Skocz do zawartości
IGNORED

REGA BRIO - mega promocja!

Rekomendowane odpowiedzi

Za oknami powoli robi się zimno, dżdżyście i jesiennie – jak wiadomo, nic tak nie umila czasu w tym okresie, jak kubek ciepłego (lub zimnego) napoju, ciepło domowego zacisza i DOBRA MUZYKA.

Specjalnie dla Was na poprawę nastroju obniżyliśmy cenę na wzmacniacz zintegrowany REGA BRIO.

Cena promocyjna jest na prawdę bardzo korzystna i wynosi … 2499 zł! (cena regularna to 3999 zł).

Urządzenia do nabycia w naszych autoryzowanych punktach sprzedaży – Zapraszamy!

REGA_BRIO.jpg

https://www.audiostereo.pl/topic/160088-rega-brio-mega-promocja/
10 minut temu, Bautek napisał:

Fajna cena, ale CD w tym rozmiarze już się nie da dokupić ?

Pozdrawiam

Bartek 

Niestety nie, Rega wycofała się z oferowania odtwarzaczy CD. Niestety.

Chyba że proszę spojrzeć na Cyrus Cd t.

6 minut temu, Rega Polska napisał:

Niestety nie, Rega wycofała się z oferowania odtwarzaczy CD. Niestety.

Chyba że proszę spojrzeć na Cyrus Cd t.

Ale to już bym raczej wbrał wtedy wzmacniacz Cyrusa do kompletu, żeby się nie gryzło 😉

Jakieś tam pojedyncze używane sztuki Rega Apollo są. 

Pozdrawiam

Bartek

W dniu 9.11.2022 o 15:23, Rega Polska napisał:

Rega wycofała się z oferowania odtwarzaczy CD. Niestety.

No nie wiem czy tak niestety 😄

Pozdrawiam,

Michał

Zapraszamy na odsłuchy i do wypożyczeń - www.natemataudio.pl

Cyrus będzie zbliżonych rozmiarów.

Widzimy nową branżę na forum czy w ramach Rega Polska będą pisały te same osoby które piszą pod kątem q21 tylko wymiennie?

Sama niewątpliwie bardzo dobra.

Czas na ruch na temat audio aby obniżyć cenę Cyrus one 🙂

Piotr 

Q21 wypowiada się tylko w imieniu Q21 a koledzy z Regi to inna "ekipa" 🙂 w swojej obecnej cenie trudno dla Regi znaleźć konkurenta - marketowe amplitunery są aktualnie droższe 

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

W dniu 12.11.2022 o 14:56, Piotr Sonido napisał:

Czas na ruch na temat audio aby obniżyć cenę Cyrus one 🙂

Cena serii One Cyrusa została niedawno obniżona 🙂

Pozdrawiam,

Michał

3 godziny temu, Q21 napisał:

koledzy z Regi to inna "ekipa" 🙂

Q21, czekam na ”lajka" 😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Adam 38

ATC SCM7/HEGEL H95/CHORD QUTEST - REAL SOUND /// REGA ELEX MK4/B&W 607S3 - FUN

17 godzin temu, Q21 napisał:

Q21 wypowiada się tylko w imieniu Q21 a koledzy z Regi to inna "ekipa" 🙂 w swojej obecnej cenie trudno dla Regi znaleźć konkurenta - marketowe amplitunery są aktualnie droższe 

Ok dziękuję za odpowiedź.

16 godzin temu, Na Temat Audio napisał:

Pozdrawiam,

Michał

Rega vs Cyrus?

Oba angliki.

Co byś wybrał Michał?

9 godzin temu, Piotr Sonido napisał:

Rega vs Cyrus?

Oba angliki.

Co byś wybrał Michał?

Ja bym wybrał Naima. 😄 też anglik 😄 

A tak poważnie nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Swego czasu, przez rok byłem prywatnie posiadaczem ówczesnej Regi Brio, to bardzo dobry wzmacniacz ale nie uniwersalny. Nie każdemu będzie pasować. Pod tym względem Cyrus One jest bardziej wszechstronny muzycznie, łatwiej dobrać do niego pasujące brzmieniowo kolumny w podobnym budżecie. Rega to świetny, moim zdaniem bezkonkurencyjny, w tym budżecie wbudowany przedwzmacniacz gramofonowy MM. Cyrus ma wbudowany BT, więc pozwala zainwestować w możliwie dobry wzmacniacz i kolumny i z czasem rozbudować system o przyzwoite źródło. Osobiście, w momencie w którym jestem nie wybrałbym żadnego, a autorowi wątku polecam posłuchać i jednego i drugiego.

