Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, caleb66 napisał:

Kampanie wyborcze to głupota. To przez nie właśnie robi się z wyborów plebiscyt. To powinno być zakazane . Dozwolone tylko debaty albo walki na ringu .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Powiedz to Dudzie. Unika debat jak ognia.
Walka w ringu kto mądrzejszy? To wyklucza większość kobiet ...

Powiedz to Dudzie. Unika debat jak ognia.
Walka w ringu kto mądrzejszy? To wyklucza większość kobiet ...
No jak ma wysokie poparcie to ich nie potrzebuje debat po co mu,inni niech się męczą. Walka w ringu też by się przydała wtedy prezydent miałby naprawdę mocny mandat .

2 minuty temu, caleb66 napisał:

No jak ma wysokie poparcie to ich nie potrzebuje debat po co mu,inni niech się męczą. Walka w ringu też by się przydała wtedy prezydent miałby naprawdę mocny mandat .

Tylko taka debata to Twój ring i Duda byłby w niemałych tarapatach z niektórymi. Ale rozumiem, że ty wolisz jak się sypią zęby i łamią nosy. W takim razie zapraszam ze mną na taką debatę, jeśli masz odwagę. Bo pisać tu może każdy wszystko.

Tylko taka debata to Twój ring i Duda byłby w niemałych tarapatach z niektórymi. Ale rozumiem, że ty wolisz jak się sypią zęby i łamią nosy. W takim razie zapraszam ze mną na taką debatę, jeśli masz odwagę. Bo pisać tu może każdy wszystko.
Jestes za stary a ja nie bije emerytów a Ty głupot nie pisz chociaż,prezydent przede wszystkim musi się dobrze lać żeby inni czuli przed nim respekt,myśleć nie musi ma doradców najlepiej z PIS u ,ważne żeby umiał się podpisać reszta tylko przeszkadza w podpisywaniu ustaw .

10 minut temu, caleb66 napisał:

Jestes za stary a ja nie bije emerytów a Ty głupot nie pisz chociaż,prezydent przede wszystkim musi się dobrze lać żeby inni czuli przed nim respekt,myśleć nie musi ma doradców najlepiej z PIS u ,ważne żeby umiał się podpisać reszta tylko przeszkadza w podpisywaniu ustaw .

Jak Duda unikasz...
Do emerytury mam jeszcze daleko... może jednak się odważysz, masz szansę wzbudzić respekt ?
Napisz proszę kto przed naszym prezydentem czuje respekt? Chyba nie masz Kaczyńskiego na myśli ?

Jak Duda unikasz...
Do emerytury mam jeszcze daleko... może jednak się odważysz, masz szansę wzbudzić respekt
Napisz proszę kto przed naszym prezydentem czuje respekt? Chyba nie masz Kaczyńskiego na myśli

A skąd jestes ?

Duda wzbudza respekt wśród komunistów.

Duda nie wzbudza respektu u nikogo, umówmy się. A to jak się prezentuje w TVP to jest raczej ośmieszanie fuchy którą w tej chwili piastuje.
Ty napisz skąd Ty jesteś a nie przesłuchanie mi tu robisz.

Ja na razie idę spać.
KONSTYTUCJA KONSTYTUCJA KONSTYTUCJA

Duda nie wzbudza respektu u nikogo, umówmy się. A to jak się prezentuje w TVP to jest raczej ośmieszanie fuchy którą w tej chwili piastuje.
Ty napisz skąd Ty jesteś a nie przesłuchanie mi tu robisz.
Ze stolicy ,nie robię przesłuchania tylko pytam.

Panowie, gdyby któryś potrzebował sekundanta, to służę. Też stolica, ale mogę dojechać do 100 km.

Tylko bez gryzienia!

Tylko nie o świcie, bo lubię pospać sobie.

Znam kodeks Boziewicza.

..... i tak nie zmienisz,nie wierzę żeby Polacy byli aż tak głupi żeby wybrać na prezydenta kogoś innego niż dude

To niemalze prawda, wystarczy poprzestawiac kilka slow 

„....i tak nie zmienisz, wierze, zeby Polacy byli az tak glupi, zeby wybrac na prezydenta kogos takiego, jak Dude...“

I dodam od siebie jeszcze jedno slowo na koniec:“...niestety“

6 godzin temu, caleb66 napisał:

Ze stolicy ,nie robię przesłuchania tylko pytam.

To w połowie, by po równo było, wychodzi gdzieś tak w Częstochowie ?

2 godziny temu, remak123 napisał:

Panowie, gdyby któryś potrzebował sekundanta, to służę. Też stolica, ale mogę dojechać do 100 km. emoji3537.pngemoji3538.pngemoji373.pngemoji3548.pngemoji1733.pngemoji2936.pngemoji3103.pngemoji970.pngemoji969.png

Tylko bez gryzienia!

Tylko nie o świcie, bo lubię pospać sobie.

Znam kodeks Boziewicza.

Lubisz pospać i o 6 rano posta piszesz. Ja się dopiero budzę i gdyby nie moja kobita budziłbym się gdzieś tak o 11stej. ?

Lubisz pospać i o 6 rano posta piszesz. Ja się dopiero budzę i gdyby nie moja kobita budziłbym się gdzieś tak o 11stej.

