Skocz do zawartości
IGNORED

ERR_SSL_VERSION_OR_CIPHER_MISMATCH

dskrzyp

Rekomendowane odpowiedzi

42 minuty temu, witek_z napisał:

"Dłonie opadają na współczesne pokolenie "fachowców". Za moich czasów,
gdy któraś z firm tworzyła "wredne uaktualnienia", brało się, to na
tapetę i "naprawiało". Dzisiaj, większość to zwykli "klikacze" lub
najemnicy M$, którzy pilnują aby bydło płaciło i było pod kontrolą. Po
co instalować Windows XP (SP2) ? Ano po to, że to jest ostatnia wersja,
którą można pozbawić w 100% funkcji "FBI, CIA itd, w Twoim domu. A wy tu
toczycie piane nad największym koniem trojańskim wszech czasów; -
systemami M$, które zostały stworzone celowo w taki sposób, aby
bezkarnie inwigilować i drenować użytkowników, tytułem "uaktualnień".
Koniec Windows XP, jest tym samym co "Patriot Act" Busha dla ludzi."

Nie ma obowiązku pracy na systemie ms, zwłaszcza do internetu jest darmowy Linux. Domaga ie się suportowania 17 letniego systemu operacyjnego jest żałosne. 

nagrywamy.com

43 minuty temu, przemak napisał:

Domaga ie się suportowania 17 letniego systemu operacyjnego jest żałosne. 

a ja do tej pory myślałem że jesteś inteligentny

45 minut temu, przemak napisał:

zwłaszcza do internetu jest darmowy Linux.

linux to system operacyjny a nie przeglądarka internetowa

56 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ale tu jest poruszany temat technologii a nie osobistych fobii i mentalnych problemów użytkowników.

Jeszcze raz radzę - jak cię Windows czy Microsoft denerwuje przerzuć się na Linuksa albo BSD, nikt ci nie broni.

psioczycie że korzystam jeszcze z XP a nie zdajecie sobie sprawy że Was dymają

8 minut temu, witek_z napisał:

psioczycie że korzystam jeszcze z XP a nie zdajecie sobie sprawy że Was dymają

Szanowny Kolega zachowuje się jak pajac. Niedouczony, zarozumiały pajac.

Osobiście używałem takich systemów, że jestem pewny, że mało kto tu na forum o nich słyszał. W tej chwili mam do czynienia z różnymi systemami wielu producentów i nie obrażam się na nikogo jak niedojrzały gówniarz tylko staram się jak mogę najlepiej żeby prawidłowo pracowały. A dymany to może być co najwyżej koleś który nie potrafi sobie odpalić Linuksa i płacze, że nikomu nie chce się supportować za darmo kilkunastoletniego systemu.

serdecznie pozdrawiam

Jestem Europejczykiem.

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Osobiście używałem takich systemów, że jestem pewny, że mało kto tu na forum o nich słyszał. W tej chwili mam do czynienia z różnymi systemami wielu producentów i nie obrażam się na nikogo jak niedojrzały gówniarz tylko staram się jak mogę najlepiej żeby prawidłowo pracowały. A dymany to może być co najwyżej koleś który nie potrafi sobie odpalić Linuksa i płacze, że nikomu nie chce się supportować za darmo kilkunastoletniego systemu.

serdecznie pozdrawiam

Kolega widzę mało rozgarnięty, cóż. (i nawet czytać nie potrafi)

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Szanowny Kolega zachowuje się jak pajac. Niedouczony, zarozumiały pajac.

Koledze coś się chrzani w głowie bo jak kolega widzi jednak odpowiadam więc nie jest chyba tak źle.

Aha, co sprawia w tym konkretnym temacie że niektórzy nie mogą wytrzymać i zachowują się jak prostackie chamy?

Byłem grzeczny tak długo, jak tylko mogłem. Ale jak ktoś twierdzi że jestem głupi a dotyczy to tematu którym zajmuję się ponad 30 lat i na którym zęby zjadłem to mam prawo być niezbyt uprzejmy. Zwłaszcza, że wcześniej cierpliwie pewne rzeczy tłumaczyłem.

Dla mnie EOT, żegnam.

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Ale jak ktoś twierdzi że jestem głupi

gdzie wcześniej napisałem że jesteś głupi? Wiem co znaczy EOT  ale może byś mimo wszystko wskazał w którym poście obraziłem cię.

2 godziny temu, witek_z napisał:

linux to system operacyjny a nie przeglądarka internetowa

Nie wiedziałem. Tylko weź pod uwagę że w tym przypadku to nie MS ciebie dyma, tylko Google, nie supprtujac swojej darmowej przeglądarki na tym systemie. Jeżeli natomiast ja daje się dymac płacąc za win10 a ty nie, to znaczy że co, nie zaplaciles za xp? 

nagrywamy.com

Sprawa wydawała się prosta: na części komputerów (tych z Windowsem XP) strona się nie ładuje, bo ten zabytkowy system nie obsługuje nowego szyfrowania. Sytuacja ostatnio dość częsta, na wiele stron nie da się już wejść z poziomu XP i Chrome`a. Ale nie, dziadki z Audiostereo nie przyjmują tego do wiedzy, ze komsomolskim zapałem godnym słusznej sprawy rozpętają kolejną burzę aby udowodnić, że to oni mają dłuższego. 

Cham się uprze i mu daj.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

27 minut temu, przemak napisał:

Tylko weź pod uwagę że w tym przypadku to nie MS ciebie dyma, tylko Google, nie supprtujac swojej darmowej przeglądarki na tym systemie.

obie firmy diabła warte

No i co dalej?

Będziesz dalej korzystał z usług firmy która cię dyma jak to ładnie określiłeś? Syndrom sztokholmski czy zwykłe lenistwo?

Jestem Europejczykiem.

Ponieważ nie siedzę za bardzo w systemach desktopowych rzuciłem okiem co tam słychać. Chwalony jest Linux Mint z interfejsem Cinnamon. Jeden ciekawy komentarz: "That we rarely hear much about Mint is a good example of how well they are doing. No controversy, no major issues, just slow and steady updates."

W oczy rzucił mi się projekt elementary OS

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ktoś może testował i coś napisze w odpowiednim wątku?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.