Skocz do zawartości
IGNORED

Dobra antena do telewizora (trochę off-topic)

smog

Rekomendowane odpowiedzi

Własnie nabyłem przyzwoity telewizor i mam zamiar kupić do niego antenę. Niby prozaiczna sprawa, ale wybór jest bardzo duzy. Mnóstwo producentów, rodzajów i kształtów. Czy może ktoś z was ma jakieś rozeznanie. Zależy mi oczywiście na jak najlepszym odbiorze. Czy wystarczy zwykła siatkowa ze wzmacniaczem czy coś innego kombinować?

Nie jestem żaden telewizorowy. Korzystam często z forum, radzę jak coś mam mądrego do powiedzenia w sprawach ściśle audio, dlatego z czystym sumieniem zacząłem ten wątek.

Nie jest tu dużo tematów off-topic, może to i dobrze, ale jestem za tym żeby nie piętnować ich jak się czasem pojawiają.

Przywoity, znaczy się z blokadą rodzicielską ;-) ?

Korzystam z kablówki, ostatnio nawet zlikwidowałem gniazdo do anteny zbiorczej, przy okazji niechcący odłączając od niej jedynych w bloku sąsiadów, którzy CTV nie posiadają.

Prostej anteny teleskopowej ze wzmacniaczem używam do tunera i nie działa to najlepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.