Skocz do zawartości
IGNORED

Sabaj A30a - wszechstronnie uzdolniony, świetny wzmacniacz - o dobrym stosunku jakości do ceny

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Kostucha napisał:

Ani prosić o nienachalną, towarzyską, uprzejmą dyskusję.

Dokładnie tak! A, ze to Forum to nie tylko kilku fanów Sabaja, to wmawianie nieprawdy ze świadomym pominięciem faktów, żadnego z tych warunków wobec wszystkich pozostałych nie spełnia. Gdyby ten wątek był w dziale Kluby to faktycznie ktoś mógłby mieć do mnie pretensję, a że jest w tym to sory, ale to nie mój problem, że komuś coś nie wyszło.

BTW nie znasz treści wpisów usuniętych przez moderację więc nie oceniaj, kto tu kim jest nienachalny, towarzyski, uprzejmy... być może gdyba ja ich nie przeczytał...

1 godzinę temu, dedal75 napisał:

Krucjata była a teraz jest Twoja 🤷🏿‍♂️

Teraz to jest Wasza, tylko nie wiadomo o co.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Myślę że masz zje&ane życie , chłopie i nic ciekawego do roboty . Pzdr ( nie cytuj nie zaczepiaj )

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

5 minut temu, dedal75 napisał:

nie cytuj nie zaczepiaj

Zaczepiasz i liczysz, że Ci nie oddam? Hmmm...

W dniu 11.08.2023 o 15:13, spokojnie napisał:

Liczba mnoga to nadużycie - to po pierwsze. 🙂

Nie mam pretensji - to po drugie. 🙂

Z JiZ dobrego serca zwracam Ci uwagę na to, że do wydania rzetelnej opinii o sprzęcie potrzebne jest również sprawdzenie sprzętu w praktyce. Robię to żeby poprawić wiarygodność Twoich postów. Ta heroiczna, ale również naiwna misja wynika z mojej troski o jakość merytoryczną tego forum i ma na celu uchronić niewinne duszyczki przed niesprawdzonymi opiniami takimi jak Twoje. Jeśli  traktujesz to jak pretensje, to Twój problem a nie mój. 🙂

Bez takich perełek ten wątek już dawno nie nadawałby się do przeglądania. Touché! 🙂

15 minut temu, freepio napisał:

Touché!

Takie to Wasze "touché", że po 20 stronach pyskówek, czytaniu opinii na innych forach i sprawdzeniu w praktyce okazało się, że wykres odczytałem prawidłowo. A można było 20 stron temu napisać "masz rację".

BTW wkrótce mnie tu nie będzie, będziecie sobie mogli bajać o czym tylko chcecie.

26 minut temu, szymon1977 napisał:

Zaczepiasz i liczysz, że Ci nie oddam? Hmmm...

Ja skończyłem więc zamilcz 😊

10 godzin temu, szymon1977 napisał:

BTW nie znasz treści wpisów usuniętych przez moderację więc nie oceniaj, kto tu kim jest nienachalny, towarzyski, uprzejmy... być może gdyba ja ich nie przeczytał...

11 godzin temu, dedal75 napisał:

Ano wszyskich usuniętych nie znam lub nie pamietam, bo nie siedzę na AS od rana do wieczora, spierając się ze wszystkimi. Zrobiłem sobie przerwę na kawę i zaraz biorę się dalej do pracy. Swoim komentarzem udowodniłeś, że nie potrafisz prowadzić, towarzyskiej, rzeczowej dyskusji, bo byłeś zakneblowany przez jakiś czas. Czyżby moderacja również była w błędzie, jak prawie wszyscy na tym forum wg Ciebie? 

2 minuty temu, Kostucha napisał:

...byłeś zakneblowany przez jakiś czas

Dla ścisłości: nie za wybryki w tym wątku.

3 minuty temu, Kostucha napisał:

Zrobiłem sobie przerwę na kawę...

Miłego dnia.

Ps.

Za seryjne ataki personalne na userów o odmiennych poglądach też nie.

8 godzin temu, szymon1977 napisał:

BTW wkrótce mnie tu nie będzie, będziecie sobie mogli bajać o czym tylko chcecie.

Opuszczasz forum czy tylko ten temat?

4 minuty temu, Sznup napisał:

Ehhhh 🙃 szkoda 

Wiedziałem 🙂

8 godzin temu, szymon1977 napisał:

Wiedziałem 🙂

Mistrzu wszechwiedzący. Wiedziałeś? 

Niby taki mądry a nie wie jak miło i kulturalnie prowadzić rozmowę. Dziwne.

W dniu 13.08.2023 o 12:28, szymon1977 napisał:

zwrócić na aliexpress może nie być łatwo.

