Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze jakie miałem...

ElTuco

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie najlepsze (waszym zdaniem) klocki zdarzyło się wam mieć (na własność) do tej pory? Kable pomińmy póki co.

1. CD:

a) budżetowy

b) klasa średnia

c) hi ena

2. Wzmacniacz (tu odpowiednio zestawy pre+końcówka/i)

a) budżetowy

b) klasa średnia

c) hi ena

3. Kolumny

a) budżetowe

b) klasa średnia

c) hi ena

4. Zestaw

a) budżetowy

b) klasa średnia

c) hi ena

https://www.audiostereo.pl/topic/15193-najlepsze-jakie-mia%C5%82em/

Chyba nie... Chodziło mi raczej o takie osobiste podsumowanie [całości życia audiofilsko-melomańskiego... :-) ] userów a nie o podsumowywanie roku czy ranking obiektywnie najlepszego sprzętu (jeżeli coś takiego można w ogóle kiedykolwiek sporządzić z sensem). Nie ma kłótni co jest lepsze (obiektywnie) ma być co się każdemu najbardziej podobało (podoba) z tego co miał (ma) w poszczegolnych kategoriach. Warunek, miał-ma powoduje, że nie ma niezdrowej "konkurencji" pomiędzy tym co mam [a to prawie zawsze jest najlepsze... ;-) ] a tym co ma ktoś inny.

pozdrawiam

ElTuco, 2 Lut 2005, 12:47

>Chodziło mi raczej o takie osobiste podsumowanie [całości życia

>audiofilsko-melomańskiego... :-)

Podsumowanie całości życia..., hm ja jeszcze młody jestem... :-)

ale może ktoś już zakończył żywot audiofila i jeszcze żyje, to pewnie się wpisze.

Gdzieś na tym forum czytałem post wyzwolonego po ciężkiej chorobie audiofilskiej.

Ja to dopiero szukam wzorców życiowych... a sprzęt to ... lepiej przemilczmy... bo hańba to ogromna... Przez lat ostatnich kilka miałem Technicsa i myślałem, że to hajend... Zaczadzone życie w tym Chichuaua.

>ElTuco

Na podsumowanie całości życia jest jeszcze za wcześnie, przynajmniej taką mam nadzieję :-)

Opisy aktualnych sprzętów znajdziesz w "o mnie" znacznej części forumowiczów. O ile ktoś nie zaznał niepowodzeń finansowych zmuszających do oszczędności, to posiadany zestaw jest najlepszym z wszystkich dotychczasowych. A o tym co było dawniej komu by się chciało pisać, poza tym był już chyba taki wątek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.