Pozdrawiam,

Michał

No i ja też tak polecam. 🙂

4 minuty temu, Na Temat Audio napisał:

Ale chyba nie statement?:)

Pozdrawiam

Piotrek

1 minutę temu, Piotr Sonido napisał:

Ale chyba nie statement?:)

Nie, nie mam aż tak wybujałych aspiracji. Na szczęście 🙂

16 minut temu, Na Temat Audio napisał:

Nie, nie mam aż tak wybujałych aspiracji. Na szczęście 🙂

Dzisiaj w Lotto 15 "baniek" do wygrania.  Nie przekreślałbym Statementa 🙂

W dniu 14.11.2022 o 16:12, Na Temat Audio napisał:

Pozdrawiam,

Michał

Ale wcześniej dużo podniesiona 😉 

Niedawno jakiś sklep miał Cyrusa One na promocji za 2399 zł, to być może niebawem pojawią się jakieś promocje w inych sklepach w podobnej cenie ?

1 godzinę temu, Na Temat Audio napisał:

A tak poważnie nie da się jednoznacznie odpowiedzieć na to pytanie. Swego czasu, przez rok byłem prywatnie posiadaczem ówczesnej Regi Brio, to bardzo dobry wzmacniacz ale nie uniwersalny. Nie każdemu będzie pasować. Pod tym względem Cyrus One jest bardziej wszechstronny muzycznie, łatwiej dobrać do niego pasujące brzmieniowo kolumny w podobnym budżecie. Rega to świetny, moim zdaniem bezkonkurencyjny, w tym budżecie wbudowany przedwzmacniacz gramofonowy MM. Cyrus ma wbudowany BT, więc pozwala zainwestować w możliwie dobry wzmacniacz i kolumny i z czasem rozbudować system o przyzwoite źródło. Osobiście, w momencie w którym jestem nie wybrałbym żadnego, a autorowi wątku polecam posłuchać i jednego i drugiego.

Pozdrawiam,

Michał

Nie wiem czy to o mnie chodziło, nie miałem okazji jeszcze posłuchać ani Regi ani Cyrusa, będę musiał wziąć dzień wolnego i poumawaićsięw Katowicach na odsłuchy. A do rocka, metalu ( dużo z lat 80 ) nu-metalu  i elektroniki co byś polecił w podobnych pieniądzach ? Rotel ? Yamaha ? 

Pozdrawiam

Bartek

41 minut temu, Bautek napisał:

Ale wcześniej dużo podniesiona 😉 

Niedawno jakiś sklep miał Cyrusa One na promocji za 2399 zł, to być może niebawem pojawią się jakieś promocje w inych sklepach w podobnej cenie ?

Nie wiem czy to o mnie chodziło, nie miałem okazji jeszcze posłuchać ani Regi ani Cyrusa, będę musiał wziąć dzień wolnego i poumawaićsięw Katowicach na odsłuchy. A do rocka, metalu ( dużo z lat 80 ) nu-metalu  i elektroniki co byś polecił w podobnych pieniądzach ? Rotel ? Yamaha ? 

Pozdrawiam

Bartek

Sabaj A30A za 2.250. Masz od razu "DAC" na pokładzie. 

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Za chwilę zniechęcisz do tego Sabaja wszystkich użytkowników forum. Wszędzie ten Sabaj i Sabaj.

Dopóki bawisz się w lewą i prawą stronę, dopóty będziesz zwodzony na manowce...

2 minuty temu, Misio38 napisał:

Za chwilę zniechęcisz do tego Sabaja wszystkich użytkowników forum. Wszędzie ten Sabaj i Sabaj.

Bo nie ma nic lepszego obecnie w tej i wyższej cenie. Przecież chodzi o to by kupić jak najlepszy sprzęt za jak najmniejsze pieniądze. 

Na tym polega pomoc koleżeńska. 

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Nachalnym promowaniem w/w produktu sposób zniechęcisz ewentualnych chętnych. A z tego co gdzieś czytałem to jednak lepszy jest S.M.S.L. Ja osobiście wolę One HD, bo taki Sabaj jest zbyt ubogi w we/wy.

Edytowane przez Misio38

Dopóki bawisz się w lewą i prawą stronę, dopóty będziesz zwodzony na manowce...

3 godziny temu, Misio38 napisał:

Nachalnym promowaniem w/w produktu sposób zniechęcisz ewentualnych chętnych. A z tego co gdzieś czytałem to jednak lepszy jest S.M.S.L. Ja osobiście wolę One HD, bo taki Sabaj jest zbyt ubogi w we/wy.

