Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Albo angielski - ten montypythonowski, w którym nikt nie wie, o co chodzi i o to w nim chodzi.

To Paragraf 22.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16014578,Patriarcha_Serbii__Powodzie_na_Balkanach_to_kara_Boza.html#BoxSlotI3img

Dobrze żeśmy tak Donatana wysłali, bo by nas też zalało!

A tymczasem w mp3store...

"Jak zapewne obiło wam się o uszy organizujemy odsłuchy Astell&Kern AKR03 znanych też jako JHA Audio Roxane zestrojone pod kątem współpracy z playerami Astell&Kern. 

new-astellkern-akr03-roxa.jpg

Słuchawki są w wersji demonstracyjnej, kupiliśmy je wyłącznie po to aby chętni mogli je odsłuchać ale niestety wiąże się to z koniecznością pobierania od osób odsłuchujących opłaty w wysokości 30zł"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ty -- wódkę za wódką w bufecie...

Oczami po sali drewnianej -- i serce ci wali (Czy pamiętasz?)

- 2 polish beers

-OK Beer

-OK BEER??

-It's just OK???

Zajebista nazwa, gratulacje dla firmy Okocim. Nazwa naprawdę kusząca :)) Takie spoko piwo, ale fajerwerków nie trzeba się spodziewać...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Piotr_1

Coś dla DJ którzy mają marzenie organizować imprezkę w plenerze, lub dla audiofilów którzy lubią przebywać często w naturalnym środowisku ;-)

6i7dL8.jpg

PS: PIONEER GÓRA !!!;)

Pozdrawiam

Tomasz

Polska to jednak normalny kraj- jak na ulicy zobaczycie dwóch facetów, którzy wspólnie pchają dziecięcy wózek, możecie być pewni, że to tylko....złomiarze!

Ukryta Zawartość

Miałem to wrzucić. MASAKRA :D Ale ta laska ma konkretnie nasrane w głowie. :D Alkohol nie dla wszystkich ;)

Ukryta Zawartość

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

Tak jakoś mi się skojarzyło, à propos niektórych kolegów:

Do bram nieba puka Irlandczyk z IRA. Św. Piotr pyta:

- No i co, nie lubiło się królowej?

- No nie lubiło.

- Podkładało się bombki?

- Podkładało

- Ginęli ludzie, co?

- Ano ... ginęli

- I co ty myślisz, że my Cię teraz do nieba przyjmiemy?

- Nie, chciałem tylko powiedzieć, że macie 3 minuty na ewakuacje.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) post-23451-0-21156300-1401097810_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Nikonman
A tymczasem w mp3store...

"Jak zapewne obiło wam się o uszy organizujemy odsłuchy Astell&Kern AKR03 znanych też jako JHA Audio Roxane zestrojone pod kątem współpracy z playerami Astell&Kern. 

new-astellkern-akr03-roxa.jpg

Słuchawki są w wersji demonstracyjnej, kupiliśmy je wyłącznie po to aby chętni mogli je odsłuchać ale niestety wiąże się to z koniecznością pobierania od osób odsłuchujących opłaty w wysokości 30zł"

Nie wiem z czego sie smiac. Jakbys jeszcze dodal ile te sluchawki kosztuja, wtedy mozna byloby zaczac rechotac.

Wyslane ze slawojki

It doesn't matter what we're losing,

It only matters what we're going to find.

Jak to z czego, będą pobierać 30 zł za odsłuchy. Do tego jeszcze uzasadniają, to tym, że nie dostali sampla z A&K i kupili jedną sztukę dla dobra klientów a ona musi im się zwrócić. No jaja jak berety. Janusze biznesu. :lol:

Za napis Astell & Kern dopłaca się w stosunku do oryginału, czyli JH Audio, około 3 tys. Czyli finalnie 7 tysięcy złotych! Kolejna granica absurdu, oficjalnie została przekroczona.

Edytowane przez netboy
Gość Gosc

(Konto usunięte)

Polak spotyka się ze Szkotem w Paryżu. Rozmawiają i nagle Szkot mówi:

- A Ty wiesz, że ja tu już od 4 dni jadam najlepsze potrawy w najdroższych restauracjach i nic nie płacę?

