Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Arcyciekawa historia z tym złamaniem.

Albo mieli źle ustawiony czas na sprzęcie (nie zdziwiłbym się), albo Saleta przystąpił do walki ze złamanym obojczykiem (ciężko uwierzyć, ale kto wie?), albo to fejk totalny.

W każdym razie ciekawa sprawa, ciekawsza od samej walki.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

No i co z tego wynika??? Raczej nic.

Odpowiedziałem na

Podobno w czasie walki to złamanie.

Bo tak k... w czasie "walki" to się stało - a że ponad dwa tygodnie wcześniej? Ch*j tam, ciemny lud to kupi. Litości.

Sprzedał??? A jaki debil chciałby za to zapłacić???

ten sam co zaplacil golocie [biografia masy], jest cos takiego jak zaklady bukmacherskie, wygugluj sobie pelikanie...:)

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Bo tak k... w czasie "walki" to się stało - a że ponad dwa tygodnie wcześniej? Ch*j tam, ciemny lud to kupi. Litości.

Miałem na myśli, że jakkolwiek to było to uważam za ściemę. Nieważne w trakcie czy przed, czy w ogóle , zdjęcie można załatwić każde.

Znam to ze sportu motorowego w którym trochę uczestniczę. Zadownicy potrafią miec nawet gips założony a nic im nie jest.

Tam gdzie duże pieniądze w sporcie, tam nie ma sportu.

• 3 tygodnie później...

Nie zapomnijcie !! ,TVP 1 mniej wiecej trzecia rano nasz mistrz Fonfara , Potęga !

W ramach rozgrzewki ogbejrzałem jego walkę z Chavezem Juniorem. Niezły łomot mu Fonfara spuścił, ale jednak słabo pracował nogami, i wdawał się w przepychanki zamiast schodzić z linii i uderzać z odskoku. Jak w końcu to zrobił, to już po chwili Chavez wylądował na deskach.

Jestem Europejczykiem.

Fonfara to wielki pięściarz !! chylę czoła bo miał być tylko jednym z wielu budowlańców .

Życzę mu sukcesów / trzymam kciuki i czekam na zwycięstwo .

Dołączam się do życzeń i trzymam kciuki. Nareszcie jakiś bokser a nie nadmuchana przez sponsorów marionetka.

Jestem Europejczykiem.

Jeżeli będzie więcej patrzył zza gardy i reagował na sytuację, schodził z linii ciosu i uderzał z kontry i odskoku to wygra. Ma kapitalne proste i świetnie wali kombinacjami, tu nie można sie przyczepić.

Zaczyna się!

Jestem Europejczykiem.

• Moderatorzy

Przypomnę walkę naszej Joanny Jędrzejczyk (niedługo znów walczy)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Strasznie się wszyscy podniecają ostatnią wygraną Fonfary i wróżą mu świetlaną przyszłość. Ale ten facet praktycznie nie ma obrony! Jeżeli trafi na kogoś z mocnym ciosem, to będzie bolesne rozczarowanie.

Jestem Europejczykiem.

• 1 miesiąc później...

Od wielu lat Kliczko byl mistrzem swiata w wadze ciezkiej bo nie znalazl sie wiekszy zawodnik ktory mialby lepsze dyspozycje fizyczne i dluzsze rece.

Tym wlasnie sposobem wczoraj przegral Kliczko walke. Znalazl sie ktos wiekszy, ktos kto ma dluzsze rece i ktos ktogo nie mozna trafic.

Czekamy na nastepnego mutanta 2,50 m wzrostu :)

Od wielu lat Kliczko byl mistrzem swiata w wadze ciezkiej bo nie znalazl sie wiekszy zawodnik ktory mialby lepsze dyspozycje fizyczne i dluzsze rece.

Tym wlasnie sposobem wczoraj przegral Kliczko walke. Znalazl sie ktos wiekszy, ktos kto ma dluzsze rece i ktos ktogo nie mozna trafic.

Czekamy na nastepnego mutanta 2,50 m wzrostu :)

Czekam na rewanż!!

• Moderatorzy

Walka Mameda Kalidowa z Michałem Matrelą,

ja lubię walki Mameda za skuteczność i brak zbędnego okładania,

Jeśli może kończy szybko pojedynek:

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• 3 tygodnie później...

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Fajtklab w Rosji. Mały w ciemno-szarym podkoszulku jest dobry, widać że coś trenował:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Yodzisław

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

• 4 tygodnie później...

Długo Szpilka wytrzymał, co prawda przegrywał na punkty, ale tragicznie nie było.

Cóż można napisać, różnicę w klasie było widać, walka pod pełną kontrolą Wildera, wielka ambicja Szpilki, ale to zdecydowanie za mało

Ukryta Zawartość

Dalej czekamy na jakiś nowy talent, od czasu Gołoty posucha!

"Nosze" na szczęście cały i zdrów, to dobrze, bo ten nokaut wyglądał strasznie, uderzenie atomowe, nasz praktycznie "nieżywy", podczas transmisji odnosiło się wrażenie, że oczy nie reagują na światło z latarki.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dostal lekcje na przyszlosc, wiecej pokory.

Gdzie te czasy z emocjami Andrew. Ciage czekamy..

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Może gdyby okazał trochę pokory i szacunku to byłby inaczej postrzegany po walce. A teraz pozostaje tylko śmiech .....

Za to ten murzynek to ma tyle szacunku....damski bokser i ubijacz troli internetowych. Żeby nie było nie lubię Szpilki ale trzymałem kciuki za niego i do 7-8 rundy dawał sobie całkiem nie źle rade.

Walka była wyśmienita tyle, że Szpilka powinien był troszkę bardziej respektować Wildera i nie ufać zbytnio

swojemu refleksowi. Być może nie wygrałby ale może nie przegrałby przez nokaut...

Szpilka walczył lepiej niż myślałem robi postępy widać że chce . Być może trochę za wcześnie było jeszcze na tą walkę ale pokazał się z dobrej strony . Chociaż sam za nim jakoś nie przepadam to jednak szacunek się należy bo to jednak nasz rodak i dla naszego kraju walczy .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.