SMSL nie jest lepszy. Jest bardziej audiofilski. Słuchałem obu. SMSL/Sabaj jest stworzony do streamingu. Wejście analogowe jest gorsze. To jego wada. Ale dzięki temu cena jest świetna. Broni się naprawdę zjawiskowym graniem z wejść cyfrowych. 

15 godzin temu, Bautek napisał:

Nie sądzę.

15 godzin temu, Bautek napisał:

A do rocka, metalu ( dużo z lat 80 ) nu-metalu  i elektroniki co byś polecił w podobnych pieniądzach ? Rotel ? Yamaha ?

Sprawdziłbym tego Cyrusa, posłuchałbym Rotela, może coś z Nada. Rega moim zdaniem nie do końca odnajdzie się w takich klimatach.

Pozdrawiam,

Michał

miałem kiedyś poprzednią wersję brio i bardzo sobie chwalę gabaryt i barwę, typowo brytyjski klimacik. Polecam wszystkim posiadaczom ls3/5a. Rega jest bardzo fajnie wyceniana proponując przy tym naprawę dużo. Do dziś zachowałem sobię regę dac, przyjemna ciepła barwa i 6 filtrów, zero cyfrowego wrażenia. Bardziej jak cd na tda. Takich już nie robią 😉 kiedyś to było...

16 godzin temu, Piopio napisał:

Sabaj A30A za 2.250. Masz od razu "DAC" na pokładzie. 

Dzięki, ale jaoś nie mam przekonania do takich małych wzmacniaczy w klasie D, do tego jest mało wejść i wyjść analogowych, a potrzebuję jeszcze cd podpiąć i może późńiej streamer. Do tego nie mają w swojej ofercie odtwarzaczy CD.

1 godzinę temu, Na Temat Audio napisał:

Nie sądzę.

Sprawdziłbym tego Cyrusa, posłuchałbym Rotela, może coś z Nada. Rega moim zdaniem nie do końca odnajdzie się w takich klimatach.

Pozdrawiam,

Michał

Dzięki, to pozostaje tylko poumawiać się na odsłuchy, akurat salon, który ma Regę mam bardzo blisko pracy to się umówię na odsłuch, z Cyrusem trochę trudniej, bo salon który go ma, nie ma sali odsłuchowej, najwyżej go wypożyzę jak się uda.  Rotela, NAD i Yamahę to akurat mam gdzie odsłuchać w Kaotwicach.

Pozdrawiam

Bartek

44 minuty temu, Bautek napisał:

Dzięki, ale jaoś nie mam przekonania do takich małych wzmacniaczy w klasie D, do tego jest mało wejść i wyjść analogowych, a potrzebuję jeszcze cd podpiąć i może późńiej streamer. Do tego nie mają w swojej ofercie odtwarzaczy CD.

Do Sabaja potrzebujesz tylko transportu (ifi Zen Stream, Wiim Mini, PC), który podłączasz do wejść cyfrowych. CD możesz podpiąć też cyfrowo. Jako transport CD polecam Audiolab 6000CDT. 

Wzmacniacze nie mają wyjść analogowych ... najwyżej PRE OUT.

Sabaj to brzmienie, którego nie pobijesz wzmacniaczami do 10k. A kosztuje tylko 2.250. W tym jego urok.

Jak chcesz to wpadnij posłuchać. Mieszkam w Katowicach. 

Edytowane przez Piopio

4 minuty temu, Piopio napisał:

Audiolab 6000CDT. 

Ale one wysoce awaryjne. 

13 minut temu, Adam 38 napisał:

Ale one wysoce awaryjne. 

Tego nie wiedziałem. 

21 minut temu, Piopio napisał:

Sabaj to brzmienie, którego nie pobijesz wzmacniaczami do 10k. A kosztuje tylko 2.250. W tym jego urok.

A ja tez moge??? 

15 minut temu, stach_s napisał:

A ja tez moge??? 

Pewnie. Zapraszam na priv.

56 minut temu, Piopio napisał:

Dzięki za propozycję, ale najpierw muszę odsłuchać Regę, Cyrusa i Rotela, żeby mieć porównanie.

19 minut temu, Bautek napisał:

Dzięki za propozycję, ale najpierw muszę odsłuchać Regę, Cyrusa i Rotela, żeby mieć porównanie.

Z tymi samymi kolumnami i źródłem ? 

• Pokaż nowe odpowiedzi