Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

No i mówiłem - debilne odzywki na poziomie pięciolatka. Czy każdy piSowiec musi być obciążony deficytem intelektualnym? Widocznie musi.
I kogo PiS wsadził do więzienia???
Zgodnie z zasadą po wygranych wyborach my nie ruszamy waszych a wy naszych,niepisana zasada w sejmie,ile kto się nachapie i jak mu nic nie udowodnią jest jego ,takie są zasady jak byś nie wiedział i głupiego udajesz.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

5 godzin temu, caleb66 napisał:

Zgodnie z zasadą po wygranych wyborach my nie ruszamy waszych a wy naszych,niepisana zasada w sejmie,ile kto się nachapie i jak mu nic nie udowodnią jest jego ,takie są zasady jak byś nie wiedział i głupiego udajesz.

Znaczy się te PiSowskie hasła o rozliczeniach to wyłącznie pierdolenie dla matołków?

Jestem Europejczykiem.

Znaczy się te PiSowskie hasła o rozliczeniach to wyłącznie pierdolenie dla matołków?
Nie tylko pisowskie ,wszyscy robią to samo,gdyby było inaczej większość poslow i cały senat już by miała długoletnie wyroki . Nie ma i nie będzie rozliczania to takie pierdolenie dla matolkow .

9 minut temu, caleb66 napisał:

Nie tylko pisowskie ,wszyscy robią to samo,gdyby było inaczej większość poslow i cały senat już by miała długoletnie wyroki . Nie ma i nie będzie rozliczania to takie pierdolenie dla matolkow .

Skoro wg ciebie wszyscy robią to samo to czemu jesteś za PiSem ?

Bo nie daje się tak dymac jak PO przez unię europejską. Jest bardziej ukierunkowany na interes polski i Polaków,robi tak jak Niemcy i Francja. Interes narodowy przede wszystkim a dopiero potem Unia.

1 godzinę temu, skynyrd napisał:

A Ty co? Wczoraj się urodziłeś jak te jamniki Il Dottore?

Taaa...

Jak biednym PiSiokom odbiera mowę w gębie to po dłuższym namyśle pojawia się to hasło. I to ma niby być argument na co?

O ile to jest w ogóle argument. raczej zaklęcie. Popieram ch*jów, ale wszyscy są tacy. No tak, tak też można.

Jestem Europejczykiem.

caleb

Ten interes narodowy wg PiSu to interes partii ,rodzin ,przydupasów ,klienteli partyjnej i KK .A te to dopiero dyma ( !) wszystkich .

caleb
Ten interes narodowy wg PiSu to interes partii ,rodzin ,przydupasów ,klienteli partyjnej i KK .A te to dopiero dyma ( !) wszystkich .
To głosuj na PO będziesz wyrobnikiem za miche ryżu.

25 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Bo w przeciwieństwie do PO nie mają całkowicie w tyłku ludzi.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

O tym napisałem w swoim poprzednim poście  ( czyli o kogo dba PiS ) .
caleb

Niedawno pisałeś ,że tak jest obecnie .
Obecnie jest nieporównywalnie lepiej niż za PO,spytaj każdego przechodnia na ulicy a nie powtarzasz brednie z TVN .

Zobaczymy za dwa trzy miesiące .Nie można porównywać obecnej sytuacji z tą sprzed lat .Wszędzie się poprawiło bo była międzynarodowa koniunktura ( nie było kryzysu finansowego ) i PiS niczego tu nadzwyczajnego nie zrobił.Natomiast zmarnował ten czas na rozdawnictwo i utrwalił patologie gospodarcze ( spółki skarbu państwa ,kopalnie , rolnictwo).

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Zobaczymy za dwa trzy miesiące .Nie można porównywać obecnej sytuacji z tą sprzed lat .Wszędzie się poprawiło bo była międzynarodowa koniunktura ( nie było kryzysu finansowego ) i PiS niczego tu nadzwyczajnego nie zrobił.Natomiast zmarnował ten czas na rozdawnictwo i utrwalił patologie gospodarcze ( spółki skarbu państwa ,kopalnie , rolnictwo).

A np. w rolnictwie, to co konkretnie?

29 minut temu, caleb66 napisał:

To głosuj na PO będziesz wyrobnikiem za miche ryżu.

Może przypomnę ci że o tej słynnej misce ryżu  mówił pisowski  Morawiecki

8e906a30b06c78e519770538f6f1d151.jpg

Utrzymywanie KRUS u.Poprzednicy też to robili ale to jedna z większych patologii .A i jeszcze jedno . Kopalnictwo węglowe .

do Zyzola

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
To już ci pisałem głosuj na PO a momentalnie odczujesz ich politykę na własnej skórze ale za to będziesz happy bo Unia będzie klepać po ramieniu i będziemy praworzadnym krajem .

6 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Utrzymywanie KRUS u.Poprzednicy też to robili ale to jedna z większych patologii .

To jest slogan powtarzany od lat. Większych patologii tam nie ma?

9 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Kopalnictwo węglowe .

Propagandowe pustosłowie. 

9 minut temu, jar1 napisał:

PiS kocha ludzi...

W latach 80 -tych milicja cało by nie wyszła z tego wszystkiego...to tak apropo pokojowej demonstracji

Jedno pocieszające duzo młodych i jeden okrzyk"jebać pis"

20 minut temu, costa brava napisał:

gdyby nie kochał to juz by wszyscy byli spalowani i siedzieli w pierdlu jako recydywa zgodnie z prawem...nad czym ubolewam że tak nie jest

Taki standard pisdrackiej miłości bliźniego - "kochających inaczej"

Spocznij, można się wypałować !

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jar1
13 minut temu, costa brava napisał:

gdyby nie kochał to juz by wszyscy byli spalowani i siedzieli w pierdlu jako recydywa zgodnie z prawem...nad czym ubolewam że tak nie jest

Bolszewicka mentalność.

10 minut temu, asterix1 napisał:

Jedno pocieszające duzo młodych i jeden okrzyk"jebać pis"

mnie to tez pociesza bo wiele mówi o ich postulatach :) 

no wśród zulii zwykle jest duzo młodych...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.