Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski
      1
    • Karol Nawrocki
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Sużby USA zrobią wszystko żeby wygrał boxer.

Powiedzą Panu Trzaskowskiemu by zawiódł, jak, to jego sprawa, - masz przegrać - rozumiesz?

I po zabawie.

24 minuty temu, stench napisał:

Ciekawe czy Mentzen wskaże na kogo przekazuje swój głos.

Trzyma w tajemnicy. Podobno po I turze miał coś puścić w eter. Zobaczymy. 

?👈

1 minutę temu, soundchaser napisał:

@Pseudodrummer - To zestawienie jest bez sensu. Elektorat Brauna ma głosować na Nawrockiego?? Mentzena też?
Chyba jak ich przekupią.

Oczywiście że bez sensu.
Podałem z neta.
Prawdziwy polak nie zagłosuje ani na eurokołchoz,ani na zydokomunę.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

17 minut temu, soundchaser napisał:

Trzaskowski w drugiej turze jest zdecydowanym faworytem.
Jeśli wygra Nawrocki to będzie znaczyło, że PiS przekupił wyborców...a kasa na to z pewnością się znajdzie.

Następny wczoraj z marsa na ziemię zleciał. 

?👈

• Moderatorzy
1 minutę temu, soundchaser napisał:

@Pseudodrummer - To zestawienie jest bez sensu. Elektorat Brauna ma głosować na Nawrockiego?? Mentzena też?
Chyba jak ich przekupią.

Kampania w sporej części pójdzie pod hasłem : "nie głosując przyczynisz się do zwycięstwa ..... " i tu będzie nazwisko antagonisty.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

10 minut temu, soundchaser napisał:

Głosowałem za mniejszym złem. Reszta nie miała szans.
Poza tym to, o czym piszesz wcale nie musi mieć miejsca.

Chłopie........
Ogarnij się.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

16 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Głosowałeś za szczepionkami i globalizmem.
Strefami,Zielonymi,i likwidacją Polski?

O

5 minut temu, soundchaser napisał:

Chyba jak ich przekupią.

Połowa zostanie w domu. A druga połowa zaciśnie posladki i zagłosuje na mniejsze zło, aby tylko nie na bążura. 

?👈

11 minut temu, gałąż napisał:

Alfons

Przegraliście.

Ludzie z prawicy teraz się za Was wezmą.

PSL mógł mieć Premiera Tygryska, - skończył na dnie jako 3-droga - autostrada do piekła..

PSL rozumiem że wykonywał rozkazy.

Teraz USA sużby powiedzą PSL - koniec tego rządu i nastąpi ciemność dla wielu Tusko-bondarowców.

Edytowane przez 747
13 minut temu, rafal735r napisał:

I ten Alfons cie wydyma 😄

Ciebie ! czyli Braunowców i Mentzenowców, choć tacy sami wystawiają pewne cześci do d...nią !

4 minuty temu, 747 napisał:

Przegraliście.

PSL mógł mieć Premiera Tygryska, - skończył na dnie jako 3-droga - autostrada do piekła..

Teraz USA sużny powiedzą PSL - koniec tego rządu i nastąpi ciemność dla wielu Tusko-bondarowców.

🤣🤣🤣 Ty już twierdząc kto przegrał, liczyłeś że Braun wygra 🤣

Edytowane przez gałąż
Korekta
33 minuty temu, soundchaser napisał:

Trzaskowski w drugiej turze jest zdecydowanym faworytem.
Jeśli wygra Nawrocki to będzie znaczyło, że PiS przekupił wyborców...a kasa na to z pewnością się znajdzie.

Skąd ten pesymizm, Trzaskowski nie ma kasy?

5 minut temu, 747 napisał:

Przegraliście.

Teraz USA sużny powiedzą PSL - koniec tego rządu i nastąpi ciemność dla wielu Tusko-bondarowców.

Wytłumaczyć mi kolego skąd u Ciebie takie pomysły z Ruspubliki  ? 🤣 

Ale ok wobraźmy sobie że Alfons zostanie prezydentem, to będzie mógł tyle co Duda a Duda może nic ! 

44 minuty temu, stench napisał:

Ciekawe czy Mentzen wskaże na kogo przekazuje swój głos.

Prawdopodobnie czekają na II turę i sondaże.
PSL ma 120% zdolność koalicyjna-ale żeby mieć tą zdolność,trzeba wiedzieć z kim w koalicję-a z kim nie.

To gwarancja 120 letniego sukcesu
A przynajmniej 80 letniego.

To tak jak w kawale o dwóch żydach na meczu piłkarskim:
-Icek mówi-patrz-nasi wygrywają!!!
-a wicek-a którzy to nasi???

Icek-no jak to?
Ci,którzy wygrywają!!

3 minuty temu, YunnanTEA napisał:

Skąd ten pesymizm, Trzaskowski nie ma kasy?

Jakby mieli się na kasę kokones pokazywać to chyba Mentzen rozłożyl by wszystkich i to razem wziętych. 

Chyba że Bążur ma dużo na lewiznie. 

?👈

3 minuty temu, rafal735r napisał:

Palacz płacz 😄

Ja nie jestem ścierką która brzydzi się pisu i głosuje na Alfonsa. To mnie nie dotyczy w orzeciwieństwie do ścierek !

1 minutę temu, gałąż napisał:

Ale ok wobraźmy sobie że Alfons zostanie prezydentem, to będzie mógł tyle co Duda a Duda może nic ! 

Dobrze ze juz macie mysli o przegranej 😄 natomiast nawiązując do drugiej części. Najważniejsze że nie podpisze gównianych, szkodliwych ustaw, które uśmiechnięci będą chcieli przepychać na potęgę. 

?👈

1 minutę temu, rafal735r napisał:

Jakby mieli się na kasę kokones pokazywać to chyba Mentzen rozłożyl by wszystkich i to razem wziętych. 

Chyba że Bążur ma dużo na lewiznie. 

Stanowski ma wiecej ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć 🤣

2 minuty temu, gałąż napisał:

... Ale na szczęście Donald też!

2 minuty temu, rafal735r napisał:

Dobrze ze juz macie mysli o przegranej 😄 natomiast nawiązując do drugiej części. Najważniejsze że nie podpisze gównianych, szkodliwych ustaw, które uśmiechnięci będą chcieli przepychać na potęgę. 

Ja nie mam ! Trzaskowski prowadzi 😁 ale prawica ma jakieś uszkodzenia tak jak w 2023r wygraliście tak teraz wygracie 🤣

Właśnie w tv jest sondaż dla drugiej tury Einsteinie 

Trzaskowski 46%

Alfons 44% 

Edytowane przez gałąż
Korekta
Teraz, gałąż napisał:

Stanowski ma wiecej ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć 🤣

Pod względem zamorznosci to Stanowski to niestety pionek jak reszta. I co najważniejsze Mentzen nie wzbogacil się na polityce jak twoi panowie,którym holdujesz. 

?👈

1 minutę temu, gałąż napisał:

Ja nie mam ! Trzaskowski prowadzi 😁 ale prawica ma jakieś uszkodzenia tak jak w 2023r wygraliście tak teraz wygracie 🤣

Właśnie w tv jest sondaż dla drugiej tury Einsteinie 

Trzaskowski 46%

Alfons 44% 

Na gangusa gangusy mają haki a jak je sprzedali Ruskim to Rosja bedzie miała prezydenta w Polsce kolego ! Może warto patrzeć trochę szerzej  !

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.