Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Fashi napisał:

Jarek Ty mi udowodnij , że tego nie napisałeś. To Twój problem nie mój panie Klapa ?

I obiecujesz, że już nie będziesz kłamał?

Jestem Europejczykiem.

I co? PiS ich złapał? Tych komuchów znaczy się?
Daj spokój z tym łapaniem winnych afer,chyba nie jesteś aż tak naiwny żeby wierzyć w te bajki,słyszałeś żeby ktoś z wladzy odpowiedział za cokolwiek.
Gość

(Konto usunięte)
18 minut temu, caleb66 napisał:
25 minut temu, Riczi75 napisał:
A FOZZ . Misiu to chyba największy przekręt stulecia . Kto w to zamieszany ?

To była robota służb i komuchow nie PiS.

Tak a Kaczyński to tylko szara eminencja .

A odniesiesz się do całej setki mniejszych i większych afer?

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

I obiecujesz, że już nie będziesz kłamał?

Wybaczam Ci.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

14 minut temu, caleb66 napisał:

Podobno TVN powstał dzięki kasie z funduszu obsługi zadłużenia zagranicznego.

a czasem nie Porozumienie Centrum

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

10 godzin temu, Fashi napisał:

Nienawidzisz pisu ok masz prawo , ale cz korzystasz z pomocy rządu?  Mam na myśli 500/300+ etc? Jeśli tak to jesteś skończonym hipokrytą i powinieneś wpłacić całą kwotę rządowej pomocy na cel przeciwdziałaniu wojny hybrydowej, w której jesteś żołnierzem (czy świadomie czy nie) ☺

Gadasz schemacikami z prawackich portali. ja nie nienawidzę PiS. Ja po prostu uważam, że te sk***ysyny niszczą Polskę.

Z pomocy żadnej nie korzystam i nie korzystałem.

Jakiej wojny hybrydowej? Jesteś aż takim idiota żeby wierzyć w najgłupsze PiSowskie propagandowe pierdy wymyślone już chyba z desperacji?

Jestem Europejczykiem.

Zgodnie z twoim tokiem myślenia to i 500+ tez afera bo wszystko co robi PiS to afera .

@Jaro_747 nie chce mi się z Tobą gadać.

Daj screen o klapie, że to nie Ty i zamykamy temat. Inaczej będziesz miał klapę i tyle.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

1 minutę temu, caleb66 napisał:
6 minut temu, Riczi75 napisał:

Zgodnie z twoim tokiem myślenia to i 500+ tez afera bo wszystko co robi PiS to afera .

Zgodnie z Twoim tokiem myślenia dzięki PiS mamy tanie paliwo.

Gadasz schemacikami z prawackich portali. ja nie nienawidzę PiS. Ja po prostu uważam, że te sk***ysyny niszczą Polskę.
Jakiej wojny hybrydowej? Jesteś aż takim idiota żeby wierzyć w najgłupsze PiSowskie propagandowe pierdy wymyślone już chyba z desperacji?
Ale jak niszczą ta Polskę skoro w mojej kieszeni przybywa,chyba o to chodzi żeby obywatelom żyło się lepiej.
Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, caleb66 napisał:
9 minut temu, Riczi75 napisał:

Za bardzo brniesz bo jak to klasyka brzmi : Tonący brzytwy się chwyta . 

500 dla potrzebujących i tylko dla tych . Reszta śmierdzi aferą i marnowaniem pieniędzy lub kupowaniem głosow .

Państwo socjalne nie powinno wspierać tych którym wiedzie się dobrze .

1 minutę temu, Fashi napisał:

@Jaro_747 nie chce mi się z Tobą gadać.

Daj screen o klapie, że to nie Ty i zamykamy temat. Inaczej będziesz miał klapę i tyle.

Ciekawe jak mam dać screen z czymś czego nie ma. Mogę dać z czymś co jest, czyli wpis Patrykowskiego gdy wymyśla i wciska mi klapę.

Jestem Europejczykiem.

28 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ty jesteś większy pajac niż się spodziewałem. I głupszy.

Cytujesz mi Patrykowskiego który bredzi jak Piekarski na mękach i to ma być argument niby na co?

Pisałem - albo zacytuj że ja napisałem, że Antonow na tylną klapę albo spadaj na bambus.

Powiedz klapuś, jak chciałeś to zdjęcie z "drugiej strony" zrobić? Jakbyś na to jedno proste pytanie odpowiedział, sprawa byłaby załatwiona miesiąc temu. Czemu to pytanie jest dla ciebie tak trudne? A może on już wtedy ci się na konto przejął, to byłoby jakieś wyjście z sytuacji. Tak po ciiiiiiiiiichu ci podpowiadam ?

Cytuję tu CIEBIE, nie Zajkowskiego.
"
Twierdzisz że był zapakowany na full na podstawie czego? Jednego zdjęcia z przodu? to może pokaż zdjęcie z drugiej strony, zobaczymy ile tam miejsca było."

Co to znaczy "pokaż zdjęcie z drugiej strony"? Ja rozumiem, że nie każdy czyta między wierszami ale jednak z jakiegoś powodu tak napisałeś. Skoro z "pierwszej strony" było przez otwarty nos, to gdzie jest "z drugiej strony", chyba z tyłu, prawda? A jak zrobić z tyłu zdjęcie wnętrza? No właśnie klapuś, przez tylną klapę załadunkową. To teraz nam ją pokaż :) 

6 minut temu, caleb66 napisał:

Pewnie, że to afera. To ma być pomoc, a dostają ją Ci którzy pomocy nie potrzebują dzięki podatkom od między innymi tych którzy tej pomocy potrzebują. Pomijam już nierobów i patologię.

