Skocz do zawartości
IGNORED

CD do Sansui AU-Alpha 907XR i YB Zephyr

Nowy12

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
Godzinę temu, zeta-j napisał:

Właśnie nie ma sensu, najlepiej to pisz do moderacji z prośbą o zamknięcie tego tematu.

Ktoś Cię zmusza do udzielania się w tym temacie?

Oprócz "oczywiście" bucowatej natury...

52 minuty temu, ziko369 napisał:

Oprócz "oczywiście" bucowatej natury...

Jak ja lubię tę gminną rubaszność.

Kiepscy rulez! ?

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

Godzinę temu, paul klacska napisał:

Ponieważ yb audio robi najlepsze kolumny na świecie, ludzie kupujcie tylko yb Audio- to chciałeś usłyszeć ? 

A tak na poważnie, mój kolega ma te jamo u siebie i mam okazję często ich posłuchać . Nie jest to jakiś audiofil ,ma je podłączone pod amplituner KD z tym ,że do frontów używa  końcówki mocy. Jeśli chodzi o zephyry ,to słuchałem ich u kolegi że Szczecina który ma je z Ugodą ( chyba tak się to pisze) . Chciał przetestować pre Hegla , które miałem kiedyś u siebie. Ot i taka historia. Zadowolony?

Bardzo ?

Ilu ludzi tyle opinii

A na wyspie dalej nie ma amatora na Sansui- 707MR za 5 tysięcy z trafem a u Nas wciska się takie na klubie za 7 tys bez trafa lub 607 za 4 tys z hakiem, ehh a tyle osób już to łyknęło w takich cena dzięki klubowi 

48 minut temu, audiofilek4 napisał:

A na wyspie dalej nie ma amatora na Sansui- 707MR za 5 tysięcy z trafem a u Nas wciska się takie na klubie za 7 tys bez trafa lub 607 za 4 tys z hakiem, ehh a tyle osób już to łyknęło w takich cena dzięki klubowi 

Biedni Brytyjczycy nie wiedzą jaki to "cud" bo inaczej to by się zabijali o to albo wiedzą co to i nie kupują ?

15 minut temu, Bartosz_70659 napisał:

Biedni Brytyjczycy nie wiedzą jaki to "cud" bo inaczej to by się zabijali o to albo wiedzą co to i nie kupują ?

myślę że tam nie ma tak silnej grupy naganiaczy/handlarzy którzy wywyższają sprzęt na 100v i opowiadając jakie to drogie i ile to kosztów itp a tu Pan sprowadził i sprzedaje z niewielkim zyskiem a nie za drugie tyle

poza tym tam każdy się orientuje że brak zasilania z gniazdka to istotna wada i taki sprzęt zawsze będzie tani i trudny w sprzedaży

1 godzinę temu, audiofilek4 napisał:

a u Nas wciska się takie na klubie za 7 tys bez trafa

Nie opowiadaj głupot , na forum 707mr jest w komplecie z trafem! Jak już trolujesz to nie zapominaj o faktach...

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

3 godziny temu, Bartosz_70659 napisał:

Pierwszy z brzegu NADzik da temu cudowi radę, więc po co przepłacać?

"Audiophiles are dying off and not being replaced."  - z pewnego wątku na hifikabin.me.uk

34 minuty temu, rochu napisał:

Pierwszy z brzegu NADzik

Szczególnie wtedy, kiedy ma problem z balansem, za sprawą wadliwego potencjometru głośności. . .

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

34 minutes ago, rochu said:

Pierwszy z brzegu NADzik da temu cudowi radę, więc po co przepłacać?

Nie do końca prawda. Cenię Twoje opinię i zdaję sobie sprawę z reguł rzâdzâcych krótkimi komentarzami na forum ale bardzo generalizujesz. Zresztä sam o tym dobrze wiesz. Pozdrawiam 

4 godziny temu, audiofilek4 napisał:

myślę że tam nie ma tak silnej grupy naganiaczy/handlarzy którzy wywyższają sprzęt na 100v i opowiadając jakie to drogie i ile to kosztów itp a tu Pan sprowadził i sprzedaje z niewielkim zyskiem a nie za drugie tyle

poza tym tam każdy się orientuje że brak zasilania z gniazdka to istotna wada i taki sprzęt zawsze będzie tani i trudny w sprzedaży

jeszcze wam sie nie znudzilo? za granica na takich woła sie "attention whore"

15 godzin temu, Fashi napisał:

Nie opowiadaj głupot , na forum 707mr jest w komplecie z trafem! Jak już trolujesz to nie zapominaj o faktach...

? ja nie pisałem o obecnej ofercie tylko o poprzednich ofertach kolegów których ten chłopak wybawił z kłopotu...., kolega od 907MR wyprzedaje wszystko co ma zasilanie na 100v -przypadek nie sądzę! łącznie 907NRA które stało chyba ze 2 lata za 13 000 tys  ? a o 707MR to nawet nie ma co wspominać  

Skoro jest popyt to i ja wystawie i wybawie się z "kłopotów" .

