Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Piopio napisał:

miałem na myśli granie jako streamer a nie transport

To i nawet tego swojego stwierdzenia 

27 minut temu, Piopio napisał:

Jeśli COAX to różnice pewnie się pojawią.

nie odwazysz sie bronic?

Dobra rada - nie deklaruj checi do zakladow, gdy brak ci cojones.

Pliki nieświeze grac dobrze nie beda, i tyle.

11 minut temu, ProjectPi napisał:

To i nawet tego swojego stwierdzenia 

nie odwazysz sie bronic?

O butelkę dobrego alko mogę się założyć. 

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

5 minut temu, Piopio napisał:

O butelkę dobrego alko mogę się założyć. 

Jesli takiego, ktory ja wybiore, nie ma problemu. No chyba, ze zalatwisz darmowo dwa Eversolo do testow, wtedy moze byc butelka twojego wyboru.

5 minut temu, ProjectPi napisał:

Jesli takiego, ktory ja wybiore, nie ma problemu. No chyba, ze zalatwisz darmowo dwa Eversolo do testow, wtedy moze byc butelka twojego wyboru.

Ma ktoś z kolegów pożyczyć DMP-A6 z zasilanie liniowym i wersję ME ? 😉 

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

Znajdzie sie ktos, kto pomoze koledze @Piopio wyjsc z tego z twarza, bo zdaje sie zakladem o wybrana przeze mnie flaszke nie jest zainteresowany?

34 minuty temu, ProjectPi napisał:

Dobra rada- przestań pier....ć bez sensu, bo twoja propozycja zakupu obu streamerów była tylko zagrywką.

Nie zgrywaj cwaniaka, bo i tak byś nie kupił tych urządzeń, pisać to se możesz i pajacować.

Zdziwilbyś się, jak by się ktoś znalazł chętny na te propozycję. 

Edytowane przez sir.jax

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

2 minutes ago, sir.jax said:

Dobra rada- przestań pier....ć bez sensu, bo twoja propozycja zakupu obu streamerów była tylko zagrywką.

Nie zgrywaj cwaniaka, bo i tak byś nie kupił tych urządzeń, pisać to se możesz i pajacować.

Ale jakoś chętnych nie ma ....

😄

😄

😄

4 minuty temu, sir.jax napisał:

Alez ja czekam az @Piopio sie zgodzi, zgodnie jego wlasna deklaracja. Moze mu zasponsorujesz opcje porazki? To mogloby go przekonac.

3 minuty temu, bum1234 napisał:

Ale jakoś chętnych nie ma ....

😄

Może być się ktoś znalazł, gdyby nie to, że obaj mogą mieszkać na dwóch różnych krańcach kraju, albo Europy.

Edytowane przez sir.jax

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

1 godzinę temu, Piopio napisał:

Nie słucham na słuchawkach 😉 A Eversolo nie potrzebuję. Stawka za wysoka 😉 "Założę się, że wersja podstawowa + zasilanie liniowe zagra lepiej od ME." - miałem na myśli granie jako streamer a nie transport. 

czyli walkower

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

37 minut temu, Pseudodrummer napisał:

czyli walkower

Warunki nie do przyjęcia. Ja mogę podejść do testu na luzie. Zakład o butelkę alko - rekreacyjnie. 

9 minut temu, Piopio napisał:

Warunki nie do przyjęcia. Ja mogę podejść do testu na luzie. Zakład o butelkę alko - rekreacyjnie. 

Nie jesteś pewny swoich racji?
jest dużo do zyskania

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

17 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Nie jesteś pewny swoich racji?

Mimo wszystko trzeba potwierdzić swoje racje testami odsłuchowymi. 

1 minutę temu, Piopio napisał:

Mimo wszystko trzeba potwierdzić swoje racje testami odsłuchowymi. 

Dostałes zaproszenie na taki test

ja tu tylko wskoczę pomiędzy te przekomarzania kto ma większe jaja z informacją co do mojej awarii. W poprzednim urządzeniu wysiadła sekcja zasilania i została wymieniona cała płytka. Mogli wymienić od razu na liniowe to nawet wziąłbym go powrotnie do siebie albo byłoby idealne urządzenie do przeprowadzenia testu tej całej obecnej tutaj .....burzy 😉

8 godzin temu, Pseudodrummer napisał:

Dostałes zaproszenie na taki test

Takie zaproszenie do możesz sobie do d. wsadzić. To agresja a nie zabawa. 