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, caleb66 napisał:
11 minut temu, Jaro_747 napisał:

Pokaż więcej  

Ale jak niszczą ta Polskę skoro w mojej kieszeni przybywa,chyba o to chodzi żeby obywatelom żyło się lepiej.

Czyźbyś kradł ?

W jednej kieszeni ci przybywa , powiedzmy to 500 a w drugiej kieszeni rośnie ci dług o który ktoś kidyś się upomni 

3 minuty temu, caleb66 napisał:
9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Polska to nie tylko ty.

Jestem Europejczykiem.

500 dla potrzebujących i tylko dla tych . Reszta śmierdzi aferą i marnowaniem pieniędzy lub kupowaniem głosow .
Państwo zawsze powinno wspierać swoich obywateli bez względu na status społeczny i materialny.
2 minuty temu, Klapa747 napisał:

A jak zrobić z tyłu zdjęcie wnętrza? No właśnie klapuś, przez tylną klapę załadunkową. To teraz nam ją pokaż ?

Ja z tego wywnioskowałem, że to Ty tą klapę wymyśliłeś ...

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, Riczi75 napisał:

Państwo zawsze powinno wspierać swoich obywateli bez względu na status społeczny i materialny.

Oj to juź jest totalna brednia . 

Tak robi w tym momencie państwo które kupuje takich calebków . Hipokryzja pisu ot i tyle .

1 minutę temu, Klapa747 napisał:

Cytuję tu CIEBIE, nie Zajkowskiego.
"
Twierdzisz że był zapakowany na full na podstawie czego? Jednego zdjęcia z przodu? to może pokaż zdjęcie z drugiej strony, zobaczymy ile tam miejsca było."

Co to znaczy "pokaż zdjęcie z drugiej strony"? Ja rozumiem, że nie każdy czyta między wierszami ale jednak z jakiegoś powodu tak napisałeś. Skoro z "pierwszej strony" było przez otwarty nos, to gdzie jest "z drugiej strony", chyba z tyłu, prawda? A jak zrobić z tyłu zdjęcie wnętrza? No właśnie klapuś, przez tylną klapę załadunkową. To teraz nam ją pokaż ?

Miło że się pojawiłeś Patrykowski. Ale dalej cytujesz swoje własne myśli z d... wzięte za które ja nie odpowiadam, bo w głowie ci nie siedzę. przecież potwierdzasz, że sam sobie wymyśliłeś klapę a teraz wciskasz wszystkim kit.

Jestem Europejczykiem.

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ciekawe jak mam dać screen z czymś czego nie ma. Mogę dać z czymś co jest, czyli wpis Patrykowskiego gdy wymyśla i wciska mi klapę.

To też jakieś rozwiązanie. 

Ja czytam takie frazesy to zaraz mam przed oczami tą fotkę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
2 minuty temu, caleb66 napisał:
11 minut temu, Jaro_747 napisał:
Polska to nie tylko ty.

I dlatego zgodnie z własnym sumieniem i przekonaniem będę głosował na PiS bo każdy głosuje jak mu pasuje ,to się nazywa demokracja.

W demokracji jest trójpodział władzy. A nie nepotyzm na pograniczu prawa albo i z jego przekroczeniem...

Gość

(Konto usunięte)
13 minut temu, Jaro_747 napisał:
Polska to nie tylko ty.

I dlatego zgodnie z własnym sumieniem i przekonaniem będę głosował na PiS bo każdy głosuje jak mu pasuje ,to się nazywa demokracja.

Ty nie głosujesz na pis z przekonania . Ty glosujesz jedynie dlatego źe masz pozory dobrobytu i dzièki 500 które teraz są juź z czysto poźyczonych pieniędzy wypłacane 

Gdzie ta odpowiedzialność za Polskę i Polaków . Kiedyś twoje dzieci czy potomkowie odpowiedzą za twoją pazerność i głupotę . A moźe jeszcze ty sam za to odpowiesz . Przy obecnej dynamice zmian na arenie międzynarodowej całkiem to moźliwe .

8 minut temu, caleb66 napisał:
17 minut temu, Jaro_747 napisał:
Polska to nie tylko ty.

Ale czy ktoś neguje prawo do własnego zdania ?Masz prawo błądzić .

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
Ty nie głosujesz na pis z przekonania . Ty glosujesz jedynie dlatego źe masz pozory dobrobytu i dzièki 500 które teraz są juź z czysto poźyczonych pieniędzy wypłacane 
Gdzie ta odpowiedzialność za Polskę i Polaków . Kiedyś twoje dzieci czy potomkowie odpowiedzą za twoją pazerność i głupotę . A moźe jeszcze ty sam za to odpowiesz . Przy obecnej dynamice zmian na arenie międzynarodowej całkiem to moźliwe .
Bełkot.
W demokracji jest trójpodział władzy. A nie nepotyzm na pograniczu prawa albo i z jego przekroczeniem...
Bełkot.
2 minuty temu, caleb66 napisał:

Bełkot.Bełkot.

Typowa Twoja odpowiedź, brak Ci wyobraźni.
Ten dobrobyt jest jak "bogactwo" gościa który dostał kredyt i ma kilka zer więcej na koncie niż zwykle. Czuje się przez to lepiej może sobie pozwolić na więcej. Ale ta kasa nie jest zarobiona tylko pożyczona. Nadejdzie dzień kiedy będzie ją trzeba spłacać.

Gość

(Konto usunięte)

Bełkot.Bełkot.

Bełkot do puki na zielonej trawce nie wylądyjesz za 850zeta .

Albo ci emeryturke słuźbisty nie obniźą do poziomu wenezuelskiego . Wówczas moźe jakiś trybek zadziała . Choć wątpię .

A odniesiesz się do tych afer i aferek pisu czy jak ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.