Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto powinien zostać nowym Prezydentem Polski ?

• Rafał Trzaskowski
      2
    • Karol Nawrocki
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Sużby USA zrobią wszystko żeby wygrał boxer.

Powiedzą Panu Trzaskowskiemu by zawiódł, jak, to jego sprawa, - masz przegrać - rozumiesz?

I po zabawie.

24 minuty temu, stench napisał:

Ciekawe czy Mentzen wskaże na kogo przekazuje swój głos.

Trzyma w tajemnicy. Podobno po I turze miał coś puścić w eter. Zobaczymy. 

?👈

1 minutę temu, soundchaser napisał:

@Pseudodrummer - To zestawienie jest bez sensu. Elektorat Brauna ma głosować na Nawrockiego?? Mentzena też?
Chyba jak ich przekupią.

Oczywiście że bez sensu.
Podałem z neta.
Prawdziwy polak nie zagłosuje ani na eurokołchoz,ani na zydokomunę.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

17 minut temu, soundchaser napisał:

Trzaskowski w drugiej turze jest zdecydowanym faworytem.
Jeśli wygra Nawrocki to będzie znaczyło, że PiS przekupił wyborców...a kasa na to z pewnością się znajdzie.

Następny wczoraj z marsa na ziemię zleciał. 

?👈

• Moderatorzy
1 minutę temu, soundchaser napisał:

@Pseudodrummer - To zestawienie jest bez sensu. Elektorat Brauna ma głosować na Nawrockiego?? Mentzena też?
Chyba jak ich przekupią.

Kampania w sporej części pójdzie pod hasłem : "nie głosując przyczynisz się do zwycięstwa ..... " i tu będzie nazwisko antagonisty.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

10 minut temu, soundchaser napisał:

Głosowałem za mniejszym złem. Reszta nie miała szans.
Poza tym to, o czym piszesz wcale nie musi mieć miejsca.

Chłopie........
Ogarnij się.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

16 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Głosowałeś za szczepionkami i globalizmem.
Strefami,Zielonymi,i likwidacją Polski?

O

5 minut temu, soundchaser napisał:

Chyba jak ich przekupią.

Połowa zostanie w domu. A druga połowa zaciśnie posladki i zagłosuje na mniejsze zło, aby tylko nie na bążura. 

?👈

11 minut temu, gałąż napisał:

Alfons

Przegraliście.

Ludzie z prawicy teraz się za Was wezmą.

PSL mógł mieć Premiera Tygryska, - skończył na dnie jako 3-droga - autostrada do piekła..

PSL rozumiem że wykonywał rozkazy.

Teraz USA sużby powiedzą PSL - koniec tego rządu i nastąpi ciemność dla wielu Tusko-bondarowców.

Edytowane przez 747
13 minut temu, rafal735r napisał:

I ten Alfons cie wydyma 😄

Ciebie ! czyli Braunowców i Mentzenowców, choć tacy sami wystawiają pewne cześci do d...nią !

4 minuty temu, 747 napisał:

Przegraliście.

PSL mógł mieć Premiera Tygryska, - skończył na dnie jako 3-droga - autostrada do piekła..

Teraz USA sużny powiedzą PSL - koniec tego rządu i nastąpi ciemność dla wielu Tusko-bondarowców.

🤣🤣🤣 Ty już twierdząc kto przegrał, liczyłeś że Braun wygra 🤣

Edytowane przez gałąż
Korekta
33 minuty temu, soundchaser napisał:

Trzaskowski w drugiej turze jest zdecydowanym faworytem.
Jeśli wygra Nawrocki to będzie znaczyło, że PiS przekupił wyborców...a kasa na to z pewnością się znajdzie.

Skąd ten pesymizm, Trzaskowski nie ma kasy?

5 minut temu, 747 napisał:

Przegraliście.

Teraz USA sużny powiedzą PSL - koniec tego rządu i nastąpi ciemność dla wielu Tusko-bondarowców.

Wytłumaczyć mi kolego skąd u Ciebie takie pomysły z Ruspubliki  ? 🤣 

Ale ok wobraźmy sobie że Alfons zostanie prezydentem, to będzie mógł tyle co Duda a Duda może nic ! 

44 minuty temu, stench napisał:

Ciekawe czy Mentzen wskaże na kogo przekazuje swój głos.

Prawdopodobnie czekają na II turę i sondaże.
PSL ma 120% zdolność koalicyjna-ale żeby mieć tą zdolność,trzeba wiedzieć z kim w koalicję-a z kim nie.

To gwarancja 120 letniego sukcesu
A przynajmniej 80 letniego.

To tak jak w kawale o dwóch żydach na meczu piłkarskim:
-Icek mówi-patrz-nasi wygrywają!!!
-a wicek-a którzy to nasi???

Icek-no jak to?
Ci,którzy wygrywają!!

3 minuty temu, YunnanTEA napisał:

Skąd ten pesymizm, Trzaskowski nie ma kasy?

Jakby mieli się na kasę kokones pokazywać to chyba Mentzen rozłożyl by wszystkich i to razem wziętych. 