To przez PIS albo opozycję (już się pogubiłem} . Musiałem jechać po Sasinowe pakiety wyborcze. Wybory w niedzielę. Zapomniałeś?  

7 godzin temu, caleb66 napisał:

Duda wzbudza respekt wśród komunistów.

Tow. Piotrowicz się go boi? Prezes to raczej się go nie boi.

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

W skrzynce oprócz pakietu wyborczego znalazłem jeszcze miły gratisik. Viva Sasin

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie kumam czemu roscicie sobie prawo do powoływania się na konstytucję

Interpretujecie ja jak wam pasuje a innym odbieracie to prawo ,to chore .

[quote post="4861365" timestamp="1588927569" name="caleb66"

Interpretujecie ja jak wam pasuje a innym odbieracie to prawo ,to chore .

Do caleb66 :Mam lekarstwo na tą chorobę4304f6b29e1e0bf8d1e987f58656c3b3.jpg

Dawniej na takich wystarczało DDT.

Nie, to by była niehumanitarna eugenika. Jestem za resocjalizacją i terapią farmakologiczną

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No właśnie, qrva, nie kumasz. Jak cała żulia, knajactwo i prostactwo.

Dlatego będziecie dalej tepieni przez rząd i społeczeństwo,lepsza dyktatóra Kaczyńskiego niż niemiecka agentura.

10 minut temu, caleb66 napisał:

Dlatego będziecie dalej tepieni przez rząd i społeczeństwo,lepsza dyktatóra Kaczyńskiego niż niemiecka agentura.

o, nareszcie coś świeżego, do tej pory słyszałem o lewakach i komuchach, teraz niemiecka agentura. jakieś szkolenie było.

Edytowane przez rasputin
58 minut temu, caleb66 napisał:

Tak jest, neokomuna musi okrzepnąć.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Czy ty Kaczysynie, wyklęty miłośniku dyktatÓry i patrioto kaleczący język ojczysty, skończyłeś przynajmniej szkołę podstawową? Mam poważne wątpliwości analfabeto.

PIS i obecna Polska  - to standardy Białorusi, Rosji - tak grzmi opozycja i ludzie krytykujący ten haniebny pisowski syf...........ależ są w błędzie.

W Korei Płd, na Białorusi czy w Rosji rządzą,decydują autorytarnie Prezydenci - Głowy Państw - są formalnie i faktycznie  najważniejsi w państwie i sprawują autorytarną władzę z otwartą przyłbicą.

A w Polsce ?  W Polsce nie rządzi i nie decyduje o niczym ani Prezydent, ani Premier, ani Rząd,ani  Sąd Najwyższy , ani Trybunał Konstytucyjny, ani Parlament, ani Marszałkowie Sejmu i Senatu, ani Ministrowie - nie mają kompletnie nic do gadania - NIC.

Przy kawie i ciasteczkach na Nowogrodzkiej zwykły poseł decyduje o wszystkim - o tym czy i kiedy i jak się mają odbyć wybory, czy będą ważne czy nie - i wtóruje mu przy tym drugi zwykły poseł - ten co mu nie starcza do pierwszego. Nie znam w języku polskim słowa które właściwe by opisało ten dramat polityczno-prawny.

Rosja, Białoruś, Republika Bananowa to szczyt zasad i demokracji przy tym co się u nas dzieje.

Edytowane przez babatular

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

PIS i obecna Polska  - to standardy Białorusi, Rosji - tak grzmi opozycja i ludzie krytykujący ten haniebny pisowski syf...........ależ są w błędzie.
   W Korei Płd, na Białorusi czy w Rosji rządzą,decydują autorytarnie Prezydenci - Głowy Państw - są formalnie i faktycznie  najważniejsi w państwie i sprawują autorytarną władzę z otwartą przyłbicą.
   A w Polsce ?  W Polsce nie rządzi i nie decyduje o niczym ani Prezydent, ani Premier, ani Rząd,ani  Sąd Najwyższy , ani Trybunał Konstytucyjny, ani Parlament, ani Marszałkowie Sejmu i Senatu, ani Ministrowie - nie mają kompletnie nic do gadania - NIC.
  Przy kawie i ciasteczkach na Nowogrodzkiej zwykły poseł decyduje o wszystkim - o tym czy i kiedy i jak się mają odbyć wybory, czy będą ważne czy nie - i wtóruje mu przy tym drugi zwykły poseł - ten co mu nie starcza do pierwszego. Nie znam w języku polskim słowa które właściwe by opisało ten dramat polityczno-prawny.
 Rosja, Białoruś, Republika Bananowa to szczyt zasad i demokracji przy tym co się u nas dzieje.
Czy aby napewno chodziło Ci o Koreę południową? Nie to żebym się czepiał pytam z ciekawości bez wycieczek osobistych .

Czy ty Kaczysynie, wyklęty miłośniku dyktatÓry i patrioto kaleczący język ojczysty, skończyłeś przynajmniej szkołę podstawową? Mam poważne wątpliwości analfabeto.
Aleś k**wa zabłysnął intelektem jak Kidawa na konferencji .

Ukryta Zawartość

Aleś k**wa zabłysnął intelektem jak Kidawa na konferencji .

Bez recepty for youa2069813b780fa4bebe6959efdb3346c.jpg

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.