- Jak to?! - wykrzyknął Polak.

- Mam na to super sposób. - mówi Szkot

- Wchodzę do ekskluzywnej restauracji. Zamawiam przystawki, najdroższą z możliwych zup, potem drugie danie... Oczywiście najlepsze wino, a na koniec deser i kawę. Zjadam to wszystko, a potem powoli pije kawę. Pije ja tak wolno, aż wszyscy kelnerzy już pójdą do domu oprócz głównego kelnera. Gdy ten podchodzi i prosi o zapłatę rachunku, to ja mu mówię, że już zapłaciłem innemu kelnerowi. Główny kelner wtedy przeprasza, a ja idę do domu. Polakowi bardzo spodobał się ten sposób i uprosił Szkota, żeby ten wybrał się z nim dziś wieczorem na kolacje. No więc panowie spotkali się wieczorkiem w umówionej restauracji i kolejno zamawiali najlepsze potrawy. Kiedy rachunek urósł do kwoty 2 000 franków oboje zamówili kawę. Oczywiście, pili ją tak wolno, aż w lokalu został tylko główny kelner. I kiedy skończyli pic kawę, ten upomniał się o zapłatę rachunku.

- Ale my już zapłaciliśmy innemu kelnerowi... - zaczął tłumaczyć się Szkot.

- Właśnie, właśnie! - wtórował mu Polak - I do tej pory jeszcze nie dostaliśmy reszty!

Koniec ewolucji ?

'Zrobiliśmy błąd,zawracamy !"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Polak spotyka się ze Szkotem w Paryżu. Rozmawiają i nagle Szkot mówi:

- A Ty wiesz, że ja tu już od 4 dni jadam najlepsze potrawy w najdroższych restauracjach i nic nie płacę?

- Jak to?! - wykrzyknął Polak.

- Mam na to super sposób. - mówi Szkot

- Wchodzę do ekskluzywnej restauracji. Zamawiam przystawki, najdroższą z możliwych zup, potem drugie danie... Oczywiście najlepsze wino, a na koniec deser i kawę. Zjadam to wszystko, a potem powoli pije kawę. Pije ja tak wolno, aż wszyscy kelnerzy już pójdą do domu oprócz głównego kelnera. Gdy ten podchodzi i prosi o zapłatę rachunku, to ja mu mówię, że już zapłaciłem innemu kelnerowi. Główny kelner wtedy przeprasza, a ja idę do domu. Polakowi bardzo spodobał się ten sposób i uprosił Szkota, żeby ten wybrał się z nim dziś wieczorem na kolacje. No więc panowie spotkali się wieczorkiem w umówionej restauracji i kolejno zamawiali najlepsze potrawy. Kiedy rachunek urósł do kwoty 2 000 franków oboje zamówili kawę. Oczywiście, pili ją tak wolno, aż w lokalu został tylko główny kelner. I kiedy skończyli pic kawę, ten upomniał się o zapłatę rachunku.

- Ale my już zapłaciliśmy innemu kelnerowi... - zaczął tłumaczyć się Szkot.

- Właśnie, właśnie! - wtórował mu Polak - I do tej pory jeszcze nie dostaliśmy reszty!

Wielu ludzi by zweryfikowało swe poglądy po wizycie w Glasgow ;)

Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Ale to jest dział humor, a nie dział o poglądach na życie!

Kurcze to przyjedź, opowiedz i sam określisz czy to co wrzuciłeś, to był humor ;)

Mamy dość wysoką średnią, jedno zabójstwo tygodniowo. Glasgow smile nawet nikt nie liczy - fakt, tradycja zanika.

No offence.

A'propos Szkotów (dowcip dość leciwy):

Młody szkot pisze z Paryża do ojca: "Tato, czy mógłbyś mi przysłać 50 funtów na bilet powrotny, bo mi się pieniądze skończyły?"

Ojciec odpisuje: "Tak."

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.