Skocz do zawartości
IGNORED

Mam tak samo jak Ty...

Prezes WS

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowny Prezesie WueSie!

Od dnia, kiedy dowiedziałem się o Twym odejściu

każda bossa nova, której słucham

stała się smutniejsza...

A tej brazylijskiej muzyki jest tak pełno wszędzie

muzyka łagodzi obyczaje

Dziękuję, że pamiętacie o PREZESIE. Wspominajcie GO z uśmiechem, bo lubił życie i świat. Ja nie moge przestać płakać. Tak często pytal "po co jest mi potrzebny?", odpowiedź była zawsze ta sama "do życia i do szczęścia!".

• 11 miesięcy później...

Przed chwilą przeczytałem ten wątek, zacząłem od początku, po klikunastu wpisach zorientowałem się co się stało i kogo, czego dotyczy i mam nieodparte wrażenie, że Prezes WS - zakładając go- czuł, że jego kres się zbliża; spóżnione, ale szczere współczucie dla SKYLARK i wszystkich jego bliskich;

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Prezesie WS byłeś... I jesteś. Bo żyje pamięć o Tobie.

Życie jest podłe i okrutne. Jak śpiewał Kansas - wszyscy jesteśmy tylko pyłem na wietrze. Bo cóź znaczy człowiek wobec wszechświata, wobec Boga? Nic... Od 35 lat żyję nadzieją, że coś jest po tej drugiej stronie. Że czeka mnie inny, lepszy świat. Mam też nadzieję, że jest tam miłość bo bez niej żyć nie potrafię.

Prezesie WS cześć Twojej pamięci.

• 9 miesięcy później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.