Skocz do zawartości
IGNORED

Co zmienić, ulepszyć w "tak dobrym systemie"

Piotr_61036

Rekomendowane odpowiedzi

Może bardziej praktycznie: Turnau i jego "Cafe Sułtan" czy MIchael i " Songs from .." jeśli chodzi

o bas razem z paroma płytami Krall czy Scott LaFaro stanowią dla mnie wzorzec.

Ale już Haden czy Patitucci rzadko, a grałem na żywo w składach z prawdziwym kontrabasem,

byłem na paru koncertach więc jedne do mnie trafiają, inne zupełnie nie.

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

Co jest nie tak? Błąd logiczny. Cena nie gra i jakość dźwięku jest zależna od preferencji i rodzaju muzyki. Źle dobrany system i to wszystko trzeba szukać dalej.

chwilowy brak działalności w audio.

Samochody nie wiem. Pewnie tak. Mają bez vatu raczej wszystko. Płacą za to za opiekę zdrowotną i szkole. Ale po co to komu skoro masz 23  procent na starcie taniej Macintosha. Plus że to z tamtego rynku i brak eksportu. Bez nóg ale z Macintoshem.

16 godzin temu, 5z0p3n napisał:

Płacą za to za opiekę zdrowotną

Tam płacą tylko raz za ubezpieczenie zdrowotne, u nas płacimy za opiekę zdrowotną wszystkimi sposobami jednocześnie: ubezpieczenie, ZUS, 23% VAT i gotówką w gabinecie.

USA to kraj ludzi WOLNYCH. Państwo sprzyja uczciwym, nie łupi podatkami, ubezpieczeniami itp, nie wtrąca się do wszystkiego jak u nas. Obama i inni socjaliści chcieli to zmienić...ale na szczęście i dzięki Bogu Prezydentem został biznesmen Donald Trump, a nie kolejny politruch. Porównywanie poziomu życia w Polsce i w USA jest bez sensu. Daleko nam do USA :(

TRUMP MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

*****Sprzęt: Bezprzewodowy Boombox Hykker Sound Storm z Biedronki*****

Idź Pod Prąd. Z prądem płyną śmieci.

W dniu 17.01.2019 o 23:35, rochu napisał:

Po prostu przedobrzyłeś sprawę.

Ale skoro skupiasz się na pierdołach w stylu " głębokości sceny, gęstosci basu. " nie wróżę powodzenia na przyszłość.

Gubisz po drodze samą muzykę.

Na twoim miejscu cofnąłbym się o kilka kroków w tył, sprzedałbym wszystko w cholerę i kupiłbym coś ze starych kambodźy albo nadów a do tego jakieś Castle albo stare Tannoye (nie DC).

I zacząłbym słuchać płyt. Płyt, nie plików.

Sam tak zrobiłem kilka lat temu i myślę, że znalazłem właściwą ścieżkę do tego co mam obecnie.

Czasami lepsze jest wrogiem dobrego.

De gustibus non est disputandum

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.