mamę i 100zł za firmowy, Fiio.

Mam tak, do tv spoko wystarczy.

Z przedmówcą się zgadzam- kupiłeś kaszanę :-(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.