Skocz do zawartości
IGNORED

Piwo z Mentzenem

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tu są dobre i rzeczowe analizy dlaczego Putin nie zaatakował Ukrainy wcześniej i jak to w rzeczywistości Trump „zatrzymał wojnę”. Niech ci co tak sądzą przeczytają, pomyślą i wyciągną wnioski. O ile w ogóle są w stanie wyjść poza swoją bańkę i myśleć samodzielnie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Drizzt

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) pokazuje rzeczowe argumenty, a

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) w niewybredny sposób ubliża koledze. Nawet jeśli Menzen rzeczowo mówi w kwestii gospodarki, to światopogląd jego jest odrobinę faszystowski, ta słynna piątka to pokazała. Zresztą on się z tych nie wycofuje. Tuż po wyborach to całe ugrupowanie rozpadnie się i część tych bojowników o liberalną gospodarkę przejdzie do pissu.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam serdecznie

jarrro

3 godziny temu, Chicago napisał:

Może Mentzen czerpie wzorce z Kwacha...??? Alek też nie wylewał za kołnierz.

ma znacznie lepsze wzorce w ekipie w której sie obraca

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

MSNBC...??? Spoko. Taka sama bojówka i zakłamanie jak CNN, a może i gorsze

44 minuty temu, Drizzt napisał:

O ile w ogóle są w stanie wyjść poza swoją bańkę i myśleć samodzielnie.

No właśnie. Zjawiłeś się z objawieniem po wyczytaniu gazetki MSNBC i Politico. Mój pogląd na sprawy wewnętrzne Ameryki nie zmieni się pod wpływem twojego udowadniania. Sorry chłopakos.

Nie chcecie o Mentzenie, to zamykam ten wątek.

Parker's Mood

15 minut temu, Chicago napisał:

MSNBC...??? Spoko. Taka sama bojówka i zakłamanie jak CNN, a może i gorsze

No właśnie. Zjawiłeś się z objawieniem po wyczytaniu gazetki MSNBC i Politico. Mój pogląd na sprawy wewnętrzne Ameryki nie zmieni się pod wpływem twojego udowadniania. Sorry chłopakos.

Czyli nic nie zaświtało. Przewidywalne, betonu utwardzanego przez lata nic nie skruszy. Te artykuły czytałem dawno temu, teraz je tylko odszukałem. Oglądając Fox Murdocha i pisząc jak normalne media są zakłamanymi bojówkami sam sobie wystawiasz świadectwo.

W Polsce czytałbyś pewnie Gazetę Polską i popijał wywarem z TVPiS. Na zdrowie!

PS nie jest ważne MSNBC tylko co mówi na ten temat insider w postaci Johna Boltona, który był tak blisko jądra administracji Trumpa i ówczesnego procesu decyzyjnego jak to tylko możliwe. 

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

Nie wiem za kim byłbym w Polsce gdybym żył w Polsce, ale wiem że nie jestem, więc nie jestem za kimkolwiek. Wiem też, że się chyba nie odczepisz ode mnie - rozumiem, taki charakter. Są tacy ludzie i nic z tym się nie zrobi. Trzeba albo dosadnie przypierdolić, albo po prostu ignorować. Czy mówię o tobie, że jesteś betonem...??? Nie mówię. Czy mówię, że żle robisz, wierząc bezgranicznie Demokratom i Globalistom...??? Nie mówię. Mówię tylko, jaki mam pogląd na te sprawy i komu kibicuję. I przedstawiam fakty z senatu i kongersu USA. Chłopie, co ty chcesz mi udowodnić? Że racja jest najtwojsza??? Dobrze, jest. Ale błagam, nie męcz mi więcej wora na temat USA, proszę. To ci nic chłopaku nie da. Absolutnie nic. Dziękuję.

Parker's Mood

Oczywiście, że się odczepię. Już to robię. Zupełnie nie interesujesz mnie ty, tylko pewien zestaw poglądów, które uważam za obmierzłe. Inni też czytają i może czegoś się dowiedzą i wyciągną jakieś tam swoje wnioski. I tylko tyle to da, nic więcej.

Edytowane przez Drizzt

Być może. W US też jestem nikim. Rozumiem, że ty jesteś kimś. I to jest ważne - cieszę i raduję się razem z tobą z twojej rangi i marmurów.

