Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

A co ja jestem, PiSowiec? ?

Ja tam nie wiem, po Twoim wyglądzie można się wszystkiego spodziewać.

6/9 z nią i już śpiewu nie będziesz musiał słuchać ?

6 minut temu, andaudion napisał:

Co oznacza wyraz "pozytywny" w temacię ? Czy to rodzaj ironii jakiejs ?

Byłbyś takim Misiewiczem, czy innym Obajtkiem to byś się nie pytał! ?

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

To załóż sobie wątek o nocnym żarciu. Ten jest o czymś innym.

Chwila, mowimy o „jedzeniu“ a nie o „zarciu“. W polityce mozemy wszyscy obrzucac sie gnojem, ale przy jedzeniu wszyscy zasluzyli na minimum kultury

PiS przeminie, ale gotowanie i jedzenie pozostanie

Na tle wszystkich krajów Unii Europejskiej najbardziej optymistycznie przedstawia się prognoza dla Polski. Według analityków Komisji Europejskiej pandemia koronawirusa właśnie nad Wisłą wyrządzi najmniejsze spustoszenie gospodarcze. Prognozowany spadek PKB na koniec 2020 roku to 4,3 proc. Przyszły rok ma zakończyć się natomiast wzrostem o 4,1 proc. Ekonomiści prognozują, że nie tylko spadki będą łagodniejsze, ale także wahanie między poziomem najniższym a najwyższym będzie dużo niższe. To również może wpłynąć na sposób odbioru efektów kryzysu przez przedsiębiorców i obywateli. Szok między skrajnymi wynikami będzie po prostu mniejszy.

K**wa, jak to, przeciez to niemozliwe. To Pis pisal, czy KE? Jak to, k**wa. Wczoraj na debacie co innego slyszalem( od wiekszosci|). Jak to?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

37 minut temu, bubusia napisał:

Na tle wszystkich krajów Unii Europejskiej najbardziej optymistycznie przedstawia się prognoza dla Polski. Według analityków Komisji Europejskiej pandemia koronawirusa właśnie nad Wisłą wyrządzi najmniejsze spustoszenie gospodarcze. Prognozowany spadek PKB na koniec 2020 roku to 4,3 proc. Przyszły rok ma zakończyć się natomiast wzrostem o 4,1 proc. Ekonomiści prognozują, że nie tylko spadki będą łagodniejsze, ale także wahanie między poziomem najniższym a najwyższym będzie dużo niższe. To również może wpłynąć na sposób odbioru efektów kryzysu przez przedsiębiorców i obywateli. Szok między skrajnymi wynikami będzie po prostu mniejszy.

K**wa, jak to, przeciez to niemozliwe. To Pis pisal, czy KE? Jak to, k**wa. Wczoraj na debacie co innego slyszalem( od wiekszosci|). Jak to?

Marcin Dzierżanowski – polski dziennikarz i publicysta. Absolwent Wydziału Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu Warszawskiego. Z prasą związany od 2001 roku. Pracował kolejno w „Życiu Warszawy”, „Wprost” oraz „Dzienniku”. Twórca i pierwszy szef portalu informacyjnego TVP Info - tvp.info. Wikipedia

Data i miejsce urodzenia: 9 kwietnia 1977 43 lata, Mońki

Książki: Antoni Macierewicz, Smoleńsk: zapis śmierci

29 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Marcin Dzierżanowski – polski dziennikarz i publicysta. Absolwent Wydziału Dziennikarstwa i Nauk Politycznych Uniwersytetu Warszawskiego. Z prasą związany od 2001 roku. Pracował kolejno w „Życiu Warszawy”, „Wprost” oraz „Dzienniku”. Twórca i pierwszy szef portalu informacyjnego TVP Info - tvp.info. Wikipedia

O co biega z tym gostkiem?

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

4 godziny temu, bubusia napisał:
4 godziny temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

O co biega z tym gostkiem?

Widzisz bubusia...
Dałem dwie wiadomości, niewiele trzeba by skojarzyć fakty.

3 godziny temu, Riczi75 napisał:

Może on bedacy sługą PiS pisał artykuł ?

?

W dniu 6.05.2020 o 06:09, skynyrd napisał:

Jak umiesz zatkać usta kobiecie (oprócz dość krótkiego momentu) to opatentuj.

Będziesz bogatym facetem. Ja miałem dwa rozwody, tylko przez to.

WITAJ Stary skurczybyku .....

Polityke narazie odpuszczam ,muzy nigdy .......

jak i skąd sie to dzieje że wiem....wiem co jest grane .....

pozornie na tym forum całym jest tylko kilku ludzi znających sie na muzyce ,dosłownie kilku.

Ale są tu ludzie znający sie na muzie .....

a dalaczego PISwygra ? To jasne ......

A ostatnio dawalem tu sprawozdanie z gotowania Gulaszu  ,wyszedł znakomicie ,wielki gar pysznego jedzenia .

1/2 gra poporcjowalem i zamrozilem a drugą cześć zjadam na bierząco .....

Pyszności,

Godzinę temu, atmeg napisał:

ty cwoku zapojaj muze ......

nie zapodasz bo niewiesz co zapodać .....poza bredniami.

przestan tu pier,dziel,lic swoje kocopoły . Niemasz tu nic sensownego do powiedzienia poza klamstwami .Idz chrzanić w swoich tematach . Tu nie siej dezinformacji .

Jaro_747 , sprawdzam ciebie .....Muze zapodaj dobrą .....

Dokładnie Jaro_747 sprawdzam ciebie ,muze zapodaj .

Masz wsiowy koneserze:

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

==================================

\tu uwaga jesli bedzie najazd kłamców normalnie opuszcze temat ,niech sie klamcy sami miedzy sobą dogaduja ........mam to gdzies .

=================================================

ale narazie pisze tu i Jaro_747 jest typowym szuja i klamca .....taki klasyk popapranca .

Dlaczego tak pisze ze Jaro_747 jest poparancem , oczywiste ,zapodał numer który jest wzorem walki z zatwardzialymi wzorcami dominacji koncernów a jednoczesnie zwalcza tu na forum dobrobyt dla Polaków .Klasyka Niemieckich klamstw .

======================

Tu niema czystej walki , szuje nie walcza czysto.

=====================================

Jaro_747 ,ty nie słuchasz tej muzy ,kogo chcesz tu oszukiwać ?

Jaro_747 dla mnie jesteś scierwem politycznym.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.