Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

58 minut temu, audiofan01 napisał:

Taka cisza tutaj, a Hubi w Szanghaju po cichu  już w ćwiartce, a w turnieju pozostało tylko 6 z pierwszej dwudziestki. Kolejni przeciwnicy też do ogrania i dopiero w finale (jak tam dotrze) nie będzie faworytem. 

Hubi w żadnym meczu nie jest faworytem, ale w tym turnieju rzeczywiście otwiera się szansa na finał. Teraz zagra z nierozstawionym Węgrem, który sensacyjnie ograł Ruuda, a w półfinale z jednym z niżej w rankingu od niego...co prawda niewiele niżej.

Na pewno nie Greg😀 Dobry mecz Hubiego. Węgier w pierwszym secie postraszył. Zanim Hubi wszedł w tryb "zabójcy" serwisowego to wszystkie, nawet pierwsze wracały i pierwsze dwa swoje gemy były na przewagi, a do końca seta dwa przegrał i wydawało się, że to nie jego dzień. Od drugiego seta już wszystko pod pełną kontrolę nie bez pomocy Węgra, który znacznie obniżył loty. Teraz Korda albo Shelton, obaj do ogrania i "przegrania" także 50/50. W finale pewnie Rublow ale trzeba się w nim znaleźć.

Edytowane przez audiofan01

Hubi ma niepowtarzalną okazję wygrać dość prestiżowy turniej. Zobaczymy czy to wykorzysta, a stać go na to z pewnością, pod warunkiem, że zachowa zimną głowę i utrzyma zabójczy serwis.

10 minut temu, soundchaser napisał:

Hubi ma niepowtarzalną okazję wygrać dość prestiżowy turniej. Zobaczymy czy to wykorzysta, a stać go na to z pewnością, pod warunkiem, że zachowa zimną głowę i utrzyma zabójczy serwis.

Oglądałeś czy jak przeważnie tylko śledziłeś wynik? 😉

1 godzinę temu, audiofan01 napisał:

Teraz Korda albo Shelton, obaj do ogrania i "przegrania" także 50/50.

Obaj dość nieprzewidywalni i chimeryczni, jeżeli Hubi utrzyma regularność i wymusi grę na swoich zasadach to spokojnie z nimi wygra ale skoro wygrali właśnie z Sinnerem i Medvedevem, to raczej są w formie, więc łatwo nie będzie.

7 minut temu, audiofan01 napisał:

Ja jak nie ogladam to nie komentuję.

To nie komentuj...najlepiej wcale, bo bzdury czasem piszesz, aż mi się niedobrze robi.
Komentowałem mecz Hurkacza? Coś znów Ci sie pomyliło.

11 godzin temu, audiofan01 napisał:

utrzyma zabójczy serwis

to skąd wiesz, że miał dzisiaj zabójczy serwis, w onecie napisali?  to nie jest komentarz? Akurat w 1. secie słabo serwował,  w dwóch kolejnych nieco lepiej ale też przeciwnik gorzej returnował. Ogólnie miał lepsze mecze pod tym względem, np. nie dawał się ani razu przełamać, a dzisiaj 2 razy. Więc lepiej niech nie „utrzyma” tylko poprawi ten serwis.

24 minuty temu, soundchaser napisał:

To nie komentuj...najlepiej wcale, bo bzdury czasem piszesz, aż mi się niedobrze robi.
Komentowałem mecz Hurkacza? Coś znów Ci sie pomyliło.

Ja oglądałem, Ty nie. Taka różnica. 

Żenujący jesteś. Od zawsze Hubi ma zabójczy serwis, tylko nie zawsze w danym meczu.
Zastanów się czasem co chcesz napisać, bo wygląda na to, że masz jakieś kompleksy, które próbujesz leczyć na forum.

Dobrej nocy... i przemyśl pewne sprawy.

10 minut temu, soundchaser napisał:

Żenujący jesteś. Od zawsze Hubi ma zabójczy serwis, tylko nie zawsze w danym meczu.
Zastanów się czasem co chcesz napisać, bo wygląda na to, że masz jakieś kompleksy, które próbujesz leczyć na forum.

Dobrej nocy... i przemyśl pewne sprawy.

prezent dla Ciebie, żebyś jednak coś obejrzał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

12 minut temu, soundchaser napisał:

pewne sprawy.

jakie?

Ukryta Zawartość

W dniu 12.10.2023 o 23:12, audiofan01 napisał:
W dniu 12.10.2023 o 23:00, soundchaser napisał:

pewne sprawy.

jakie?

Sprawy dzielą się na pewne i niepewne.  p+q=1   😁

Patrzenie na gre Hubiego w formie to sama przyjemnosć, tak jak patrzenie na jego gre w dolku to niestety meczarnie i nuda.

Edytowane przez pit66

Tignor typował zwyciestwo Kordy w półfinale i się pomylił. Może finał też źle typuje:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, audiofan01 napisał:

Tignor typował zwyciestwo Kordy w półfinale i się pomylił. Może finał też źle typuje:

Ukryta Zawartość

Coś wiadomo jaką ma skuteczność typowania?

Ukryta Zawartość

Ależ mecz Hurkacza! Brawo Hubi!!!
Jest zwycięstwo w tym turnieju po niesamowitym thrillerze, tym razem z happy endem.
Gdyby przegrał - absolutnie nie miałbym tym razem do niego pretensji. To jest taki Hubert jakiego chciałem zawsze oglądać - bez kompleksów, silny fizycznie i psychicznie.
To nie jest ten sam Hubi co dawniej (very boring man).

Edytowane przez soundchaser

Brawo.

Zwróciłem uwagę na to, że już nie powłóczy nogami (w tych momenach kiedy nie musi biegać po korcie), ma bardziej sprężyste ruchy.

Szacun za wyciągnięcie tiebreaka z 0:3 i 2:5.

Godzinę temu, iro III napisał:

Szacun za wyciągnięcie tiebreaka z 0:3 i 2:5

Cała filozofia w tym momencie sprowadzała się do wygrywania własnych serwisów i co najmniej jednej piłki przy serwisie Rubleva co (mimo małych problemów) w końcu się udało.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.