Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A 100 tyś podpisów gdzie? Jak platfusy teraz nazbieraja tyle podpisów przecież według nich wybory korespondencyjne są zbyt niebezpieczne.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
5 minut temu, asterix1 napisał:

Lepszy niż obecny

Podaj gorszych.. Za każdą trafną odpowiedź dostaniesz lizaka.....Masz 60 s.

Czas minął ..Nie wygrałeś żadnego lizaka......... Masz nagrodę pocieszenia : 3szt. drutów zasilających Harmonix Milion,,, i dziękujemy za udział .

Edytowane przez Mysza 13
7 minut temu, Mysza 13 napisał:

Czas minął ..Nie wygrałeś żadnego lizaka......... Masz nagrodę pocieszenia : 3szt. drutów zasilających Harmonix Milion,,, i dziękujemy za udział .

Poproszę  jeszcze o pakiet wyborczy  Sasinowy -na pamiątkę po idiotycznych rządach

9 godzin temu, stench napisał:

Najważniejsze, żeby wybory w końcu się odbyły bo niewiadoma i oczekiwanie destabilizują działanie Państwa a na tym raczej nikomu nie zależy (mam nadzieję).

Naprawdę tak myślisz, czy tylko jaja sobie robisz?
A co robi Państwo w tej chwili, jeśli nie destabilizuje i upadla życie ludzi oraz doprowadza gospodarkę do ruiny bez możliwości odrodzenia się na poziomie wcześniejszym?

• Moderatorzy
13 minut temu, Mysza 13 napisał:

Za Prezydentem Dudą stoi chociaż Jarek.

A za resztą kto ? Najwyżej niechlubna przeszłość jak za Kamaszem, albo sprzedajna Walc jak za Trzaskiem, i jeszcze pobita Matka.....

?

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Radek tez świetny, sam prezes go w rękę całował ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Moderatorzy
Teraz, soundchaser napisał:

A co robi Państwo w tej chwili, jeśli nie destabilizuje i upadla życie ludzi oraz doprowadza gospodarkę do ruiny bez możliwości odrodzenia się na poziomie wcześniejszym?

A kto w tej części świata (Europa)zrobił coś lepszego dla swojego kraju niż pisowski rząd w Polsce.

Pytam poważnie i proszę o konkrety . Jak się wszyscy eurokraci i ekologowie spaskudzili w spodnie i nawet Greta zniknęła to ważne by ktokolwiek i cokolwiek zrobił. Ale nie mam na myśli podkradania sobie teatrów jak nasi celebryci.

5 godzin temu, jezz napisał:
5 godzin temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

A co Polska zawdzięcza prezydenturze Dudy ?

I co Polska zawdzięczała kandydatowi na prezydenta Dudzie w 2015 r. ?

Duda jest kandydatem PO?

Ty kretyn jesteś. Jak można z Tobą rozmawiać na dowolny temat, jeśli czyta się takie Twoje posty...:(

Czaskoski mógł dać kidawie choć jakiś kwiatek na pożegnanie a nie sama bidula na tej konferencji . Trochę nie ładnie platfusy się zachowały ale czego można się po takich cwiercinteligentach spodziewać.

3 minuty temu, soundchaser napisał:

no to ma nie byc wyborow bo wg Ciebie  panstwo upadla ludzi? a potem będziesz gledzil ze nie mają legitymacji do rządzenia

4 minuty temu, stench napisał:

A kto w tej części świata (Europa)zrobił coś lepszego dla swojego kraju niż pisowski rząd w Polsce.

Wyłącz TVPIC fanboju. 

Przykład, rząd Irlandzki płaci samozatrudnionym i dotkniętym lockdown-em 350E tygodniowo, już od 10 tygodni. Teraz PIC szaleńcu, podaj swoje przykłady w konkretnych przykładach.

Ilość systemów wsparcia jest ogromna, od dodatków na e-commerce do wsparcia dla mikro i małych firm. od 2-10 tyś. Zwojnienia z podatków, umożenia (nie zawieszenie) podatków dla samorządów itd....  

Edytowane przez hi_aro
6 minut temu, stench napisał:

Zacznijmy od tego, co rząd pisowski zrobił dobrze, bo chyba nie nadajemy na tych samych falach.