Parker's Mood

3 godziny temu, Drizzt napisał:

Tu są dobre i rzeczowe analizy dlaczego Putin nie zaatakował Ukrainy wcześniej i jak to w rzeczywistości Trump „zatrzymał wojnę”. Niech ci co tak sądzą przeczytają, pomyślą i wyciągną wnioski. O ile w ogóle są w stanie wyjść poza swoją bańkę i myśleć samodzielnie.

Znów się kompromitujesz. Wstawiasz linki to artykułów, które potwierdzają tylko, że do wojny doszło dlatego, że zmienił się prezydent w USA. Tam jest wyjaśnione dlaczego tak się stało.
A Ty piszesz dokładnie to samo, ale w sposób taki jakbyś Trumpa obwiniał za to, że właśnie zatrzymał wojnę, bo Biden tylko dolał oliwy do ognia.
Przez lata Rosję trzeba było trzymać na smyczy, by nie doszło do wielkiego konfliktu globalnego i jak dotąd to się udawało, dopóki Biden nie doszedł do władzy.
Bardzo słaby z niego dyplomata.

Chicago, nie jestem kimś. Ładnie mi odpowiedziałeś! Respect! 

Pamiętaj amerykański Przyjacielu: ważne, żeby się nie nadymać! 

A poza tym: Zawsze warto być Człowiekiem! 

A nie homo politicusem...

"Tynk pożera dźwięk" 747

2 godziny temu, Drizzt napisał:

Czyli nic nie zaświtało. Przewidywalne, betonu utwardzanego przez lata nic nie skruszy. Te artykuły czytałem dawno temu, teraz je tylko odszukałem. Oglądając Fox Murdocha i pisząc jak normalne media są zakłamanymi bojówkami sam sobie wystawiasz świadectwo.

W Polsce czytałbyś pewnie Gazetę Polską i popijał wywarem z TVPiS. Na zdrowie!

PS nie jest ważne MSNBC tylko co mówi na ten temat insider w postaci Johna Boltona, który był tak blisko jądra administracji Trumpa i ówczesnego procesu decyzyjnego jak to tylko możliwe. 

Wiesz co Ci powiem? Jesteś strasznie wyszczekany, tylko w głowie masz sieczkę.
A Twoi klakierzy mają podobną, więc możecie sobie przybić pionę i wspólnie lajkować nawzajem swoje kuriozalne wpisy.

25 minut temu, soundchaser napisał:

Tam jest wyjaśnione dlaczego tak się stało.
A Ty piszesz dokładnie to samo, ale w sposób taki jakbyś Trumpa obwiniał za to, że właśnie zatrzymał wojnę, bo Biden tylko dolał oliwy do ognia.

No i znów czegoś nie zrozumiałeś, z tego wpisu nawet nie bardzo rozumiem czego 😞

18 minut temu, soundchaser napisał:

Jesteś strasznie wyszczekany, 

Dzięki. Niestety po raz kolejny nie mogę się zrewanżować podobnym komplementem 😞

3 minuty temu, Drizzt napisał:

No i znów czegoś nie zrozumiałeś, z tego wpisu nawet nie bardzo rozumiem czego 😞

Nie wiesz? Zadaj sobie pytanie - co Ci się w głowie ubzdurało, że teraz odwracasz kota ogonem.

12 minut temu, Drizzt napisał:

Dzięki. Niestety po raz kolejny nie mogę się zrewanżować podobnym komplementem

Bełkot, który tu produkujesz uważasz za komplement?
Źle mnie zrozumiałeś.

15 minut temu, soundchaser napisał:

Nie wiesz? Zadaj sobie pytanie - co Ci się w głowie ubzdurało, że teraz odwracasz kota ogonem.

Bełkot, który tu produkujesz uważasz za komplement?
Źle mnie zrozumiałeś.

Wiesz co? Idź już spać 😴 

Niech Ci się Mentzen przyśni 😊

28 minut temu, Drizzt napisał:

Wiesz co? Idź już spać 😴 

Niech Ci się Mentzen przyśni 😊

Pójdę niebawem...z przekonaniem, że sam się zapędziłeś w kozi róg i nie wiesz jak z niego wyjść.

