Skocz do zawartości
IGNORED

Brak humoru na forum | Dobre dowcipy... | Żarty

Rekomendowane odpowiedzi

Rozmawia dwóch znajomych:

- Sluchaj, po twojej wczorajszej wizycie, jak wyszedłeś, stwierdziliśmy z żoną że w naszej skrytce brakuje pięciu tysięcy złotych...

- No co ty, chyba mnie nie podejrzewasz, w życiu bym nie wziął, weźcie jeszcze dobrze poszukajcie i może pieniądze się znajdą!

- Wiesz, pieniądze to się znalazły, ale niesmak pozostał...

>guzia, masz na mysli ten korektor wygrzebany w komposcie? Skad ci zginal, z ogrodu?

robił za obciążnik do beczki przy kiszeniu ogórków ;D

ale gdyby się go zapytac o nr seryjny to przestraszyłby sie pewnie

Tak czy inaczej raz zwinęli mi radio z samochodu i został mi się ino panel, w to miejsce nie zamontowałem już żadnej pożywki.

• Redaktorzy

"Mam dzis do zaoferowania TEKO NIE WIEM CO TO JEST ZA URZĄDZENIE ANI CZY JEST SPRAWNE."

To juz rekordzista. Tamten przynajmniej przypuszczal, ze sprzedaje korektor.

Dowod na istnienie efektu cieplarnianego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

Idzie nurek przez pustynię. Po tygodniu spotyka araba i pyta go:

- Panie, daleko do oceanu?

- Jakieś 400 km.

- Aleście sobie plażę odpier**lili!

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Marzysz o wielkiej wygranej?

Nie zwlekaj!

Wyślij sms o treści "ch*j wam w dupe" na nr 997.

Do wygrania darmowa jazda polonezem, 3 zdjęcia i 2 bransoletki.

Powodzenia!!!

Tragic fire

Breaking news ... Crawford, Texas -- A tragic fire this morning destroyed the

personal library of President George W. Bush. The fire began in the presidential

bathroom where both of the books were kept. Both of his books have been lost. A

presidential spokesman said the president was devastated, as he had almost finished

coloring the second one.

stare ale dobre:

-Kapitanie, holenderska barka na sterburcie! Zatopią nas!

Kapitan spokojnie:

-Nie bójcie się chłopaki, zdobędziemy, będzie łup... tylko podajcie mi moja czerwoną koszulę i do abordażu!

Walka wygrana, pięciu piratów padło, ale łup jest. Po chwili z bocianiego gniazda:

-Kapitanie, hiszpański galeon na bakburcie, zginiemy!!!

-Spokojnie chłopaki, dajcie mi moją czerwoną koszulę i do walki. Wygramy!

Po chwili walka zakończona, 10 piratów nie żyje, ale galeon zdobyty. Pierwszy oficer pyta:

-Kapitanie, o co chodzi z tą koszulą?

-Widzisz chłopcze, marynarze wierza, że przynosi szczęście, ale to psychologia - gdy zostanę ranny, krwi na czerwonym nie widać i wszyscy myślą, że nie da sie mnie zranić. Więc swoi walczą jeszcze zacieklej, a wrogowie tracą ducha.

W tej chwili rozlega sie okrzyk:

-Kapitanie, pięć fregat od dziobu!

Kapitan zas spokojnie:

-Podajcie mi moje brązowe spodnie....

Bajka o rozsądnej mrówce i leniwym pasikoniku.

Wersja klasyczna

Mrówka pracowała w pocie czoła całe upalne lato. Zbudowała solidny dom i zebrała zapasy na srogą zimę.

"Głupia mrówka" - myślał konik polny, który okres kanikuły spędził na tańcach i hulankach. Kiedy nadeszły chłody i deszcze, mrówka schowała się w domu i skosztowała zapasów. Konik polny umarł z głodu i zimna.

Wersja współczesna

Mrówka pracowała w pocie czoła całe upalne lato. Zbudowała solidny dom i zebrała zapasy na srogą zimę.

"Głupia mrówka" - myślał konik polny, który okres kanikuły spędził na tańcach i hulankach. Kiedy nadeszły chłody i deszcze, mrówka schowała się w domu i skosztowała zapasów.