Nie kojarzę aby w ogóle ktoś to robił. 

13 godzin temu, Bukaj napisał:

Szymon zostaje na wieki wieków

Amen...

Znudzi mu się. Każdemu to przychodzi. 

31 minut temu, Piotr Sonido napisał:

Zudzi mu się. Każdemu to przychodzi. 

Bycie kopanym przez stado koni? Owszem.

13 minut temu, szymon1977 napisał:

Bycie kopanym przez stado koni? Owszem.

Pisanie na forum. 

Nie sądzę aby ktoś Cię tu kopał 

16 minut temu, Piotr Sonido napisał:

Nie sądzę aby ktoś Cię tu kopał 

Wpisy o Sabaju to może 20% tego wątku, a trzeba zaznaczyć, że te bardziej "ambitne" moderacja usunęła.

15 minut temu, Kostucha napisał:

Wiesz co Szymonie?

Tak wiem, jest zasadnicza różnica pomiędzy byciem zadowolonym z Onkyo a wciskaniem, że Onkyo jest "fenomenalne".

18 minut temu, Kostucha napisał:

Czy mam się spierać z nimi do us**nej śmierci, że nie żałuję tego zakupu...

To nie kwestia zadowolenia z zakupu, tylko ataków personalnych w odpowiedzi na rzeczową dyskusję. A wystarczyło napisać "miałeś rację".

19 minut temu, Kostucha napisał:

Nie brnij, odpuść i nikt nie będzie Cię „kopał”. 

Nikt nie będzie zaczynać to ja nie będę kończyć - proste?

54 minuty temu, szymon1977 napisał:

w odpowiedzi na rzeczową dyskusję. A wystarczyło napisać "miałeś rację".

Od kilku lat paczam co piszesz i rzeczowa dyskusja to może kilka procent twojej radosnej twórczości...

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Tak wiem, jest zasadnicza różnica pomiędzy byciem zadowolonym z Onkyo a wciskaniem, że Onkyo jest "fenomenalne".

To nie kwestia zadowolenia z zakupu, tylko ataków personalnych w odpowiedzi na rzeczową dyskusję. A wystarczyło napisać "miałeś rację".

Nikt nie będzie zaczynać to ja nie będę kończyć - proste?

Zrobiłeś mi dzień. Jakby to młodzież napisała: XD 

4 godziny temu, szymon1977 napisał:

A wystarczyło napisać "miałeś rację".

Miałeś rację, masz rację i zawsze będziesz miał rację.

Usatysfakcjonowany?

1 godzinę temu, tedi02 napisał:

odejdź Szymon 

Mam prośbę: wróćcie do tematu, a ode mnie się odczepcie.

29 minut temu, szymon1977 napisał:

Szymon, ja też mam prośbę i nie odczepię się, bo uważam że (Live) jesteś spoko i chętnie browara bym się z Tobą napił. Tu na forum jesteś jednak bardzo przekorny i uparty. Twoje musi być na wierzchu. Napisz w skrócie jeśli możesz, o czym było, że gdyby napisać „miałeś rację”, nie doszłoby do tych sporów i temat zakończyłby się już dawno happy endem.

58 minut temu, szymon1977 napisał:

Logicznym i merytorycznym jest trzymanie się blisko twojej osoby. Ty zawsze masz rację. Na wszystkim znasz się najlepiej, logika i merytoryka w najczystrzej postaci. Wystarczy że tylko spojrzysz na wykres i wszystko wiadomo, po co tracić czas na czytanie nudnych, bzdurnych wpisów lub samodzielne testowanie? Błyskawicznie i z należytą gorliwością prostujesz wszystkie niedorzeczności dbając o odpowiedni poziom merytoryczny forum. Prowadź nas Szymon ku technicznemu oświeceniu.

3 minuty temu, Sznup napisał:

Prowadź nas Szymon ku technicznemu oświeceniu.

Właśnie to sprawia, że Szymon jest atakowany. Potem pisze teksty, jakby był niesłusznie kopany i nikt nie chciał go tu widzieć. Tworzymy tu społeczność jak w polityce. Często ze sobą się nie zgadzamy, ale łączy nas wspólna pasja. Ja poznałem tu na forum „audiofila”, z którym się nie zgadzałem w kwestii kabli, ale gość podszedł do sprawy mimo skrajnie odmiennych zdań, na w sumie nie tylko samych kabli, bez nerwowych przepychanek. 
Zostaliśmy kumplami. Można? 
Z Szymonem mogłoby być podobnie, ale on chyba bardziej lubi zrażać do swojej osoby przez swój upór i zarozumiałość.

• Pokaż nowe odpowiedzi