Dobranoc.

3 godziny temu, Chicago napisał:

Być może. W US też jestem nikim. Rozumiem, że ty jesteś kimś. I to jest ważne - cieszę i raduję się razem z tobą z twojej rangi i marmurów.

Pań Chicago z jakiegoś powodu unika odpowiedzi na pytanie czy jest za zbrojnym wspieraniem Ukrainy przez USA i czy Trump będzie to kontynuował. 

Ciekawe dlaczego? 

Ajothe, drogi przyjacielu. Mój stosunek do Putiego jest znany, ale ty jesteś za młody, żeby pamiętać moje wojny z ruskim szpiegiem z forum. Nic się nie zmieniło. Gdyby to ode mnie zależało, to natychmiast dałbym Ukrainie broń nuklearną. I byłbym za tym, żeby jednak doprowadzić do jakiejś poważnej unii Polski z Ukrainą - akurat w tym punkcie jestem za połączeniem z Ukrainą. Stanowilibyśmy poważny potencjał  w Europie, będąc powiedzmy pod skrzydłami Amerykanów. Polacy nie potrafią się rządzić - cztery rozbiory coś o nas mówią. Może warto spobować i dać szansę polsko-ukraińskiej wizji...???

Parker's Mood

7 godzin temu, Chicago napisał:

jestem za połączeniem z Ukrainą. Stanowilibyśmy poważny potencjał  w Europie, będąc powiedzmy pod skrzydłami Amerykanów.

Pod tym względem - tak. Jednak z drugiej strony bylibyśmy jako unia bezpośrednim sąsiadem agresywnej Rosji, która  traktowałaby ten nowy twór jako połączone siły dwóch wrogich państw.

44 minuty temu, Ajothe napisał:

No to bardzo mnie to cieszy, tylko że republikanie i Trump mają inne zdanie w sprawie wspierania Ukrainy 🤔

Dokładnie tak. Nie wiem jak zwolennikom pomarańczowego czy tutejszego Mentzena się to wszystko łączy. Podobno są za wolnością, dlatego popierają zamordystów. Podobno są za porządkiem, dlatego popierają kłamców i osobników będących na bakier z prawem i powszechnie przyjmowanymi normami postępowania w cywilizacji łacińskiej. Podobno są za Ukrainą i przeciwko Putinowi, dlatego głosują na polityków wrogich Ukrainie i popieranych, a często też finansowanych przez Rosję. Podobno nie znoszą globalizmu, ale nie potrafią nawet napisać co ich zdaniem oznacza globalizm i dlaczego go właściwie nie znoszą. Totalna sieczka i schizofrenia. Jedyne pytanie to kto im to zrobił?

Edytowane przez Drizzt

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , na jazzie się znasz, masz wiedzę imponującą, ale historii ani polityki nie ogarniasz. Założyłeś wątek o tym facecie, a piszesz o swoich wyobrażeniach i marzeniach? Polska nie potrafi się rządzić? Akurat mam bardzo krytyczny stosunek do naszej historii, ale te 120 lat utraty niepodległości to bardzo krótki czas w porównaniu do innych krajów Europy Wschodniej. Słowacja była pod butem przez blisko tysiąc lat. To po pierwsze, po drugie, te idiotyzmy o połączeniu Polski i Ukrainy to opowiadaj muszli klozetowej. Przypominam, że Polska jest w UE, a Ukraina aspiruje o członkostwo. To, że z perspektywy USA zapominasz o UE, to źle świadczy o Twojej wiedzy i po prostu się ośmieszasz publicznie. Albo wypowiadasz głośno marzenia Menzena, aby Polskę wyprowadzić z UE. Zresztą PiS z konfederacją już Polskę wbrew narodowi prawie wyprowadzili z UE.

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam serdecznie

jarrro

Janusz Korwin-Mikke przedstawił swoje oświadczenie majątkowe. Wynika z niego, że poseł Konfederacji boryka się z problemami finansowymi. Korwin-Mikke przez lata nie płacił składek na ubezpieczenia społeczne oraz zdrowotne, przez co jest teraz winien ZUS ok. 80 tys. złotych. Jego konto bankowe zostało zablokowane przez komornika.

Hahahahahaha 🤣

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.