Drżący z zimna i głodny jak wilk konik polny zwołuje konferencję prasową, na której zadaje publicznie pytanie dlaczego na świecie są mrówki z własnym domem i pełną spiżarnią podczas, gdy inni muszą cierpieć głód i nie mają dachu nad głową. TVN, Polsat i Telewizja Polska pokazują zdjęcia sinego z zimna konika polnego i siedzącej przy kominku zadowolonej mrówki.

Polska jest zszokowana tym kontrastem. Jak to możliwe, że w środku Europy na początku trzeciego tysiąclecia są jeszcze takie różnice. Dlaczego konik polny musi tak cierpieć?

Rzecznik prasowy OFKP (Ogólnopolskie Forum Koników Polnych) występuje w głównym wydaniu Wiadomości i oskarża mrówkę o uprzedzenie do koników. W programie Łzy nie kłamią Główny Konik Polski razem z Głównym Konikiem Polnym śpiewają "Nie łatwo być konikiem." Piosenka błyskawicznie zdobywa pierwsze miejsce na listach przebojów.

Lider na krajowym rynku jednorazowych chusteczek notuje rekordowy wzrost sprzedaży.

Koniki polne zapowiadają zlot gwiaździsty w Warszawie w pierwszym dniu kalendarzowej zimy. Frakcja młodych koników polnych przed domem mrówki organizuje demonstrację pod hasłem "Każdy chce żyć".

Stowarzyszenie Życie i Pracowitość publikuje na stronie internetowej memoriał o większej liczbie aktów przemocy w domach, w których mrówki mają klucze do spiżarni.

Prezydent z żoną w specjalnym oświadczeniu informują naród o ogromnym przywiązaniu do wszystkich nieszczęśliwych koników i zapewniają, że zrobią wszystko co w ich mocy, aby przywrócić im nadzieję w sprawiedliwość.

Redaktor Mrówkojad w cyklicznej audycji "Kto to zrozumie?" pyta czy nie warto sprawdzić w jaki sposób mrówka osiągnęła tak wysoki status w kraju, w którym jest tak dużo biedy. "Należy wprowadzić podatek,który wyrówna szanse wszystkich mrówek i koników" - postuluje dziennikarz.

Następnego dnia parlament w trybie przyśpieszonym uchwala ustawę, która nakazuje wszystkim mrówkom przekazać w formie podatku nadmiar zapasów do Centralnego Spichlerza.

Główny Meteorolog Kraju prof. Koniec Polski dementuje pogłoski o rzekomym odwołaniu zimy.

20 lat później...

Konik polny zjada resztki zapasów mrówki. W telewizorze, który kupił za pieniądze ze sprzedaży jedzenia widać nowego przywódcę, który rozpromieniony mówi do wiwatujących tłumów, że bezpowrotnie mijają czasy wyzysku i teraz będzie już sprawiedliwość.

Bajka... a jaka prawdziwa - wystarczy włączyc telewizor :)

Jak poinformowała TVP, jest niemal na 100% pewne, że polska reprezentacja piłkarska pojedzie do Niemiec na Mistrzostwa Świata w 2006 roku...Trener Janas oznajmił, że każdy z naszych zawodników zebrał już po 20 kodów kreskowych ze Snickersów...

Mamoooooo, mówią mi, że jestem nienormalna.

A kto Ci to mówi, córeczko?

Muchy.

Tatoooooo, dzieci się ze mnie śmieją, że mam same jedynki w szkole.

Pij, nie pier**l!

Dzieci wiedzą lepiej - Student

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Swiat wg krowy :-)

Chrzescijanska Demokracja

Posiadasz dwie krowy. Twój sąsiad nie posiada żadnych. Zostawiasz jedną krowe dla siebie i oddajesz drugą krowe sąsiadowi. Potem żałujesz.

Socjalizm

Posiadasz dwie krowy. Twój sąsiad nie posiada żadnych. Rząd odbiera ci jedną krowe i daje ją twojemu sąsiadowi. Rząd cię zmusza założyć spółdzielnie aby pomóc sąsiadowi w hodowli krów.

