Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Ty tam byłeś
Jakby Kidawa miała 40% to nie byłoby zmiłuj komuchy by chciały wyborów bez względu na wszystko. Wybory się odbędą czy to wam się podoba czy nie ,wystarczy dwóch kandydatów Duda i Jakubiak reszta może iść na szczaw .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, caleb66 napisał:

Jakby Kidawa miała 40% to nie byłoby zmiłuj komuchy by chciały wyborów bez względu na wszystko. Wybory się odbędą czy to wam się podoba czy nie ,wystarczy dwóch kandydatów Duda i Jakubiak reszta może iść na szczaw .

Jest duże rozdrobnienie . Jeżeli będzie druga tura obmierzły Andrzejek będzie się nieżle pocił. 

5 minut temu, atmeg napisał:

==========================================

Ale Niemcy to nie jest ktos kto łatwo odpuszcza ........

Przez najbiższe 20-50 lat będą dążyć do odzyskania utraconych ziem a oto w tym wszystkim chodzi choć nikt o tym jasno nie pisze .......

Pierwsze testy podziału Panstw w Europie juz zostały przeprowadzone ,podział Jugosławi to udało sie ...........niedawno był wielki test podziału Hiszpani ,pamietacie z Histori eksperymenty w Hiszpanii przed wybuchem 2 wojny swiatowej ? ? Dokladnie podobny eksperyment ktoś kilka lat temu znowu przeprowadził w Hiszpani aby podzielić to panstwo ,to był eksperyment .Nie udało sie .

Dokad uciekali ci co nawoływali do tego podziału Hiszpanii ? Do Brukseli uciekali ....

Tu nietrzeba mieć zadnej inteligencji aby wiedzieć dlaczego tam uciekali.

=========================================

Tetaz nam premier giganty bankowe sptowadza na łeb . Na pewno aby tobie było lepiej . Co śmieszne nawet takie monstrum finansowe dostało dotacje od rządu . To z pewnością dla twojego dobra 

https://www.money.pl/banki/wiadomosci/artykul/rekordowa-dotacja-od-rzadu-dostanie-ja,183,0,2399927.html

11 minut temu, Riczi75 napisał:

I ponieważ ludzie coraz bardziej światli PiS będzie miał coraz mniej do powiedzenia . Za bardzo forujecie dualizm , albo ten albo ten . Są ludzie wartosciowi nie związani ani z PiS ani z Po . Tyle w temacie bo już mi się nudzi . Wybory jak najszybciej i zgodne z wszelakimi prawidłami i w urnach wyborczych . A to co jest teraz to śmiech na sali . Poza tym jeżeli sie nie odbędą jak najszybciej to pis wie że z każdym miesiącem niezadowolenie będzie wzrastać i do tego wprost proporcjonalnie spadać poparcie . 

??

I tu sie mylisz ......To własnie wzrastająca świadomość w Narodzie da kolejne zwyciestwo PISowi.

Już nieliczni chcą Budek i innych tym podobnych .

Tetaz nam premier giganty bankowe sptowadza na łeb . Na pewno aby tobie było lepiej . Co śmieszne nawet takie monstrum finansowe dostało dotacje od rządu . To z pewnością dla twojego dobra 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Duda umie gadać bez kartek a to niewątpliwy atut,kto jest lepszym mówca od niego ? Chyba tylko bosak ale jest za młody,Jakubiak raczej nie będzie chciał zaszkodzić dudzie jest tylko po to żeby wybory się odbyły.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, caleb66 napisał:

Duda umie gadać bez kartek a to niewątpliwy atut,kto jest lepszym mówca od niego ? Chyba tylko bosak ale jest za młody,Jakubiak raczej nie będzie chciał zaszkodzić dudzie jest tylko po to żeby wybory się odbyły.

On bełkocze to samo jak kataryna od 5 lat wiec chociaż tego się nauczył . 

Ostatecznie jak na polu boju pozostsnie Duda i kto kolwiek inny to pomyśl na kogo zagłosuję ? 

Zgadłeś ?

W dniu 1.05.2020 o 19:45, Bezlitosna Niusia napisał:

Nie wqrwiaj mję,? atmeg...

Wpadł ci kiedyś telefon do sracza?

Mnie właśnie wpadł...???

Już wszystko zaczeło sie tobie mylić ,już niewiesz czy masz tu przyjaciół czy wrogów i co z tym zrobić nie wiesz.

Ale MI wiszisz , straciłeś swoją atrakcyjność .

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, atmeg napisał:

I tu sie mylisz ......To własnie wzrastająca świadomość w Narodzie da kolejne zwyciestwo PISowi.

Już nieliczni chcą Budek i innych tym podobnych .

A to się dopiero okaże . Ostrożność nie zawodzi a pewność jaką reprezentujecie panowie jest póki co niczym nie poparta  , bo potem może trzeba będzie patrzeć w podłogę ze wstydu ?

On bełkocze to samo jak kataryna od 5 lat wiec chociaż tego się nauczył . 
Ostatecznie jak na polu boju pozostsnie Duda i kto kolwiek inny to pomyśl na kogo zagłosuję ? 
Zgadłeś
Twój głos i tak będzie nieważny. Bo zamiast postawić krzyzyka długopisem namalujesz kółko flamastrem będziesz w ten sposób chciał podkreślić swoją indywidualność.

1 minutę temu, Riczi75 napisał:

A to się dopiero okaże . Ostrożność nie zawodzi a pewność jaką reprezentujecie panowie jest póki co niczym nie poparta  , bo potem może trzeba będzie patrzeć w podłogę ze wstydu ?