Pomożecie? 

• 5 miesięcy później...
W dniu 13.08.2019 o 16:05, Bartosz_70659 napisał:

tak mi się przypomniało od czerwca 2019 minęło już 7 miesięcy i dalej Brytyjczycy się nie poznali i stoi..... 

6 godzin temu, audiofilek4 napisał:

tak mi się przypomniało od czerwca 2019 minęło już 7 miesięcy i dalej Brytyjczycy się nie poznali i stoi..... 

Przed chwila sie sprzedal  ?

Wieza STEREO Technics :)

11 godzin temu, szczemirek napisał:

Nareszcie ale ze sporą stratą ?

to przyniosłem Ci szczęście fajnie że końcu poszedł (pozbyłeś się kłopotu) z jakiego kraju kupujący? 

15 godzin temu, Bumpalump napisał:

A wy dalej prowokujecie...

a co to za prowokacja niby? żal Wam że marże poszły ostro w dół i ludzie bardziej świadomi się zrobili. powinieneś się cieszyć może zaraz do Ciebie wyśle na serwis i tez zarobisz ? 

2 godziny temu, audiofilek4 napisał:

to przyniosłem Ci szczęście fajnie że końcu poszedł (pozbyłeś się kłopotu) z jakiego kraju kupujący? 

a co to za prowokacja niby? żal Wam że marże poszły ostro w dół i ludzie bardziej świadomi się zrobili. powinieneś się cieszyć może zaraz do Ciebie wyśle na serwis i tez zarobisz ? 

Nic bym od Ciebie na serwis nie przyjal ?

• Moderatorzy

Czy autor tematu znalazł już odpowiedni odtwarzacz CD, czy potrzebuje jeszcze jakiejś rady w temacie wątku? Jeśli nie, to chyba temat można już zamknąć. 

Rozmowy na temat wzmacniaczy  Sansui, proponuję kontynuwoać w Klubie Sansui.  

-----------------

3 minuty temu, plastik1989 napisał:

Czy autor tematu znalazł już odpowiedni odtwarzacz CD, czy potrzebuje jeszcze jakiejś rady w temacie wątku? Jeśli nie, to chyba temat można już zamknąć. 

Rozmowy na temat wzmacniaczy  Sansui, proponuję kontynuwoać w Klubie Sansui.  

A od kiedy to sie zamyka tematy? Az tak Ci wadzi sansui? Najgrzeczniej jam tylko potrafie radze Ci ogarnac sie, bo to co robisz nijak nie przystaje do funkcji jaka pelnisz na forum, blokujesz mozliwosc pisania w roznych watkach mnie i moim znajomym bez zadnej informacji, nie dostalem od Ciebie zadnej informacji ani ostrzeżenia, po prostu zablokowales nam mozliwosc dodawania odpowiedzi zostawiajac tym samym caly spam innych uzytkownikow nie związanych z sansui, to jest sprawiedliwosc? Uciszyc ludzi i uniemozliwic rozmowe tym ktorzy posiadaja sprzet a pozwolic pisac teoretykom, to jest wg Ciebie fair?

14 godzin temu, szczemirek napisał:

Nareszcie ale ze sporą stratą ?

Jakoś mnie to nie dziwi. 

To zawsze się starałem wytłumaczyć. 

Na pocieszenie dodam że jak kiedyś lubowalem się w starych klockach i wymieniałem często zawsze sprzedawałem ze strata lub na zero. Jeden wzmacniacz sprzedałem z zarobkiem, pewnie akurat miał reklame na forum:) I NIGDY rynek nie WERYFIKOWAL takich cen jak pisali ludzie na forum. 

37 minut temu, Bumpalump napisał:

Nic bym od Ciebie na serwis nie przyjal ?

ja się nie lubuje w tanich wzmakch z japonii w dodatku na 100v, ALE DZIĘKI MIŁO ? zdaje sobie sprawę że to zamknięta grupa jedynie dla wyznawców ? 

24 minuty temu, Bumpalump napisał:

A od kiedy to sie zamyka tematy? Az tak Ci wadzi sansui? Najgrzeczniej jam tylko potrafie radze Ci ogarnac sie, bo to co robisz nijak nie przystaje do funkcji jaka pelnisz na forum, blokujesz mozliwosc pisania w roznych watkach mnie i moim znajomym bez zadnej informacji, nie dostalem od Ciebie zadnej informacji ani ostrzeżenia, po prostu zablokowales nam mozliwosc dodawania odpowiedzi zostawiajac tym samym caly spam innych uzytkownikow nie związanych z sansui, to jest sprawiedliwosc? Uciszyc ludzi i uniemozliwic rozmowe tym ktorzy posiadaja sprzet a pozwolic pisac teoretykom, to jest wg Ciebie fair?

temat ten był odpowiedni przy-picowany wiadomo do czego wiec nie ma się co tu dalej rozpisywać tak samo jak Twoje próby pomocy w sprzedaży 

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.