Skocz do zawartości
IGNORED

W którym Państwie chciał/abyś żyć ?

marian.ch

W którym Państwie chciał/abyś żyć ?  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdybyś miał/a się urodzić na nowo, to w którym, poza naszą ukochaną Polską kraju ? Do wyboru największe lub najliczniejsze państwa na kontynentach. Rosję jako, że leży na dwóch kontynentach traktuję specjalnie, a Antarktydę wyjątkowo. Kolejność alfabetyczna. Ankieta ANONIMOWA.

• Antarktyda
      1
    • Australia
      7
    • Brazylia
      0
    • Chiny
      2
    • Niemcy
      2
    • Nigeria
      1
    • Rosja
      0
    • USA
      2

Rekomendowane odpowiedzi

1. Gdybyś miał/a się urodzić na nowo, to w którym, poza naszą ukochaną Polską kraju ? Do wyboru największe lub najliczniejsze państwa na kontynentach. Rosję jako, że leży na dwóch kontynentach traktuję specjalnie, a Antarktydę wyjątkowo. Kolejność alfabetyczna. Ankieta ANONIMOWA.

* Data urodzin - dzisiaj

* Świadomość - dzisiejsza

* Migracja - niemożliwa

*****Sprzęt: Bezprzewodowy Boombox Hykker Sound Storm z Biedronki*****

Idź Pod Prąd. Z prądem płyną śmieci.

Wakanda wygląda kusząco bo ma umowę handlową z USA i gdybym został rolnikiem mógłbym eksportować np. niepalone ziarna kawy.

Ale chyba jednak wybrałbym San Escobar ze względu na bliskie związki z Polską.

Jestem Europejczykiem.

Tylko,że San Escobar to małe państwo i czy będzie w stanie przyjąć taką dużą ilość imigrantów z Polski ?

3 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Na San Escobar .

A Antarktyda to  państwo ?

Antarktyda jest wyjątkowa, więc nie mogłem pominąć tego kontynentu...a nóż ? ?

*****Sprzęt: Bezprzewodowy Boombox Hykker Sound Storm z Biedronki*****

Idź Pod Prąd. Z prądem płyną śmieci.

do Francji wysłaliśmy

?

” jak sobie wygracie wybory to będziecie mogli przegłosować sobie co chcecie, a teraz my mamy większość, cisza……”

42 minuty temu, billy idol napisał:

do Francji wysłaliśmy

?

Szkoda że nie razem z tym tępym ch... który to opowiadał. Nawet odżałowałbym szufladę swoich sztućców żeby się tych buców pozbyć.

Jestem Europejczykiem.

• 4 tygodnie później...
5 godzin temu, mariusz05 napisał:

W Polsce bo teraz wszędzie na świecie przez komuchów jest burdel i  ludzi przeciętnych (tzn. normalnych) mają za nic .

Matko Boska!!!

A tacy np. obywatele Szwajcarii o tym wiedzą?

Pewnie nie, bo jakby się dowiedzieli to zalała by nas fala imigrantów.

Jestem Europejczykiem.

W dniu 13.01.2020 o 19:57, mariusz05 napisał:

W Polsce bo teraz wszędzie na świecie przez komuchów jest burdel i  ludzi przeciętnych (tzn. normalnych) mają za nic .

Nie wiem czemu burdel jest synonimem bałaganu ?Przecież w dobrym burdelu powinien być chyba porządek ?Po drugie podejrzewam,że większość ludzi chciałaby być nieprzeciętna .To znaczy ,że nienormalna ?

- To jest jatka? To jest burdel, a nie jatka. Ja przed wojną miałem burdel, to była jatka! - powiedział Polonus u rzeźnika w 1965.

7 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ale to chyba w USA bo skąd w PRL rzeźnik ?

Bo przed wojną było napisane Rzeźnik a w środku było mieso. Po wojnie napis głosił Mięso a w sklepie był rzeźnik ?

nagrywamy.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.