Jasne że sie okaże ,i co potem napiszesz ? ale przynajmniej z Tobą bede gadal po tym .

41 minut temu, caleb66 napisał:

Kaczyński w tym nie uczestniczył, zdjęcia to fotomontaż .

Musisz to jeszcze tysiąc razy powtórzyć.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Ciągle nawraca  unia do tematu że powinniśmy przyjmować uchodzców z bliskiego wschodu i afryki .

O co chodzi naprawde ?

O Plany Niemieckie wobec Polski ,jak to ma zadziałać ,bardzo prosto .Chodzi o to że Jako Polska jesteśmy Państwem Narodowym który choć ma podziały to jednak zachowuje sie solidarnie .I to trzeba zmienić .Nawet większość Niemców w Polsce zachowuje sie solidarnie z Polakami .

jacyś Panowie ,nie Polacy zaplanowali sobie że zmiekczą Polaków wprowadzając mniejszości Narodowe które namieszają tu za jakiś czas ......Ot cała prawda .Bo owszem mamy w h.uj uchodzcow Ukrainców ale oni nie namieszają .......Mamy nawet bardzo niebezpiecznych Czeczenców u siebie ale oni tez niechca występować przeciw Polsce .

10 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Bezrobotni komuniści to byli przed wojną .

ty ,daj muze :)

Gość

(Konto usunięte)
15 minut temu, atmeg napisał:

Jasne że sie okaże ,i co potem napiszesz ? ale przynajmniej z Tobą bede gadal po tym .

Jak demokratycznie w 100% zostanie wybrany to już teraz ci mówię że to przyjmę z pokorom . Ciekawe z kolei co ty powiesz jak wyrok ludu będzie nie po twojej myśli . ?

1 minutę temu, atmeg napisał:

Ciągle nawraca  unia do tematu że powinniśmy przyjmować uchodzców z bliskiego wschodu i afryki .

O co chodzi naprawde ?

O Plany Niemieckie wobec Polski ,jak to ma zadziałać ,bardzo prosto .Chodzi o to że Jako Polska jesteśmy Państwem Narodowym który choć ma podziały to jednak zachowuje sie solidarnie .I to trzeba zmienić .Nawet większość Niemców w Polsce zachowuje sie solidarnie z Polakami .

jacyś Panowie ,nie Polacy zaplanowali sobie że zmiekczą Polaków wprowadzając mniejszości Narodowe które namieszają tu za jakiś czas ......Ot cała prawda .Bo owszem mamy w h.uj uchodzcow Ukrainców ale oni nie namieszają .......Mamy nawet bardzo niebezpiecznych Czeczenców u siebie ale oni tez niechca występować przeciw Polsce .

Bo nawet Czeczeńcy wiedzą że mamy kiboli i za każdym rogiem mogą dostać wpierd...ol. A Niemcy to już się boją nawet krzywo spojrzeć by nie zostać o rasizm posądzeni ...

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, caleb66 napisał:

.fb681928f2d7246c437e356f907e2782.jpg

A Twoi wodzowoe biedulki w kartonach mieszkaja . Propaganda niskich lotów . Ale tu akurat niczego innego sie nie można było spodziewać?

3 minuty temu, Riczi75 napisał:

Jak demokratycznie w 100% zostanie wybrany to już teraz ci mówię że to przyjmę z pokorom . Ciekawe z kolei co ty powiesz jak wyrok ludu będzie nie po twojej myśli . ?

Zobaczymy co sie wydarzy ...

8 minut temu, caleb66 napisał:

.fb681928f2d7246c437e356f907e2782.jpg

Nie rozumiem po co np. Owsiak jest tu wskazywany palcem jako ten "zły".
On od polityki trzyma się najdalej jak mu tylko pozwalają ...
Po co go atakować?
Szukanie wrogów na siłę? Wzbudzanie zawiści w społeczeństwie?
Tak działała własnie komuna. Komuniści szkalowali tych co mają więcej od innych.

5 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Po co go atakować?
Tak działała własnie komuna. Komuniści szkalowali tych co mają więcej od innych.

owsiak to tkwi w polityce od bardzo dawna ,ale ja go olewam . balamuci jedynie małolatów .

Owsiak jest cienki , daje słabą muze ....Ja k dla mnie może Istnieć .

3 minuty temu, atmeg napisał:

owsiak to tkwi w polityce od bardzo dawna ,ale ja go olewam . balamuci jedynie małolatów .

Owsiak jest cienki , daje słabą muze ....Ja k dla mnie może Istnieć .

Kaczyński skąd ma dom i od kiedy w nim mieszka?

Gość

(Konto usunięte)
9 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Po co go atakować?

Ale on wlaśnie robi coś dla ludzi . Bezintetesowni niemal . Pis dla ludzi zadłuża ludzi 

1 minutę temu, Riczi75 napisał:

Ale on wlaśnie robi coś dla ludzi . Bezintetesowni niemal . Pis dla ludzi zadłuża ludzi 

Właśnie... Wkur....wia mnie jak na niego jadą. Szczególnie jak mu rządzący robią pod górkę bo im solą w oku.

4 minuty temu, atmeg napisał:
6 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Kaczyński skąd ma dom i od kiedy w nim mieszka?

Sam Pan Bóg sprawił że mamy Pana Kaczyńskiego ,giń diable !!!!!

Zabolało pytanie?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.