Skocz do zawartości
IGNORED

Joe Biden Prezydentem USA - Trzymamy kciuki | Wątek ogólny o USA

Rekomendowane odpowiedzi

Republikanie szukają sposobu, by odsunąć się od Trumpa.

"Komenatator102.12.2022, 14:08

Sam Trump jest osobowością która wymaga leczenia przez psychiatrę ale, niestety, ma on wciaz miliony zwolenników. Jego nominacja w 2024r. jako kandydata Partii Republikańskiej jest wykluczona. Jego ewentualny samodzielny start , czego bym absolutnie nie wykluczył , bylby marzeniem dla Demokratów gdyz spowodowałby rozbicie głosów na kandydatów prawicowych i pewno zraził czesc wyborcow. "

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

4 minuty temu, Adalbert95 napisał:

Czyli o błogosławionym fiucie nie będzie...

Jak chcesz zabraś głos, to mów - nie krępuj się. Nie wiem czy chcesz mówić o sobie, czy o innych?

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

Już powiedziałem, po raz bodaj 4 powtarzać nie będę, szczególnie, że odpowiedzi się przecież nie doczekam.

Ale o co ci chodzi? O fiuta tego człowieka? Zadzwoń do niego i zapytaj jakiego ma i co i jak - i przestanie cię to w końcu męczyć drogi Adalbercie95. Ja nic na ten temat nie wiem...??? Ale ty pewne też nie wiesz, tylko męczysz małpę z nudów, zupełnie podobnie jak mój kochany topuś.

Parker's Mood

Wyjątkowo marnie Chicago wychodzi ci to udawanie, że nie wiesz o co chodzi. Powinieneś częściej zaglądać do wątków politycznych, od kaczkowych byś się poduczył jak się to robi. Choć trochę.

Edytowane przez Adalbert95

Tak, rozumiem cię i przykro mi, że zawiodłem twoje oczekiwania, ale jednak będę chodził swoimi i ścieżkami. Nie ma takiej możliwości, żeby globalne lewactwo przekonało mnie do swoich kłamstw, krętactw, mataczenia i ogólnie tej całej kloaki - sorry, ale niestety nie. So, fuck their story very much!

image.png.ab9e7ce0b79709de4f6d713aa3e67b16.png

Parker's Mood

No i dalej to samo. Dalej brniesz w banały i nieporadne odwracanie kota ogonem. A przecież tak ładnie prosiłem byś się wpierw podszkolił. Wskazałem nawet gdzie.

Nie interesuje mnie jego k*tas Adalbecie95. Nie posiadam ciśnienia, żeby się szkolić lub podszkalać w jakichś tylko tobie znanych kwestiach i globalnolewicowych uniesieniach. Serdeczności życzę, i pozytywnego myślenia. Całusy 😘

Parker's Mood

Z punktu widzenia Polski Biden jest zdecydowanie lepszym przywódcą niż Trump.

Jednym z powodów jest bezwarunkowe poparcie dla NATO i odejście od prezentowanego przez Trumpa konfrontacyjnego stosunku do Unii Europejskiej.

Drugim powodem jest zadziwiająco twarde stanowisko wobec Kremla. Jednym z założeń agresji na Ukrainę była słabość Europy i brak zainteresowania Ameryki. Obydwa te założenia okazały się błędne i teraz Ruscy siedzą po szyję w gównie. Jak Zachód wytrzyma jeszcze rok to gówno podejdzie Ruskim do nosa i zaczną się dusić tak, że żadne podskoki już nie pomogą.

W tej chwili po niecałym roku wojny Rosja cofnęła się cywilizacyjnie o jakieś 10-15 lat. Następny rok cofnie ich przed rok dwutysięczny. I to wszystko w sytuacji gdy świat idzie naprzód. Nożyce rozwierają się coraz bardziej i jest to jak najbardziej w interesie całej zachodniej cywilizacji.

Jestem Europejczykiem.

11 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Z punktu widzenia Polski Biden jest zdecydowanie lepszym przywódcą niż Trump.

Sorry, że z punktu widzenia Polski jest fajny - dla Stanów niestety, jest to najgorszy prezydent w historii tego kraju. Poza tym jest chory, ledwo się rusza i cierpi na demencję. Powinien siedzieć pod opieką w Nursing Home, a nie pełnić najwyższy urząd w państwie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

Senator Cruz - czystka, kontrola, dyskryminacja! Hot stuff! Polecam moiim kochanym fanom kolejny odcinek z Senatotrem Cruzem - szykuj memy toptwenty 😘

Edytowane przez Marcinus

Parker's Mood

To jeden z najlepszych i najuczciwszych senatorów. Lewackie kopytkowanie nic nie da, ale i tak was lubię 😘

Parker's Mood

2 minuty temu, Chicago napisał:

Lewackie kopytkowanie nic nie da,

Czemu sądzisz, że twoje prawackie pierdolety coś dadzą?

Ted Cruz to sensowny wybór dla Ameryki.

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jest jeszcze kilku, ale bezwzględnie tak - Ted Cruz jest jednym na szczycie listy ludzi z powszechnym zaufaniem. Lewactwo go nienawidzi.

Parker's Mood

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.