Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nic nowego, od dawna wszyscy wiedzą, ze ryba psuje się od głowy ?

"W ramach prowadzonej sprawy, w obiekcie został zamontowany sprzęt umożliwiający rejestrację video. Spotkania por. Polaszczyka z Jarosławem Kaczyńskim odbywały się z częstotliwością kilka razy w miesiącu. Zwykle trwały one 1-1,5 godz i kończyły się stosunkiem seksualnym, zazwyczaj oralnym.:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

41 minut temu, jar1 napisał:

Codzienny przekaz z Nowogrodzkiej, jak zachowywać się w czasach coronawirusa ...

Ukryta Zawartość

Już ci przysłali?

24 minuty temu, Jaro_747 napisał:

A coś ty się tak na Kidawę zafiksował. Najwyraźniej ukradkiem oglądasz za dużo reżimowej telewizji.

Ciebie chyba w czasie tych prac w ogrodzie jakies jadowite kleszcze dopadły, ze w informacji z wyborczej widzisz fiksację.

Ukryta Zawartość

A Kidawa tez wie, co robić ?

I szach mat ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

19 minut temu, jezz napisał:

Ciebie chyba w czasie tych prac w ogrodzie jakies jadowite kleszcze dopadły, ze w informacji z wyborczej widzisz fiksację.

Wyborcza to głównie PiSiory czytają jak widzę i pałują się wszystkim, to tak ktoś napisze.

Jestem Europejczykiem.

29 minut temu, Stream napisał:

Misiewicz mu powiedział.

I nie tylko ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie wiem jak wy, ale jeśli dojdzie do wyborów, to zagłosuję na drugą osobę w sondażach. Jest mi obojętne, kto to będzie, bo żaden nie jest moim kandydatem. Pustej listy nie oddam, bo zagłosują za mnie.

18 minut temu, gromg napisał:

Nie wiem jak wy, ale jeśli dojdzie do wyborów, to zagłosuję na drugą osobę w sondażach. Jest mi obojętne, kto to będzie, bo żaden nie jest moim kandydatem. Pustej listy nie oddam, bo zagłosują za mnie.

Na razie to sytuacja jest trochę kabaretowa, bo niecały miesiąc do wyborów a nie wiadomo co, kiedy i jak. Czeski film.

Chociaż teraz to chyba będzie się mówić "polskie wybory".

Jestem Europejczykiem.

1 godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Wyborcza to głównie PiSiory czytają jak widzę i pałują się wszystkim, to tak ktoś napisze.

Ktore pisiory?

Godzinę temu, gromg napisał:

Nawet jak będą korespondencyjne?

2 godziny temu, jar1 napisał:

I nie tylko ?

Ukryta Zawartość

Za Kaczyńskim z lewej, ten mocniej wypasiony, to niejaki Misiek PO Kamiński!

b73ktkuTURBXy84NmFmNTkxNS1lMmQ4LTRjNDItY

A piszą na Bocznicy, że POPiS-u nie ma! ?

aNOktkpTURBXy8yZWY3ODY3ZjU3ZGIzMzdhNGI4Y images?q=tbn:ANd9GcTm0mqdxU-4IHfOPzWD1Js images?q=tbn:ANd9GcR0IyU-dATbATGkvrithlf

Ukryta Zawartość

Godzinę temu, Zyzol napisał:

Za Kaczyńskim z lewej, ten mocniej wypasiony, to niejaki Misiek PO Kamiński!

No tak, ci bardziej rozgarnięci szybko zorientowali się z czym i kim mają do czynienia i odeszli z PISu...

19 minut temu, Stream napisał:

No tak, ci bardziej rozgarnięci szybko zorientowali się z czym i kim mają do czynienia i odeszli z PISu...

W PIS tylko 8 lat ale najdlużej był w ZChN jako członek-założyciel.

O, to jest fajne

"W 1999 udał się razem z Markiem Jurkiem i Tomaszem Wołkiem do Wielkiej Brytanii, by spotkać się z osadzonym w areszcie domowym generałem Augusto Pinochetem[2]. W czasie wyjazdu wręczył generałowi pamiątkowy ryngraf z Matką Boską. W 2005 Michał Kamiński stwierdził, że wyjazd ten był błędem, a on sam dopiero później miał poznać prawdę o generale[3]."

No tak, skąd miał wiedzieć z kim się spotyka skoro studia skończył w 2014.

Edytowane przez jezz
4 godziny temu, Stream napisał:

Potrafisz może coś napisać o różnicach programowych miedzy PO i PiS? Zorientował się czy przekalkulował sobie, że mu się lepiej opłaci? A w PG to co robił i dla kogo pracował?

5 minut temu, Zyzol napisał:

Potrafisz może coś napisać o różnicach programowych miedzy PO i PiS? Zorientował się czy przekalkulował sobie, że mu się lepiej opłaci? A w PG to co robił i dla kogo pracował?

jaki program ? PO  , czekają tylko jak Polska padnie na kolana dorwać się do koryta wsadzić ryj  wesoło machać ogonkiem i puszczać brzydkie bąki z przeżarcia 

3 minuty temu, jarekb napisał:

jaki program ? PO  , czekają tylko jak Polska padnie na kolana dorwać się do koryta wsadzić ryj  wesoło machać ogonkiem i puszczać brzydkie bąki z przeżarcia 

Na razie  w tym wyścigu  bezapelacyjnie wiodą prym obecne świnie pchając się do koryt w spółkach skarbu państwa .

9 minut temu, jarekb napisał:

Widać, że inspirują Cię PISowscy mistrzowie intelektu: Pawłowicz, Suski, Sasin, Czarnecki (wymieniam tych wybitniejszych).

12 minut temu, Stream napisał:

Widać, że inspirują Cię PISowscy mistrzowie intelektu: Pawłowicz, Suski, Sasin, Czarnecki (wymieniam tych wybitniejszych).

A powiedz że tak nie jest , ''zaraza'' to dar od losu dla PO I INNYCH 

To ja wolę już Pawłowicz od kandydatki PO na urząd prezydenta. Ta dopiero błyszczy intelektem, tylko wiadomo, że Tvny nie pokażą, a TVP nie pokaże z litości, zostaje internet.
16 minut temu, gromg napisał:
1 godzinę temu, Stream napisał:

To ja wolę już Pawłowicz od kandydatki PO

Niby o gustach się nie dyskutuje ale to przebija wszystkie głupoty wypisywane na tym forum .To niemałe osiągnięcie !

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.