Chyba że Bążur ma dużo na lewiznie. 

?👈

3 minuty temu, rafal735r napisał:

Palacz płacz 😄

Ja nie jestem ścierką która brzydzi się pisu i głosuje na Alfonsa. To mnie nie dotyczy w orzeciwieństwie do ścierek !

1 minutę temu, gałąż napisał:

Ale ok wobraźmy sobie że Alfons zostanie prezydentem, to będzie mógł tyle co Duda a Duda może nic ! 

Dobrze ze juz macie mysli o przegranej 😄 natomiast nawiązując do drugiej części. Najważniejsze że nie podpisze gównianych, szkodliwych ustaw, które uśmiechnięci będą chcieli przepychać na potęgę. 

?👈

1 minutę temu, rafal735r napisał:

Jakby mieli się na kasę kokones pokazywać to chyba Mentzen rozłożyl by wszystkich i to razem wziętych. 

Chyba że Bążur ma dużo na lewiznie. 

Stanowski ma wiecej ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć 🤣

2 minuty temu, gałąż napisał:

... Ale na szczęście Donald też!

2 minuty temu, rafal735r napisał:

Dobrze ze juz macie mysli o przegranej 😄 natomiast nawiązując do drugiej części. Najważniejsze że nie podpisze gównianych, szkodliwych ustaw, które uśmiechnięci będą chcieli przepychać na potęgę. 

Ja nie mam ! Trzaskowski prowadzi 😁 ale prawica ma jakieś uszkodzenia tak jak w 2023r wygraliście tak teraz wygracie 🤣

Właśnie w tv jest sondaż dla drugiej tury Einsteinie 

Trzaskowski 46%

Alfons 44% 

Edytowane przez gałąż
Korekta
Teraz, gałąż napisał:

Stanowski ma wiecej ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć 🤣

Pod względem zamorznosci to Stanowski to niestety pionek jak reszta. I co najważniejsze Mentzen nie wzbogacil się na polityce jak twoi panowie,którym holdujesz. 

?👈

Ja nie mam ! Trzaskowski prowadzi 😁 ale prawica ma jakieś uszkodzenia tak jak w 2023r wygraliście tak teraz wygracie 🤣

Właśnie w tv jest sondaż dla drugiej tury Einsteinie 

Trzaskowski 46%

Alfons 44% 

Na gangusa gangusy mają haki a jak je sprzedali Ruskim to Rosja bedzie miała prezydenta w Polsce kolego ! Może warto patrzeć trochę szerzej  !

Pod względem zamorznosci to Stanowski to niestety pionek jak reszta. I co najważniejsze Mentzen nie wzbogacil się na polityce jak twoi panowie,którym holdujesz. 

Ja nie tylko nie mam żadnych Panów, ale nawet nie mam żadnych bogów nad sobą, wiem że ciężko Tobie to zrozumieć !

3 minuty temu, gałąż napisał:

Na gangusa gangusy mają haki a jak je sprzedali Ruskim to Rosja bedzie miała prezydenta w Polsce kolego ! Może warto patrzeć trochę szerzej  !

Bez przesady, bo zeza można dostać.

Edytowane przez YunnanTEA

Cytujesz już sam siebie chyba. Idź spać 😄 chyba te polskie wina zaszkodziły. 

?👈

7 minut temu, rafal735r napisał:

Ty to masz wiedzę 👍

Marek Jakubiak to najbogatszy kandydat na prezydenta. Jego majątek szacowany jest na ponad 69 mln zł 

2 minuty temu, YunnanTEA napisał:

Bez przesady, bo zeza można dostać.

Wielu to zrozumie, ale nie Ty

28 minut temu, rafal735r napisał:

Połowa zostanie w domu. A druga połowa zaciśnie posladki i zagłosuje na mniejsze zło, aby tylko nie na bążura. 

I sa trzy opcje:

1 . Nawrocki,jak wygra,bedzie wszystko blokował.
Opcja nierealna.
Bo to oznacza wczesniejsze wybory parlamentarne,a w kontekscie brauna Magdalenka nie może sobie na to pozwolić.

2.Opcja realna
Nawrocki wygrywa,ale nie wszystko blokuje.
Układ likwidacji polski działa wolniej

3.Trzaskowski wygrywa:
Układ likwidacji polski działa szybko.

Realne jest,że popis sie dogada,byle nie Braun,byle nie Polska
A czy stronnictwo pruskie,czy amerykansko -żymskie wygra-jeden debat dla Polski.

Cytujesz już sam siebie chyba. Idź spać 😄 chyba te polskie wina zaszkodziły. 

Tam chyba działa sprzęzenie zwrotne dodatnie juz od jakiegos czasu.

Ty to masz wiedzę 👍

Marek Jakubiak to najbogatszy kandydat na prezydenta. Jego majątek szacowany jest na ponad 69 mln zł 

Widzisz jak dobrze zagladasz do kieszeni ludziom. Urodzony lewak. 

Teraz napisz ile mu trzeba zabrać. 

?👈

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.