• Moderatorzy
7 minut temu, hi_aro napisał:

Przykład, rząd Irlandzki płaci samozatrudnionym i dotkniętym lockdown-em 350E tygodniowo, już od 10 tygodni.

Lepsi od Wałęsy , bo on chciał dawać po 100 000 000 starych cebulionów.

4 minuty temu, costa brava napisał:

no to ma nie byc wyborow bo wg Ciebie  panstwo upadla ludzi? a potem będziesz gledzil ze nie mają legitymacji do rządzenia

Mają być - tylko równe, tajne, bezpośrednie, proporcjonalne, powszechne, sprawiedliwe i NIE SFAŁSZOWANE!

• Moderatorzy
9 minut temu, hi_aro napisał:

Ilość systemów wsparcia jest ogromna, od dodatków na e-commerce do wsparcia dla mikro i małych firm. od 2-10 tyś. Zwojnienia z podatków, umożenia (nie zawieszenie) podatków dla samorządów itd....  

Wszystkie ulgi i bonusy jakie dostałem , to od rządu.

Moja prezydent Miasta ( z kręgów PO) równo przysyła wszystkie kwity do płacenia.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

NIE SFAŁSZOWANE!

A kto chciał fałszować ??? Chyba Tusk ?

7 minut temu, soundchaser napisał:

Zacznijmy od tego, co rząd pisowski zrobił dobrze, bo chyba nie nadajemy na tych samych falach.

wszystko co mozna bylo to zrobił,  ewentualnie mozna bylo dac więcej ale to na konto deficytu panstwa,  pomoc nie ma zwrocic wszystkich strat,  i bardzo dobrze

3 minuty temu, costa brava napisał:

wszystko co mozna bylo to zrobił,  ewentualnie mozna bylo dac więcej ale to na konto deficytu panstwa

Ja pier**lę...
Sorry, ale widzę, że mam do czynienia z jakimś kompletnym ignorantem.
Ty naprawdę żyjesz w polskiej rzeczywistości, czy nadajesz gdzieś z kraju Unii, nie mając kompletnie pojęcia co tu się dzieje?

Mają być - tylko równe, tajne, bezpośrednie, proporcjonalne, powszechne, sprawiedliwe i NIE SFAŁSZOWANE!
Wybory będą takie jak zechcemy my czyli większość a wy jako mniejszość możecie nam skoczyc na bata . My też będziemy liczyć te głosy.

Na wakacje nowy program 1000+ a nie jakieś tam ratowanie zagranicznych firm .

3 minuty temu, caleb66 napisał:

Wybory będą takie jak zechcemy my

Dokładnie, dlatego trzeba wypracować warunki wyborów sprawiedliwych,
bo teraz to żadne konstytucyjne wymogi nie będą przestrzegane przez pisiorów.

17 minut temu, stench napisał:

Lepsi od Wałęsy

Przestań bredzić w gorączce, podaj przykłady, który fryzjer dostaje pracę, jak przewoźnicy, w moim rodzinny mieście jest fabryka GE, wszytko stoi... 

15 minut temu, stench napisał:

bonusy

konkrety, przykłady, kwoty. To że nie płacisz teraz ZUSu, za 2 miesiące będziesz płacił dwa w miesiącu...

Edytowane przez hi_aro
To se wypracowuj ,za miesiąc i tak powiecie że wybory nieważne bo wasz kandydat dostał 3% ,jak ma dostać więcej Kaczyński ma mu dopisać jak ludzie nie chcą na cymbalow głosować.

12 minut temu, soundchaser napisał:

Ja pier**lę...
Sorry, ale widzę, że mam do czynienia z jakimś kompletnym ignorantem.
Ty naprawdę żyjesz w polskiej rzeczywistości, czy nadajesz gdzieś z kraju Unii, nie mając kompletnie pojęcia co tu się dzieje?

a co sie tu dzieje? Ty płaczesz bo chcą Ci "sfałszować" wybory? wybacz ale mnie Twoje fobie nie interesują 

• Moderatorzy
10 minut temu, soundchaser napisał:

To może każdy głos na Trzaska liczyć x4 ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.