Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Fashi napisał:

Atmeg, On to pisał do mnie ☺

Za to Ty nie musisz z siebie robić idioty.  Wiesz dlaczego ? Bo już nim jesteś.

Pozujesz na znawce, a wiesz tyle ile tvn poda. Z wafelkami się położyłeś całkowicie.

? Ja od lat wiem co pisac i niedam sie manipulować tu .

nIE potrzeba w tym temacie ludzi co grają i co chwila zmieniają postawe swoja a zwlaszcza takich co podpowiadają że "Ja jestem po twojej stronie " żałosne ....

ja wiem kto jest po mojej stronie ..........sam sie okresl ?

zalosne cwoki co z jednej strony strasza a z drugiej wlaza w dupe .....sa przegrani u mnie ...

Zalosne typy

wole juz napisać że szanuje swojego przeciwnika !!!!

12 minut temu, Fashi napisał:

Atmeg, On to pisał do mnie ☺

Za to Ty nie musisz z siebie robić idioty.  Wiesz dlaczego ? Bo już nim jesteś.

Pozujesz na znawce, a wiesz tyle ile tvn poda. Z wafelkami się położyłeś całkowicie.

No to powiedz szmaciany pajacu na sznureczku u Jacusia Kurskiego jak to wygląda według panazbysiowej prokuratury i jak się sprawy mają w sądzie??? Ale teraz, a nie kiedyś tam, bo prokuratura zdaje sie wiele razy dała dupy w tej sprawie.

Jestem Europejczykiem.

No to powiedz szmaciany pajacu na sznureczku u Jacusia Kurskiego jak to wygląda według panazbysiowej prokuratury i jak się sprawy mają w sądzie??? Ale teraz, a nie kiedyś tam, bo prokuratura zdaje sie wiele razy dała dupy w tej sprawie.
Bełkot platfusa .
Teraz, Jaro_747 napisał:

Twoja agresywna postawa nie daje Ci przewagi w dyskusji , wręcz przeciwnie.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

i za to ciebie szanuje ,za szczerość !!!!

Natomiast przegrasz  nadety nienawistniku Polski .....

Edytowane przez atmeg
Teraz, atmeg napisał:

Szanuje Jaro_747...nie zgadzam siem z nim i on przegra ...ale szanuje jego.

Szkoda , że On nie szanuje Ciebie tylko Ci dowala o alkoholu etc. Nie widzisz atmeg gdzie masz prawdziwych sojuszników 

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

1 minutę temu, Fashi napisał:

Twoja agresywna postawa nie daje Ci przewagi w dyskusji , wręcz przeciwnie.

To nie jest odpowiedź na moje pytanie tylko żałosne kwękanie.

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

To nie jest odpowiedź na moje pytanie tylko żałosne kwękanie.

Nie mam w zwyczaju odpowiadać na tak zadane pytanie. Agresywne postawy są bojkotowane. 

Napisz do Bravo lub do przyjaciela. 

1 godzinę temu, atmeg napisał:

o ,,,muza ,klasyczny Blues ......witaj kolego ......

KALIBER ,ja choc wychowałem siem właśnie na takiej muzyce dziś nie zbyt do niej wracam ale pamietam .

Nie ograniczam się w repertuarze od kilku lat , ale Blues pozostanie ze mną na zawsze .

Ta muza w moim sercu również jest obecna , wspomnienia .

KALIBER vel rydz .

10 minut temu, Fashi napisał:

Szkoda , że On nie szanuje Ciebie tylko Ci dowala o alkoholu etc. Nie widzisz atmeg gdzie masz prawdziwych sojuszników 

nie chce takich sojuszników jak ty  .tak mało ogarnietych ....albo tak fałszywych ........

zakladając ten temat nie szukałem żadnych sojuszników na forum......

Edytowane przez atmeg

Duda wygra bez miejscowych popapranców !!!!!!

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Kumpel na imprezach tak interpretował Pamelę że wszyscy płakali!

Ty mistrzu nie siej tu swojej grozy bo cienias jestes

10 minut temu, KALIBER napisał:

Nie ograniczam się w repertuarze od kilku lat , ale Blues pozostanie ze mną na zawsze .

muza jak muza ,lej na maksa wpisy innych ........niedaj sie zastraszac !

Jakiej grozy??? Ze śmiechu wszyscy płakali.

Chcesz atakować nowicjisza i śmaiać sie z niego szujo ?