Socjaldemokracja

Posiadasz dwie krowy. Twój sąsiad nie posiada żadnych. Czujesz się winny, bo dobrze pracujesz i masz sukces. Wybierasz rząd, który zciąga z ciebie podatki za krowy. To cie zmusza sprzedać jedną krowe, żeby móc zpłacic podatki. Rząd który wybrałeś z podatków kupuje krowę i daje ją sąsiadowi. Masz dobre sumienie i oglądasz bigbrothera w telewizii.

Wolna Demokracja

Posiadasz dwie krowy. Twój sąsiad nie posiada żadnych. Masz go gdzieś.

Komunizm

Posiadasz dwie krowy. Twój sąsiad nie posiada żadnych. Rząd odbiera ci obie krowy i sprzedaje ci ich mleko. Czekasz godzinami w kolejce po mleko. Jesteś wściekły.

Biurokracja Unii Europejskiej

Posiadasz dwie krowy. Unia odbiera ci obie krowy, zabija jedną, doi drugą, z zysku ze sprzedarzy mleka płaci ci odszkodowanie a potem wlewa mleko do morza śródziemnego.

Demokracja Pośrednia

Posiadasz dwie krowy. Twoi sąsiedzi wybierają kogoś, kto ci powie kto dostanie mleko.

Amerykanskie Przedsiębiorstwo

Posiadasz dwie krowy. Sprzedajesz jedną i leasingujesz ją zpowrotem. Zakładasz spółkę akcyjną. Zmuszasz obje krowy żeby dawały czterokrotną ilość mleka. Dziwisz się kiedy jedna krowa pada martwa. Oświadczasz w prasie, że zmniejszyłeś swoje koszty o 50 %. Twoje akcje rosną.

Francuzkie Przedsiębiorstwo

Posiadasz dwie krowy. Strajkujesz, bo chcesz mieć trzy krowy. Idziesz zjeść obiad. Życie jest piękne.

Japońskie Przedsiębiorstwo

Posiadasz dwie krowy. Posługując się najnowszymi osiągnięciami genetyki hodujesz krowy które mają jedną dziesiętną dawniejszego wzrostu i przy tym dają dwadzieścia razy tyle mleka.

Niemieckie Przedsiębiorstwo

Posiadasz dwie krowy. Posługując się najnowszymi osiągnięciami genetyki hodujesz krowy o blond sierści, które piją mnóstwo piwa, dają mleko najwyższej jakości i potrafią biec 160 km/h. Niestety krowy rządają 13 tygodni urlopu na rok.

Włoskie Przedsiębiorstwo

Posiadasz dwie krowy, ale nie wiesz gdzie one są. Gdy szukasz krów, spotykasz piękną kobiete. Robisz przerwe w pracy. Życie jest piękne.

Brytyjskie Przedsiębiorstwo

Posiadasz trzy krowy. Jedna stoi w kuchni, dwie na pastwisku. Wszystkie trzy zachowują się dziwnie. Jesteś przekonany, że BSE to nie choroba lecz niemiecki wynalazek.

Rosyjskie Przedsiębiorstwo

Posiadasz dwie krowy. Ale naliczyłeś ich pięć. Pijesz jeszcze więcej wódki. Liczysz jeszcze raz i wychodzi ci 42. Cieszysz się z tego bardzo, więc liczysz jeszcze raz. Tym razem jest tylko dwanaście. Zniechęcony przestajesz liczyć i otwierasz następną butelkę. Mafia cię odwiedza i zabiera ci wszystkie krowy – ile by ich tam nie było.

Szwajcarskie Przedsiębiorstwo

Posiadasz 5000 krów, z których ani jedna do ciebie nie należy. Doglądasz tych krów dla kogoś innego. Jak krowy dadzą mleka, nikomu o tym nie mówisz.

Anarchia

Posiadasz dwie krowy. Obie ci uciekły.

Czysty Anachronizm

Posiadasz dwie krowy. Albo sprzedasz mleko za stosowną cenę, albo twoi sąsiedzi będą próbowali ci odebrać krowy i zastrzelić ciebie.

Surrealizm

Posiadasz dwie krowy. Rząd zmusza cię nauki gry na skrzypcach.

Matrix ping-pong (mam nadzieję, że nie było):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pingpong świetny :)

Syn rozwiązuje krzyżówkę i przy jednym z haseł prosi ojca o

pomoc:

- Tato, szpara u kobiety na P?

- Poziomo czy pionowo?

- Poziomo...

- To bedzie pysk

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.