46 minut temu, Piopio napisał:

widzę, że schodzimy trochę do poziomu youtubowych hejterów, no ale wolny kraj! jednakże już wielokrotnie zwracano uwagę że na serio prywatne rozgrywki przenieście na osobny temat a tutaj wróćcie jak do czegoś dojdziecie bo zaczyna to być niezłym śmietnikiem i jakbym był nowym użytkownikiem który chce poczytać konkretne informacje a przez ileś tam postów trafia na przekomarzanie to odpuściłbym. Uważam że macie znacznie więcej lat niż 15 i chyba ogólne zasady komunikacji i sposobu wypowiedzi macie w małym palcu.

NAMAWIAM DO ROZMÓW I DZIELENIA SIĘ NA KONKRETNE TEMATY DANEGO URZĄDZENIA 

Mam problem aby wysłać coś przez bluetooth. Mam sparowany telefon przełączam na ikonę bluetooth na eversolo jednak nie mam możliwości wysłania muzyki. Coś robię nie tak?

ale mondre pomiarowce, jakie cfane, przecież wiadomo że w pewnych stresujących warunkach nie każdemu stanie i uj.. 😛 

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

Impotenci pchaja sie do kariery w biznesie? Niefart.

Tak czy siak kwestia dowodliwosci tego co @Piopio "slyszy", jest klarowna.

7 minut temu, ProjectPi napisał:

Tak czy siak kwestia dowodliwosci tego co @Piopio "slyszy", jest klarowna.

I oceniasz to na podstawie swojej manipulacji ? 😉 

Na podstawie braku checi u ciebie do podjecia zakladu, ktory zaproponowales. Ale juz moze w to nie brnij, im krocej, tym szybciej smrodek sie rozwieje.

53 minutes ago, marcinmarcin said:

ale mondre pomiarowce, jakie cfane, przecież wiadomo że w pewnych stresujących warunkach nie każdemu stanie i uj.. 😛 

Poziom niektórych wypowiedzi sięgnął dna ....

Edytowane przez bum1234
1 godzinę temu, ProjectPi napisał:

Na podstawie braku checi u ciebie do podjecia zakladu, ktory zaproponowales. Ale juz moze w to nie brnij, im krocej, tym szybciej smrodek sie rozwieje.

Ja nic nie proponowałem. To była przenośnia. Ale trzeba być choć trochę inteligentnym żeby to zrozumieć. 

😄

Przenosnia, powiadasz. Bede mial to na wzgledzie na okolicznosc twoich rozmaitych stwierdzen.

3 godziny temu, marcinmarcin napisał:

ale mondre pomiarowce, jakie cfane, przecież wiadomo że w pewnych stresujących warunkach nie każdemu stanie i uj..

Zwłaszcza jak ZG nie są na odpowiednio wysokim poziomie w stosunku do mistrzostwa słuchu osoby słuchającej 😉.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

W dniu 24.10.2023 o 09:08, Piopio napisał:

Każdy dostaje takie zaproszenie,na jakie zasłużył.
Nie obarczaj mnie winą za konsekwencje Twoich twierdzeń.
Jestem tylko obserwatorem-i to wygląda średnio z boku.

nie bo nie ,to kłopotliwa opcja.
Zawsze można podyskutować,potargować się o opcje-jest tu multum możliwości.
Żeby je wykorzystać-trzeba tego chcieć.

ja,gdybym miał słuch na tym poziomie-co Ty-zastanowiłbym się nad podjęciem wyzwania.
jest ryzyko-jest zabawa🙂

Nie warto się zakładać o nic-co to za przyjemność?

9 godzin temu, Pseudodrummer napisał:

Nie warto się zakładać o nic-co to za przyjemność?

Dla mnie to przyjemność. Chodzi o sprawdzenie siebie. Bez spiny. 

7 minut temu, Piopio napisał:

Dla mnie to przyjemność. Chodzi o sprawdzenie siebie. Bez spiny. 

Czyzbys sprawdzil juz siebie przed wygloszeniem swego smialego zaproszenia, pardon, przenosni?

• Pokaż nowe odpowiedzi