Skocz do zawartości
IGNORED

Homofobia w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

...dla ciebie gej i pedofil to synonim

Nie kłam misiu, bo to Wy pisząc o LGBT+.cechy LFB przypisujecie T+ Wasze infantylne teoretyzowanie to efekt braku wiedzy w temacie.

Edytowane przez szymon1977

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 godziny temu, caleb66 napisał:

Taniej jest akceptować zboczenia LPG niż płacić za leczenie w zakładach psychiatrycznych.

W Niemczech dobrą praktyką na ten przykład było zamykanie zboczeńców w więzieniach ale ostatnio Niemcy się pogubiły.

Tobie nawet zakład psychiatryczny nie pomoże.

2 minuty temu, Stream napisał:

Tobie nawet zakład psychiatryczny nie pomoże.

Mieszkam w stolicy i tu homosie chodzą bez konsekwencji za rękę.

Jak idę z dziećmi to pokazuję im jak wygląda wynaturzenie i każę wyśmiewać.

Zboki wtedy robią się czerwone i uciekają.

Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To musi być dla ciebie nie do zniesienia .

Uczę od małego że takie zachowania należy wytykać i wyśmiewać.

Teraz, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Kogo uczysz ?

No przecież nie ciebie.

Dzieci wychowuję w duchu patriotyzmu i po katolicku jak pan bóg przykazał.

🙂

2 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Przy pomocy pasa ?

Może u ciebie ?

Nie można wyjść spokojnie na spacer z rodziną do parku bo ktoś uznał nienormalnosc za normalność 

I dzieci muszą na to patrzeć 

Na szczęście w Radomiu nie ma takich stref ale możesz ją sobie wprowadzić w swoim barakowozie .

do caleba

Edytowane przez wojciech iwaszczukiewicz
Gość

(Konto usunięte)
7 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Masz gminy wolne  od LGBT , możesz tam spacerować .

właśnie dałeś przykład nietolerancji

jeśli czyjeś publiczne zachowanie jest oburzające to chyba warto je zmienić by wszystkim z równą radością spacerowało się w parku

dlaczego hetero mają się wynosić? dlatego by homo mogło uprawiać seks na trawniku jak pieski?

postawienie spraw na głowie

i to jest cały problem z całym lgbtq uważają , że powinni mieć więcej praw niż normalna część społeczeństwa

Godzinę temu, caleb66 napisał:

No przecież nie ciebie.

Dzieci wychowuję w duchu patriotyzmu i po katolicku jak pan bóg przykazał.

🙂

Idź na zakrystię... 

Może będziesz miał szczęście ujrzeć, jak ksiądz pleban obłapia ministranta... 

Obłapia tak po katolicku, jak pan Bóg przykazał... 

Jesteś straszliwie Bogobojny i patriotyzmem nasiąknięty, a Bóg piszesz z małej litery... 

Jak widać nie masz szacunku do niczego i nikogo - poza samym sobą... 

Edytowane przez endriuw
15 minut temu, endriuw napisał:

Idź na zakrystię... 

Może będziesz miał szczęście ujrzeć, jak ksiądz pleban obłapia ministranta... 

Obłapia tak po katolicku, jak pan Bóg przykazał... 

Jesteś straszliwie Bogobojny i patriotyzmem nasiąknięty, a Bóg piszesz z małej litery... 

Jak widać nie masz szacunku do niczego i nikogo - poza samym sobą... 

Jak kiedyś będziesz miał dzieci też bedziesz starał się je chronić przed złem

Edytowane przez caleb66

Mam syna i uczę go tolerancji. 

Wg. ciebie wytykanie palcem i wyśmiewanie osób o odmiennych poglądach, czy orientacji jest sposobem na wychowanie dzieci? 

Żebyś kiedyś się nie zdziwił, jak dziecko powie do ciebie ,,tato jestem gejem".

Co zrobisz? Wyrzekniesz się dziecka? Pobijesz? A może zabijesz? 

Powtarzam także swojemu dzieciakowi, że jeśli ma więcej niż inni, to niech się z tym nie obnosi, ponieważ tym dzieciakom, których rodziców nie stać na np. jakieś super-hiper smatrfony, czy wakacje - najzwyczajniej może być przykro... 

Ale ty tego nie zrozumiesz, bo sam lubisz chwalić tym, co za PiSu nachapałeś... 

A znam ludzi, którzy mają nie takie pospolite dupowozy, jak twój i nie mają parcia, żeby się tym szczycić. 

Poglądy może mieć inne a co do orientacji jak uzna, jeżeli chce kłamać żeby być poprawnym politycznie i nie szczerym wobec siebie i innych bo jakiś zbok nie czuje się komfortowo to proszę bardzo a jak nie chce nie musi kłamać i chronić zboczeńca.

1 godzinę temu, slawek.xm napisał:

właśnie dałeś przykład nietolerancji

jeśli czyjeś publiczne zachowanie jest oburzające to chyba warto je zmienić by wszystkim z równą radością spacerowało się w parku

dlaczego hetero mają się wynosić? dlatego by homo mogło uprawiać seks na trawniku jak pieski?

postawienie spraw na głowie

Dokładnie! Gdy 98% narzuca swoje poglądy pozostałym 2% to jest be, ale gdy 2% narzuca swoje poglądy pozostałym 98% to już cacy.

-----

31 minut temu, endriuw napisał:

Mam syna i uczę go tolerancji. 

