Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak czytam Twoje wypociny to od razu mam skojarzenia z ZOMO , ORMO i takimi tam aparatczykami i dupolizami którzy samodzielnie nie pomyślą tylko szczekają jakby im co obiecali . Obiecali ci co ? No przyznaj się
Jestem zandarmem wojskowym w rezerwie i jak mnie wezwa żeby tłumic zamieszki czy protesty opozycji czy sedziow z przyjemnością użyje mojej służbowej loli i nie miałbym wyrzutów sumienia.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Gość

(Konto usunięte)
2 minuty temu, Patrykowski napisał:

Bardzo mi przykro, ze na swoim koncie widzisz tylko opłaty za jego prowadzenie ?

To wskaż teraz takie sprawy toczące się w Brukseli w sprawach gospodarczych?  

Wystsrczą mi sprawy z Sądami i Frankowiczami . Duda wypiął sie na 700tys ludzi .?

13 minut temu, notoryczny napisał:

Nie zawsze tak jest „ W 2019 r. minimalne wynagrodzenie w Polsce wzrosło o 7,1 proc., w porównaniu z 2018 r., a inflacja w I półroczu 2019 r. wzrosła o 1,8 proc., w porównaniu z analogicznym okresem w 2018 roku. Podobnie, w 2018 r. płaca minimalna wzrosła o 5 proc., w porównaniu z 2017 r., a inflacja rok do roku – tylko o 1,6 procent.„

Spójrz tylko jak wzrosły ceny energii, potem popatrz na to co napisałeś.

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, caleb66 napisał:

Jestem zandarmem wojskowym w rezerwie i jak mnie wezwa żeby tłumic zamieszki czy protesty opozycji czy sedziow z przyjemnością użyje mojej służbowej loli i nie miałbym wyrzutów sumienia.

Na szafot z takimi . Miałem jeszcze odrobinę szacunku ale kompletne zero jestes . Szkoda czasu na Ciebie .

Dobrze Cię wyczaiłem . 

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Jeśli takie wojsko ma nas Polaków bronić to jesteśmy w czarnej dupie...

Jak za stanu wojennego.
Strzelać do opozycji!
I padną strzały do niepokornych.

GNIDA

Gość

(Konto usunięte)
14 minut temu, caleb66 napisał:

Poza tym władza się może zmienić . Jak Cie POwezwie też z pała polecisz na PiS? 

Pewnie że polecisz bo pan się zmieni a przykonania to uj

9 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Jeśli takie wojsko ma nas Polaków bronić to jesteśmy w czarnej dupie...

Jak za stanu wojennego.
Strzelać do opozycji!
I padną strzały do niepokornych.

GNIDA

To Żandarm jakie to wojsko to czysta hiena jest .

14 minut temu, Patrykowski napisał:

To się weź za robotę, zamiast pier**lić głupoty na forach...

Jakbys Ty pracował tyle co ja to Polska byłaby krajem mlekiem i miodem płynącym a tak to mamy pis .

Obrażasz poza tym tego o którego tak walczysz zawzięcie czyli o biedniejszą część społeczeństwa. 

Edytowane przez Riczi75
12 minut temu, Riczi75 napisał:
16 minut temu, Patrykowski napisał:

Bardzo mi przykro, ze na swoim koncie widzisz tylko opłaty za jego prowadzenie ?

To wskaż teraz takie sprawy toczące się w Brukseli w sprawach gospodarczych?  

Wystsrczą mi sprawy z Sądami i Frankowiczami . Duda wypiął sie na 700tys ludzi .?

Jakie sprawy z sądami i frankowiczami? Dziecko, idź już spać :)

11 minut temu, Patrykowski napisał:

Wszyscy płacą za prowadzenie konta. Nie ma darmowych kont bankowych.
Nawet te niby darmowe są darmowe od momentu zrobienia zakupów powyżej 300PLN inaczej płacisz za konto.
Od każdej transakcji w sklepie jest pobierana opłata ( dlatego niektóre sklepy pozwalały płacić kartą za zakupy powyżej 10PLN inaczej dopłacały do transakcji ). Wszystkie te opłaty i koszty w konsekwencji rzutują na ceny towarów. Towarów za które Ty też płacisz.

