Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Na pewno masz rację. Świeża papryczki chilli i świeżo mielony pieprz mają swój smak i aromat ☺ czosnek również używasz? 

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

The Cure Ytube mi proponuje ale na nich nie mam ochoty......

1 minutę temu, Fashi napisał:

Na pewno masz rację. Świeża papryczki chilli i świeżo mielony pieprz mają swój smak i aromat ☺ czosnek również używasz? 

nie ,niedodaje do tych sosów czosnnku .ale sam czosnek lubie i czesto daje ale nie do tego sosu .

=======================

co do czasnku , lubie wypieczony kawalek chleba z maslem nasmarowany czosnkiem .

generalnie niemam nic przeciwko czosnkowi :) nie jadam zab ani osmiornic wiec niemam problemow z czosnkiem ,zajebiste warzywo.

Czosnek dobry i zdrowy . Naturalny antybiotyk. 

Atmeg niesłuchaj yt , sam decyduj jaką muzyke włączyć ? 

Edytowane przez Fashi

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

moze wrócimy do muzyki ..........bo ja kocham muzyke ......to dziwne jak bardzo kocham muzyke ...

7 minut temu, Fashi napisał:

Czosnek dobry i zdrowy . Naturalny antybiotyk. 

Atmeg niesłuchaj yt , sam decyduj jaką muzyke włączyć ? 

? ja nie czerpie inspiracji z YT ja tam grzebie za fajnymi numerami .

6 minut temu, atmeg napisał:

moze wrócimy do muzyki ..........bo ja kocham muzyke ......to dziwne jak bardzo kocham muzyke ...

No tak , tak bywa na forum o tematyce przewodniej Audio ?

co do inspiracji to czerpie je od takich ludzi jak np . skynyrd nie slepo bo mam wlasne doswiadczenia ale taki przyklad dalem .Tylko ze ten k*tas wyjaczył sie m ale ja wiem na co go stac ....

No tak,  skynyrd opuścił wątek ?

Edytowane przez Fashi

a muza jest piekna ..

5 minut temu, Fashi napisał:

No tak,  skynyrd opuścił wątek ?

nie opuscił ,tylko od dawna nie daje tego co sluch a.

muzyka...a ta jest ........wysmienita ...ten klimat .

Poseł Ociepa pytany czy działania rządu w związku z koronawirusem (a konkretnie zakupy) były prawidłowe odpowiedział, że Platforma Obywatelska strzelała do górników.

No tak.

Mógł jeszcze dorzucić coś o dziadku z Wehrmachtu.

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Poseł Ociepa pytany czy działania rządu w związku z koronawirusem (a konkretnie zakupy) były prawidłowe odpowiedział, że Platforma Obywatelska strzelała do górników.

No tak.

,oczywista nieprawda ,Tfu ,Tfu , naplute zaklepane 

Gość

(Konto usunięte)

No tak.

Bo oni nie potrafią odpowiadać na prosto zadane pytania .

Retoryka Pisu mówi aby zawsze wrzucić kamyk do ogródka PO i mijać się z prawdą . Głupi lud kupi wszystko bo tak bardzo nie nawidzi PO .

Te czasy odchodzą w zapomnienie i PiSowcy otwierają oczy . Nie chcą już aby ich partia miała ich za idiotów a tak było do tej pory .

No tak.
A nie strzelali, przecież tak było,podnieśli też wiek emerytalny ,zasługi platformy dla Polski i Polaków należy wszędzie podkreślać.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

1 minutę temu, caleb66 napisał:

A nie strzelali, przecież tak było,podnieśli też wiek emerytalny ,zasługi platformy dla Polski i Polaków należy wszędzie podkreślać.

Weż patelnie i palnij się w niskie czółko. Po czym sam sobie odpowiedz na pytanie - co maja lewe biznesy Ministerstwa z Panem Narciarzem do akcji policji za czasów poprzednich rządów.

1 minutę temu, jarekb napisał:

no i smutek w kraju 

Krowy przestaną dawać mleko.

Jestem Europejczykiem.

Weż patelnie i palnij się w niskie czółko. Po czym sam sobie odpowiedz na pytanie - co maja lewe biznesy Ministerstwa z Panem Narciarzem do akcji policji za czasów poprzednich rządów.

Krowy przestaną dawać mleko.

niedobrze Panie niedobrze 

Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, caleb66 napisał:

A teraz policjanci zmądrzeli i masowo idą na L4 aby nie zostali wysłani przeciw słusznie protestującym ludziom . Mądrość w części narodu wraca Jeszcze tylko paru jest głupców jak☝️ ten powyżej . 

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Pamiętajcie!

Już pojedynczy obywatel boże być śmiertelnym zagrożeniem dla PiSowskiego reżimu.

Reżyseria słaba, ujęcia kiepskie , może artykuł w poniedziałkowej Wyborczej będzie bardziej porywający i dramatyczny 

2 minuty temu, jarekb napisał:

Reżyseria słaba, ujęcia kiepskie , może artykuł w poniedziałkowej Wyborczej będzie bardziej porywający i dramatyczny 

A masz na ten temat coś sensownego do powiedzenia, czy tylko standardowe proreżimowe pier...nie?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Kurski wraca do TVP to jest bardzo dobra wiadomość,niedługo wszystko powinno wrócić do normy a wy możecie se szczekac do bolu .

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

A masz na ten temat coś sensownego do powiedzenia, czy tylko standardowe proreżimowe pier...nie?

złodzieje, reżim , p...enie , pan kataryniarz na innym grać nie umie

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.