Łatwo napisać, że tolerujesz coś jeśli z tym nie masz do czynienia. Powiedzmy idzie chłop przebrany za babę to uczysz syna tolerancji, ok. A jak syn dorośnie i dostanie 3lata w zawieszeniu, bo po wyrwaniu fajnej laski, wsadzeniu rękę po spódnicę złapaniu jej za jaja wybije zęby, to nadal będziesz syna uczyć tolerancji? Temat jest o wiele bardziej skomplikowany niż widząc dziwaka nie wskazać go palcem, a Ty tego tematu nawet nie dotykasz.

Do Caleba... 

1 minutę temu, szymon1977 napisał:

Dokładnie! Gdy 98% narzuca swoje poglądy pozostałym 2% to jest be, ale gdy 2% narzuca swoje poglądy pozostałym 98% to już cacy.

-----

Łatwo napisać, że tolerujesz coś jeśli z tym nie masz do czynienia. Powiedzmy idzie chłop przebrany za babę to uczysz syna tolerancji, ok. A jak syn dorośnie i dostanie 3lata w zawieszeniu, bo po wyrwaniu fajnej laski, wsadzeniu rękę po spódnicę złapaniu jej za jaja wybije zęby, to nadal będziesz syna uczyć tolerancji? Temat jest o wiele bardziej skomplikowany niż widząc dziwaka nie wskazać go palcem, a Ty tego tematu nawet nie dotykasz.

Powtarzasz się... 

16 minut temu, endriuw napisał:

Powtarzasz się... 

Od mojego poprzedniego wpisu fakty się nie zmieniły, za to Wy ich nadal nie przyswoiliście. Tolerujesz zaburzenie płciowe i orientacji seksualnej ale tylko do momentu, w którym prawidłowe określenie płci i orientacji seksualnej są dla Ciebie bez znaczenia. A gdybyś zboczeńca pod spódnicą złapał za jaja to dałbyś mu w mordę - prawda? A może jesteś już w wieku, w którym nie pcha się łap pod spódnicę, i w sumie guzik Cię to obchodzi, ale błysnąć można?

Edytowane przez szymon1977

3 godziny temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Czemu ciągle wyjeżdżasz z tymi pedofilami ? Przecież wśród hetero też są ?

Aczkolwiek najwięcej jest ich wśród księży.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Godzinę temu, caleb66 napisał:

Jak kiedyś będziesz miał dzieci też bedziesz starał się je chronić przed złem

Czyli nie pośle ich do kościoła.

10 minut temu, szymon1977 napisał:

Od mojego poprzedniego wpisu fakty się nie zmieniły, za to Wy ich nadal nie przyswoiliście. Tolerujesz zaburzenie płciowe i orientacji seksualnej ale tylko do momentu, w którym prawidłowe określenie płci i orientacji seksualnej są dla Ciebie bez znaczenia. A gdybyś zboczeńca pod spódnicą złapał za jaja to dałbyś mu w mordę - prawda? A może jesteś już w wieku, w którym nie pcha się łap pod spódnicę, i w sumie guzik Cię to obchodzi, ale błysnąć można?

Puknął cię któryś, okradł, wytykał palcami, złapałeś któregoś za jajca,że swoje żale wylewasz? Jak masz ochotę łapać ich za jajca, to sobie łap. 

Możesz nawet księdza dobrodzieja złapać. 

9 minut temu, Stream napisał:

Czyli nie pośle ich do kościoła.

Nie spotkałem się ze złym dotykiem ze strony kościoła ani ja ani nikt z moich znajomych, przed ślubem jedynie ksiądz się pytał czy pukałem żonę bo to grzech czy coś tam.

A wiadomo że za małolata puka się wszystko co ma cycki i otwór

🙂

26 minut temu, d-t-x napisał:

Aczkolwiek najwięcej jest ich wśród księży.

Prawdę powiedziawszy tego nie wiemy w jakiej grupie społecznej jest najwięcej tfu... Pedofili. Faktem jedynie pozostaje, że ze wszystkich grup społecznych w Polsce stała się najbardziej nagłaśnianą.

Czy były prowadzone jakieś badania porównawcze w Polsce? Na świecie np. pedofile jej Królewskiej Mości, gdzie przez 30 lat funkcjonowały sierocińce będące swoistymi supermarketami gdzie politycy wybierali sobie dzieci do pedofilskich orgii, o czym świat się dowiedział po 30 latach...

Dalej wyspy Jeffreya Epsteina były kolejnym eldorado dla pedofilskiej światowej wierchuszki (temat poruszany przez W. Gadowskiego w dość szerokim zakresie). Itd...

Kościół i księża strzelili sobie w kolano, że przez lata zamiatali temat pod dywan...

Edytowane przez cortes

,,Żyj prawdziwie, kochaj szczerze zanim wszystko śmierć zabierze".

1 godzinę temu, cortes napisał:

Prawdę powiedziawszy tego nie wiemy w jakiej grupie społecznej jest najwięcej tfu... Pedofili.

Kryją się w + za LGBT

Tzw. katolicka Polska jest akurat państwem, w którym chyba najwcześniej zniesiono penalizację kontaktów homoseksualnych (z resztą i tak to był tutaj od daaawna martwy przepis w KK) i zamieszkanym przez wyjątkowo tolerancyjne pod tym względem, wręcz safandulskie społeczeństwo.                                    

Widzę jednak, że niektórzy już zostali oświeceni przez zawodowych sodomitów pokroju cwanego chama Barta S. i uznali te okoliczności za szansę na zaistnienie, lans oraz możliwość bezkarnego opluwania tych, którzy mają tradycyjne poglądy. Komediantom wrzeszczącym jak to są oprymowani w krajach cywilizacji łacińskiej sugeruję wyjazd do Zjednoczonych Emiratów Arabskich i złożenie na ręce tamtejszego prezydenta - szejka kategorycznego protestu.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.