14 minut temu, Patrykowski napisał:

Zaproponuj pier**le....nie się i robienie dzieci. Co rok to prorok, co rok to kolejne 500+. Takiej podwyżki dochodów to żadna praca nie zapewni.

21 minut temu, Riczi75 napisał:
21 minut temu, Patrykowski napisał:

Nie wytłumaczysz idiotom, że poza GUSem urzędują u nas międzynarodowe agencje rateingowe, Bank światowy, MFW i inne instytucje, które patrzą mu na ręce, a inwestorzy podejmują na podstawie wskaźników publikowanych przez GUS duże decyzje. 

To są idioci, do nich nic nie dociera ?

TSUE też patrzy PiSowi na ręce a wszystkie ich wyroki macie w d...e panie hipokryta

Tylko TSUE to może nas cmoknąć w pompę a jakby nam agencje obniżyły rateingi, bo coś tam GUS by nawywijał, to stracilibyśmy grube miliardy w inwestycjach. Idź już na prawdę spać i przestań wypisywać te banialuki...

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Patrykowski napisał:

Jakie sprawy z sądami i frankowiczami? Dziecko, idź już spać ?

Dziecko to może Ty jesteś . Każdy wyrok TSUE w sprawie praworządności to Wy macie z tym problem . Frankowicze w końcu dzięki TsuE zaczeli coś ugrywać bo Adrian sie wypiął taki to mąż stanu . Ugiął się pod naciskiem sponsoringu bankowego i z obietnic zostały nici . No cóż taki on honorowy . 

Nie jestem zawodowym tylko w rezerwie,to różnica mała. Państwo mi nie płaci. Ale szkolenia mamy często wówczas płacą. Między innymi szkoli się nas w tlumieniu zamieszek podobnie jak policję. Teraz w okresie pandemi dali nam uprawnienia takie jak ma policja.

4 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Wszyscy płacą za prowadzenie konta. Nie ma darmowych kont bankowych.
Nawet te niby darmowe są darmowe od momentu zrobienia zakupów powyżej 300PLN inaczej płacisz za konto.
Od każdej transakcji w sklepie jest pobierana opłata ( dlatego niektóre sklepy pozwalały płacić kartą za zakupy powyżej 10PLN inaczej dopłacały do transakcji ). Wszystkie te opłaty i koszty w konsekwencji rzutują na ceny towarów. Towarów za które Ty też płacis

Ja nie płacę ani grosza, za żadne konto.

Gość

(Konto usunięte)

Tylko TSUE to może nas cmoknąć w pompę a jakby nam agencje obniżyły rateingi, bo coś tam GUS by nawywijał, to stracilibyśmy grube miliardy w inwestycjach. Idź już na prawdę spać i przestań wypisywać te banialuki...

Jesteśmy członkiem Unii poki co więc nie do końca moga nam cmoknąć . Piszesz banialuki koleś . Idż Ty lepiej zawiń głowę w poduszkę 

5 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:
21 minut temu, Patrykowski napisał:

Zaproponuj pier**le....nie się i robienie dzieci. Co rok to prorok, co rok to kolejne 500+. Takiej podwyżki dochodów to żadna praca nie zapewni.

Ja akurat jest w stanie zaproponować normalną pracę i właśnie przeglądam ok setki CV. Jak będziesz kiedyś zatrudniał ludzi to może coś zrozumiesz, poza tym co ci w TVNie do łba wbili...

Gość

(Konto usunięte)

Ja akurat jest w stanie zaproponować normalną pracę i właśnie przeglądam ok setki CV. Jak będziesz kiedyś zatrudniał ludzi to może coś zrozumiesz, poza tym co ci w TVNie do łba wbili...

