Skocz do zawartości
IGNORED

Wariacje sprzętu bazującego na Accu

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Patrząc na ceny tranzystorów 2sc5200 i 2sa1943 w TME to cena ich jest korzystniejsza niż w Farneliu. Czy jest możliwe że w tme nie są orginały?

4 minuty temu, woldo4 napisał:

Czy jest możliwe że w tme nie są orginały?

naprawdę uważasz, że dowiesz się takiej rzeczy na publicznym forum?

Godzinę temu, woldo4 napisał:

To gdzie jak nie na forum?

To czy mógłbym jeszcze dopisać się do listy na te tranzystory z Farnella?

Kasa jeszcze nie popłynęła, więc chyba tak. Najlepiej zapytaj bezpośrednio Grzegorza.

• 1 miesiąc później...

Czy jest szansa na realizację tego wspólnego zamówienia na tranzystory? 

Coś to wszystko za bardzo się rozlazi, mam wrażenie.

W dniu 23.08.2024 o 15:18, Tomek 1685 napisał:

Czy jest szansa na realizację tego wspólnego zamówienia na tranzystory? 

Coś to wszystko za bardzo się rozlazi, mam wrażenie.

Też takie mam wrażenie. 😒🙁

Edytowane przez thomas_XLR
W dniu 30.08.2024 o 05:25, kw napisał:

Ostatni raz protagoras odpisał mi 9 lipca. Później cisza. Może ma ktoś z Nim kontakt?

Też pisałem początkiem lipca aby dogadać szczegóły i  .................... brak odzewu 🙁😒

Może chłop zmarł ?! 😑 albo co

Miałem kiedyś taki przypadek klient mi się "przekręcił" i zostałem z przysłowiową żabą do nie przełknięcia... 

Hej Wszystkim,

Bardzo przepraszam za brak odzewu, ale trochę życie, trochę przeciągnięcie tematu. Nie ma co tłumaczyć się i mitrężyć. 

Wracając do tematu.

Rozesłałem już każdemu wiadomość z opisem co i jak.  AKtualnym przedmiotem zamówień jest krzem (tranzystory z kashinoki, tranzystory mocy z mousera).

Tak dodatkowo, czy udaje się wam za każdym razem wejść na AS? U mnie dopiero znalazłem sposób, że z trybu prywatnego przeglądarki da rady.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
W dniu 19.07.2024 o 10:25, woldo4 napisał:

Cześć

Patrząc na ceny tranzystorów 2sc5200 i 2sa1943 w TME to cena ich jest korzystniejsza niż w Farneliu. Czy jest możliwe że w tme nie są orginały?

Przecież tme nie jest oficjalnym dystrybutorem Toshiba

Najważniejszy jest dla nich zysk

Hej,

Połowa wpłat wpłynęła 🙂

Myślę, że początkiem października uruchomię zamówienie. Jeżeli ktoś miałby mały poślizg i potrzebowałby poczekać do dziesiątego, dajcie znać w PW.

• 4 tygodnie później...

No i co tam słychać w kwestii Naszego zamówienia. Jakiś czynności podjąleś Grzegorz? Kiedy mniej więcej można się spodziewać tranzystorów?

Update:
Wpłaty nie otrzymałem od:
Jamess8
kram
micha7n
grip
woldo4
marep

Rozumiem, że powyższe osoby zrezygnowały. Zamówienie rozciąga się już stanowczo za długo przez co w pełni rozumiem.

-------------

Wysłałem podliczoną ilość do kashinoki. Jak tylko otrzymam maila zwrotnego, zatwierdzam zamówienie i czekam na przesyłkę.

Edytowane przez protagoras

Dostał ktos odpowiedź? Ja jeszcze nie. Nie chodzi mi o zwłokę, tylko brakuje konkretnych deadlineów, dlatego sie to tak ślimaczy. Jak bym wpłacił od razu to na ile bym zamrozil gotówkę? Sam termin realizacji zamówienia nie ma dla mnie znaczenia.

Edytowane przez jamess8
  • 3 tygodnie później...

Witam

Czy ktoś ma jakieś informację na temat zamówienia tranzystorów, troczę czasy już minęło i żadnej informacji od kolegi protagoras.

Edytowane przez morpheus

Tak to jest jak się zamawia u japończyka.

Trzeba czekać ok 2,5 miesiąca na przesyłkę  + poczta polska (opłata cła)  . 

U mnie tak było. 

• Pokaż nowe odpowiedzi