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Jakiej grozy??? Ze śmiechu wszyscy płakali.

a od kiedy ty jesteś tu znawcą muzyki ? O ile wiem nieznasz sie na muzyce .

Kumpel czesze teraz kasę w reżimowej telewizji.

Ok ,ty tez zarabiaj ale to nie zmienia faktu ze jestes głuchy ,i wiekszosc tu wie o tym ,wiec nie czepiaj sie nowego usera bo sam gowno słyszysz !

Jaro_747 co cie popierdoliło ze atakujesz jakiegoś nowicjusza na forum ?

KALIBER ,nie przejmój siem  .....nie daj sie zbic z pozycji .

20 minut temu, KALIBER napisał:

fajna typowo rozrywkowa muza ......Trzymaj siem ....

9 minut temu, Jaro_747 napisał:

Kumpel czesze teraz kasę w reżimowej telewizji.

i za chwile pujdziesz zebrac do tej rezimowej telewizji .......

generalnie jestes niezlym dupkiem ,zero wiedzy o muzyce tylko układy ....

=======================

ok jak wypada ocena wpisów po pierwszej turze wyborów .

Cześć ludzi dostaje pierdolca ,inni powołują sie na swoje wpływy ,atakuje sie ostro nowych niczego nie winnych userów ...czyli atmoswera powoli gotuje siem .

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Akurat chyba pierwszy raz się go nie czepiam. Ale to wyłącznie przypadek ;-).

To sie odpier**l od niego ,chlopak szuka tu muzyki i rozmowy a ty go jebiesz strasznie na sam start

":Akurat chyba pierwszy raz się go nie czepiam. Ale to wyłącznie przypadek ;-).?"

zajebisty wpis pana jaro474  ,akurat po raz pierwszy sie nie czepia  nosz kurde .

Ty sie odpier**l od niego ,wiem ze to blad w wpisie ale jak znaczacy ...

KALIBER nic sie ie przejmój ........

17 minut temu, Jaro_747 napisał:

Zabawne.

dla ciebie i dla mnie zabawne ,dokladnie ale dla tego nowego to nie było zabawne .

Edytowane przez atmeg
3 minuty temu, xajas napisał:

Nasz Atmeg coraz bardziej sie zapada. Objawy sie nasilaja. Najwyzszy czas, by ktos go wyslal na odwykowke

spoko ,ty martw sie o siebie ...:)

A co to za zwrot " nasz atmeg"  co jest grane ?

zaistniała jakaś łączność pomiedzy mną a wami ?

Na jakim poziomie jest ta łączność ? muzyki ,polityki a może człowieczeństwa ?

pamietajcie ...ja gram solo !!!!!!

Na poziomie wyjatkowosci. Drugiego takiego klejnotu nie znajdziesz, wiec trzeba o niego dbac

Caleby, Bubusie i podobni, musza jeszcze dojrzewac, to jeszcze nie ta klasa

4 minuty temu, xajas napisał:

Na poziomie wyjatkowosci. Drugiego takiego klejnotu nie znajdziesz, wiec trzeba o niego dbac

jasne . Typ co przepowiada wybory i zapodaje muze:) spoko kolego .......

40 minut temu, atmeg napisał:

KALIBER nic sie ie przejmój ........

Atmeg daj spokój , starłem się z Jaro nie raz , ale mnie to nie bawi .

Byłem na tym forum 10 lat , wyrejestrowałem sie na własna prośbę i wróciłem po dwóch latach odpoczynku ,  zbombardowałem się  pewnego dnia i usiadłem do kompa , skutek taki że tu jestem znowu .

KALIBER vel rydz .

3 minuty temu, KALIBER napisał:

Atmeg daj spokój , starłem się z Jaro nie raz , ale mnie to nie bawi .

Byłem na tym forum 10 lat , wyrejestrowałem sie na własna prośbę i wróciłem po dwóch latach odpoczynku ,  zbombardowałem się  pewnego dnia i usiadłem do kompa , skutek taki że tu jestem znowu .

wiec spoko .....Rób swoje .

4 minuty temu, xajas napisał:

.... i (niezapominajmy) jest kulinarnym ekspertem emoji106.png

z przypadku troche .....:) i nie ekspertem tylko facetem gotującym potrawy :)

xajas troszke mnie podszedłeś i szukam jakieś muzy .....

ale przyznam ze samo yt jak sie je drazy zaczyna gadac po ludzku ...

Dla ciebie Typie ....

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.