To gdzie szukasz pracy ? ?

4 minuty temu, Riczi75 napisał:

Dziecko to może Ty jesteś . Każdy wyrok TSUE w sprawie praworządności to Wy macie z tym problem . Frankowicze w końcu dzięki TsuE zaczeli coś ugrywać

To są dwie różne sprawy. Pierwsza to TSUE - Rząd a druga Prywatne banki - prywatni kredytobiorcy, w której wypowiedział się TSUE. Na prawdę idź spać i dupy nie zawracaj, albo poczytaj w googlu, to nie boli. 

1 minutę temu, Riczi75 napisał:

To gdzie szukasz pracy ? ?

Dziecko, jak przeglądam CVki swoich potencjalnych pracowników :) Przestań już pajacować, naprawdę nie jesteś śmieszny :) 

26 minut temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Spójrz tylko jak wzrosły ceny energii, potem popatrz na to co napisałeś.

Płace tyle samo co w ubiegłym roku.

Ja zacytowałem, zastrzeżenia zgłaszaj gdzie indziej .

Nie należy mylić prawdy z opinią większości .

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Patrykowski napisał:

To są dwie różne sprawy. Pierwsza to TSUE - Rząd a druga Prywatne banki - prywatni kredytobiorcy, w której wypowiedział się TSUE. Na prawdę idź spać i dupy nie zawracaj, albo poczytaj w googlu, to nie boli. 

Chodzi o kwestie ustosunkowania się polskich władz do instancji wyższej oraz o możliwość liczenia na pomoc swojego rządu w kwesti bezprawności umów bankowych . Idż do sponia bo rano przychodzą do Ciebie chętni na pracę u Ciebie . 100 ofert prezesie ?

2 minuty temu, caleb66 napisał:

Też nie płacę za konta,jeszcze by mi zapłacili żebym tylko się przeniósł.

Otóż to :) 

1 minutę temu, Riczi75 napisał:

Chodzi o kwestie ustosunkowania się polskich władz do instancji wyższej 

Bredzisz dziecko, Rząd nie ma wpływu na wyroki sądów, żadnej instancji. Bredzisz.

44 minuty temu, Riczi75 napisał:

Ty sie masz za Polaka . Ty pierwszy na Polaków donosić będziesz .

Obecnie bardzo popularne stało się wprowadzanie do umów o pracę aneksów o obniżce zarobków . Moja żona musiala sie zrzec czesci zarobku aby pracę utrzymać . Idzie dobre .

Najśmieszniejsze jest to, że oni wszyscy odbierają ludziom, inaczej myślącym - miano "Polaka" 

Zawładnęli wszystko - flagę, godło, hymn... Spróbuj się podeprzeć historią...

Lekturą...

I prócz nich - wszyscy inni - nie są Polakami...

Jako i ja nie jestem, według znksbnywanxswów. I innych pacanów.

Ciekawe. A i smutne. 

2 minuty temu, Riczi75 napisał:
5 minut temu, Patrykowski napisał:

Dziecko, jak przeglądam CVki swoich potencjalnych pracowników ? Przestań już pajacować, naprawdę nie jesteś śmieszny ?

Ale Ty jesteś śmieszny ?

Wiem, powinienem wszystkich takich jak ty zwolnić i mieć spokój, Tylko ty byś teraz nie nie miał na opłatę za internet, żeby tu głupoty pisać... 

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, Patrykowski napisał:

Bredzisz dziecko, Rząd nie ma wpływu na wyroki sądów, żadnej instancji. Bredzisz.

Ale mogl wspomóc w walce prawnej chociażby ludzi . Ale sie tylko nagadał nagadał i jak to Adrian wypiął się po wyborach . Poza tym umowy frankowe już w latach rządu Pis , bo za ich czasów były najbardziej popularne , były niezgodne z prawem a oni ani palcem nie ruszyli dopiero następni zakazali tego rodzaju umów jako niezgodne z prawem polskim. 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.