Skocz do zawartości
IGNORED

Joe Biden Prezydentem USA - Trzymamy kciuki | Wątek ogólny o USA

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, papageno napisał:

Już ostrzą raciczki.

Nikt nie lubi płacić podatków, ale lubi by je płacił kto inny, szczególnie jak ma gębę pełną patriotyzmu, troski i miłości o kraj, itp. Jankesi nie są wyjątkiem. Także mogą sobie ostrzyć do, za przeproszeniem, usranej śmierci.

24 minuty temu, Adalbert95 napisał:

Jankesi nie są wyjątkiem

Zwłaszcza nowi Jankesi.

Edytowane przez toptwenty
typo

Widać, że was chłopakos piecze obwód oka. Posmarujcie sobie czymś ten obrzęk, chociaż nie wiem, czy to cokolwiek pomoże. Ja śmigam trochę popracować. Love yoa moje globalsy kochane! 😘

Parker's Mood

3 godziny temu, papageno napisał:

Ametykańscy pisowcy przy pomocy polskich pisowców zintensyfikują tylko napaści na "lewactwo". Do meritum nie odniosą się. Już ostrzą raciczki.

!

2 godziny temu, Chicago napisał:

Ja śmigam trochę popracować

Śmigaj, śmigaj. Lewakom potrzebne twoje podatki. Prawakom jak najbardziej też, ale na lewaków będziesz płacił z większym wk..., znaczy niesmakiem.

Nie rozpatrywałbym tego w takich kategoriach. Zgłębianie wielce pokrętnego toku myślenia prawaka to rzecz dla minimum behawiorysty jeśli nie wprost psychiatry.

3 minuty temu, Adalbert95 napisał:

Nie rozpatrywałbym tego w takich kategoriach. Zgłębianie wielce pokrętnego toku myślenia prawaka to rzecz dla minimum behawiorysty jeśli nie wprost psychiatry.

To proste jak drut. To, co powie wódz, mentor, ksiądz itp.to święte. Nie ma miejsca na myślenie, jest jedynie wiara.

Właśnie dlatego ten przykład zbiorowego sekciarstwa w tak ostrej formie, wymaga zajmowania się nim przez fachowców.

19 godzin temu, Adalbert95 napisał:

Właśnie dlatego ten przykład zbiorowego sekciarstwa w tak ostrej formie, wymaga zajmowania się nim przez fachowców.

Fachowców od dezynsekcji oczywiście. 😉

1 godzinę temu, Chicago napisał:

Tak źle z tobą, że już musisz takie gówno wklejać? Gratulować czy współczuć? A może maści?

1 minutę temu, Chicago napisał:

Marry Christmas

Uważasz, że jesteśmy prawosławni? Rzymskokatolickie święta skończyły się wczoraj, chanuka też...

Godzinę temu, Adalbert95 napisał:

Uważasz, że jesteśmy prawosławni? Rzymskokatolickie święta skończyły się wczoraj, chanuka też...

Kolegom Adalbert i TopTwenty jak zwykle udało się sprowadzić ten wątek do poziomu rynsztoka...jak każdy inny, w którym się pojawiają.

3 godziny temu, soundchaser napisał:

poziomu rynsztoka

Nie znam się na rynsztokach, ty jesteś wybitny znawca zagadnienia, rzekłbym nawet rynsztokolog, to nakreśl nam tu na czym to sprowadzanie polega.

A tak swoją drogą, skoro ów wątek to rynsztok to po jaka cholerę tu włazisz? W celach naukowych, rynsztokologicznych czy bez rynsztoka po prostu żyć nie potrafisz?

10 godzin temu, Adalbert95 napisał:

Tak źle z tobą, że już musisz takie gówno wklejać?

Zaczerpane z rynsztoka.

7 godzin temu, Adalbert95 napisał:

A tak swoją drogą, skoro ów wątek to rynsztok to po jaka cholerę tu włazisz?

"Włażę" po to, by poczytać np. co pisze Chicago, bo jego wpisy mnie akurat interesują i przy okazji widzę gówniane Twoje i Topka - nastawione jedynie na poklask klakierów.

19 minut temu, soundchaser napisał:

"Włażę" po to, by poczytać np. co pisze Chicago, bo jego wpisy mnie akurat interesują

Koń by się uśmiał.

O ile polityka zagraniczna Bidena nie wzbudza krytyki, to polityka wewnętrzna...

FlYQE2IWAAAhdH0?format=jpg&name=large

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.