Skocz do zawartości
IGNORED

Urlop czas zacząć...

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Ciezki to byl rok dla mnie... Sporo klopotow takze finansowych i czas to odreagowac... 13.08 w sobote o 9.00 z Dworca Gl w Krakowie jade bezposrednim pociagiem do Juraty na Hel. Wracam 29.08.

Oczywiscie biore ze soba discmana i sluchawki plus jakies relaksujace plytki. Juz nawet wybralem:

The Moody Blues - Days of Future Passed jak co roku

Vangelis - Direct, Voices, 1492 - Conquest of Paradise

Mike Oldfield - The Songs of Distant Earth

Barclay James Harvest - Time Honoured Ghosts, Welcome To The Show i Eyes of The Universe

plus skladanka DIY "Wakacje" ze stara muzyka taneczna

i paradoksalnie Gigi D'Agostino tez skladak DIY - nawet nie wiem jak to sie stalo ze mi sie podoba i jeszcze Schiller - Leben

Zatem do uslyszenia (a moze zaklikania sam nie wiem:):):)) po urlopie - pewnie 30.08.

https://www.audiostereo.pl/topic/20285-urlop-czas-zacz%C4%85%C4%87/
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Jak ja Ci tych Indii zazdroszcze:(:(:( Jade nad polskie morze z wyboru - po prostu wole je od np Horwacji czy nawet Grecji. Ale Costa Blanca Costa Brava czy Costa del Sol to mi sie marzy:):):):)

Sklep jest na początku drózki prowadzącej do wieży z zegarem, przynajmniej był tam w 2001 roku :) Jest jeszcze jeden na przedmieściach - jak przejeżdżałem samochodem to go widziałem, potem jednak nie potrafiłem tam trafić - bardzo podobne są te równoległe ulice w Grazu ;-)

Zgadnijcie gdzie ja byłem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zgadnijcie gdzie ja byłem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

fakt. na marginesie - gdybym mial taka sekretarke jak ty zone, to juz dawno mialbym inna... sekretarke:-) ale domyslam sie, ze zonom, ktorych nigdy - no powiedzmy, prawie - nie posiadalem: wiecej sie wybacza. dawno byles na rodos? nie przypadla mi do gustu ta wyspa. w dodekanezie jest mnostwo miejsc bardziej urokliwych. oczywiscie, nie tak rozreklamowanych jak rodos i duzo trudniej dostepnych, ale - coz to za miejsca na miesiac miodowy! z sekretarka, oczywista, bo sekretarka potrafi zniesc niewygody latwiej niz - jak przypuszczam - zona:-)

ps pozdrowienia dla zony!

• Redaktorzy

majo - byłem 6 lat temu. Sama wyspa mi podpasowała. Szczególnie stolica i twierdza krzyżowców z bajeczną starówką. Uwielbialiśmy włóczyć się bocznymi, zapomnianymi przez turystów uliczkami. Może nie jestem (śmy) pbiektywny(i) bo Grecję po prostu lubię,ale ten rozleniwiający klimat i brak pośpiechu bardzo nam pasuje. Co prawda jeśli miałbym wybierać to na wieczne zesłanie wybrałbym Katalonię ze zjawiskową Barceloną, do której mógłbym wracać co weekend

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.